icon

Výmena vrecúškových aktivít - 1,5 až 2 roky

cicamica1980
17. máj 2014
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

ahojte,

som mamina 15 mes. dcerky a velmi ma zaujali tieto vymeny, ale nepodarilo sa mi pridat do ziadnej skupiny.
Tak skusim zalozit dalsiu.
Mohlo by nas byt tak 10, resp. ako sa dohodneme🙂

Najdu sa dalsie maminky?
🙂)))

cicamica1980
autor
17. máj 2014
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

SUMAR, OPRAVA

@cicamica1980 /15 mes dieta, SC pri BA, moja prva vymena/
@sony2002
@vepiku
@fada
@julinka322
@lucka.ano /10 mes babo, Hlohovec pri TT, prva vymena/
@emica55 /4 a 6 rocne babo, PP/
@michalajulka /18 mes babo, Ruska Nova Ves /okr, Presov/, prva vymena/
@delideli /10 mes babo, BA, moja druha vymena/
@silsil /12 mes babo/

opravte ma, ak je tam este chyba

vepiku
17. máj 2014

ja mam 17 mesacneho drobca, som z okresu Kysucke Nove Mesto a toto je moja druha vymena 🙂

delideli
17. máj 2014

mne z prvej aktivity zvysi kopec laminovacich folii, nejaka machova guma, tak rozmyslam o aktivitach, kde by sa dali vyuzit.. a navyse som si zacala zhromazdovat nejake aktivitky pre drobca uz vopred (zrejme este chvilku potrva, kym ho taketo veci zaujmu, zatial hlavne hryzieme, hadzeme, hrkame, buchame 🙂), takze pripajam par napadov
takze navrh c. 1 : obrazok c. 1. a 2. : obliekanie - zalaminovane povystrihovane obrazky postavicky a k nej na vymenu rozne saty, doplnky, vlasy. na jednotlive casti by som prilepila suchy zips, aby sa dietatku dobre prikladali a nelietali kadetade. aktivitkou sa dietatko uci pomenuvavat casti tela a jednotlive kusy oblecenia.
navrh c.2 : priradovanie zvieracich mladatok (a farieb zaroven): obrazok c.3 (len ilustracny)- ak by bola vybrana tato, dohodli by sme sa este,ci chcete radsej kreslene alebo fotene zvieratka. na velky kruh rozdeleny na viac casti (cca 8-10) by som nalepila obrazky dospelych zvierat, kazde do policka inej farby. na zalaminovanych kartickach by boli ich mladatka a tie by dietatko priradovalo k ich "rodicom" a priplo stipcom rovnakej farby ako je policko. vybrala by som predovsetkym zvieratka, ktorych maldatka maju pomenovanie odlisne od dospelych (napr. kon-zriebatko, ovca-jahniatko..)
navrh c.3 : duha- obrazky 4 a 5 neurobila by som ju celu z plste ale vzdy po 2 kuskoch z roznych materialov- 2x plst, 2x machova guma, 2x papier (laminovany), 2x aquapur
navrh c.4 : domaca plastelina a predlohy- kazda mamicka by dostala niekolko kuskov domacej plasteliny (dohodli by sme sa poto presnejsie) v roznych farbach a k nej par predloh- dietatko si moze modelovat bud samo alebo vkladat do zalaminovanych obrazkov (ako napr. obr. c. 6 a 7)

@cicamica1980 : zatial nemam lepsie obrazky k 2jke, ale snad z popisu bude jasne ako by to mohlo vyzerat..tak by som ta poprosila dat navrhy do albumu na hlasovanie.dakujem 🙂

sony2002
17. máj 2014

@cicamica1980 Patko ma 12 mesiacov, sme z okresu Kysucke Nove Mesto (pri Ziline) a jednej vymeny sme sa uz zucastnili (velmi dobra skusenost!! 🙂 )

alenitka
17. máj 2014

@cicamica1980 babyyyyyyyy mozem sa este pridat ? prosiiiim .. uz dlhsie som aj ja hladala takuto skupinu pre malicke deti a dnes som konecne naslaaa 🙂

Mam 15 mesacnu dcerku, som z Martina, vymien som sa este nezucastnila, popravde neviem ako to funguje, ale rychlo sa ucim ... 🙂 Chodime aj na Playwisely - mudre hranie tak aj odtial mam nejake napady 🙂

silsil
17. máj 2014

@cicamica1980 tak na doplnenie, mozes mi tam dopisat Ba, prva vymena, momentalne 11mes dieta ;) dakujem. Aktivity poppzeram, pridam, pokusim sa zajtra

tatarida
17. máj 2014

aj ja by som sa rada pridala!!!!! mam 15 mesacneho chalana, sme z Nových Zámkov a este sme sa takehoto niecoho nezucastnili!!!!

neviem ci budem mat cas pohladat nejake aktivity, ale ak mi aj nejaku nahodou priradite , pokusim sa ju vyrobit 😀

sony2002
17. máj 2014

@cicamica1980 posielam navrhy aktivit, ktore ta poprosim dat do albumu:
1. motylik - podla zalaminovanej predlohy ukladat z filcu a machovej gumy tvary, cim vznikne cely motylik
2. retaz - rozne tvary prevliekat na snurku
3. prevliekacka

este skusim pozriet aj nieco ine, tieto ma zatial uputali najviac.. 🙂

christina87
17. máj 2014

Ahojte babenky aj ja by som sa pridala 🙂 Mám 16 mesačného chlapčeka sme z Nových Zámkoch a výmeny som sa ešte nezúčastnila 🙂

petolub
17. máj 2014

Baby aj ja by som sa pridala 🙂 Mala ma sice este len 10 mesiacov ale sak nevadi budeme mat do zasoby ;)

lilivka
17. máj 2014

Ahojte žienky... veľm iste ma zaujali.. tiež by som sa rada pridala, no asi nie celkom rozumiem princípu- zasvätí ma niekto ... mám 10m a 26m dievčatá a som z LE 😉

julinka322
17. máj 2014

1. Jonáš má 21 mesiacov, 2. sme z okresu Prešov, 3. výmeny som sa ešte nezúčastnila
poprosila by som o trpezlivosť s návrhom aktivity z mojej strany, lebo za 12 dní štátnicujem, tak mám teraz toho viac než dosť. je nejaký termín, do kedy musíme zadať našu aktivitu?

christina87
17. máj 2014

Tak babenky ničo takéto 🙂
1. obrázok je stolovanie
2. obrázok štipčekovať prádlo
3-6 obrázok

Štvorce - skladačka z filcu.
Obsahuje 6 rôzne veľkých štvorcov, 21 kruhov, číslice od 1 po 6. Dieťa si rozvíja matematické predstavy, učí sa počítať, poznáva číslice, rozvíja si jemnú motoriku, učí sa poznávať farby.

Tipy: -štvorce zoradiť vedľa seba podľa veľkosti, od najmenšieho po najväčší, zoradiť nad seba, na seba....
-pochopenie pojmov menší, väčší....
-dať na daný štvorec určitý počet bodiek
-k štvorcom, bodkám priraďovať číslice...
-poznávanie farieb, tvarov....
-hra s hracou kockou - hodiť kocku a podľa nej zostaviť štvorec...
Rozmery: 2x2 cm, 3x3 cm, 4x4 cm, 5x5 cm, 6x6 cm, 7x7 cm, kruhy majú priemer 1cm
hrúbka filcu je 1,5 mm

7-9
Skladačka z filcu rozvíja u detí trpezlivosť, fantáziu, predstavivosť a jemnú motoriku. Dieťa sa učí poznávať farby.
Skladá 3 základné farby - žltú, červenú, modrú a 3 doplnkové - zelenú, oranžovú a fialovú.

Rozmery:
reťaz 6 kusov, každý kus má 19,5 cm x 3,5 cm
hrúbka filcu je 1,5 mm

christina87
17. máj 2014

@christina87 hups chcela som že niečo :D

cicamica1980
autor
17. máj 2014

@sony2002 /17 mes, KNM, 2 vymena/
@vepiku /17 mes, KNM, 2 vymena/
@fada
@julinka322
@silsil /12 mes babo, BA, prva vymena/
@alenitka /15mes, martin, prva vymena - kukni na orvu stranu, tam je pokec, ako to funguje/
@tatarida /15 mes, NZ, prva vymena/
@christina87 /16 mes, NZ, prva vymena/
@petolub /10 mes, prva vymena/
@lilivka /10 mes +26 mes, LE? prva vymena/ - kukni prvu stranu fora, pisala som ako to funguje🙂

MAMINKY, tie ktore ste si to rozmysleli, dajte vediet, aby sme vzali este pripadne nahradnicky

takze je nas 15
PREDBEZNE TO UZATVARAM - ak suhlasite, t.j. bude 15 aktivit na vymenu

pekny vecer

vidim, ze organizacne to bude fuska, uf

mala som za poobedie asi 50 upozorneni a sprav, uaaaaaa

julinka322
17. máj 2014

@christina87 jeej, to oblečenie so štipcami je úžasné!!!

christina87
17. máj 2014

@julinka322 Ďakujem našla som to na nete 🙂 nie je to ťažké spraviť 🙂

cicamica1980
autor
17. máj 2014

maminky,

takze albumy som doplnila, co ste sem dali foto, plis skontrolujte si to
ak som nieco prehliadla /nejaky vas koment, foto, prispevok/, upozornite ma prosim este raz

fakt som dnes mala vyse 50 upozorneni a sprav, uf🙂

@sony2002 /17 mes, KNM, 2 vymena/
@vepiku /17 mes, KNM, 2 vymena/
@fada
@julinka322
@silsil /12 mes babo, BA, prva vymena/
@alenitka /15mes, martin, prva vymena
@tatarida /15 mes, NZ, prva vymena/
@christina87 /16 mes, NZ, prva vymena/
@petolub /10 mes, prva vymena/
@lilivka /10 mes +26 mes, LE? prva vymena/

@tatarida - ty si pisala k mojej jednej aktivite - retazi na rozne zapinania, ze by si ju urobila. ja v zasade suhlasim, len skus napisat samostatny prispevok a oslov vsteky dievcata, si aj ony suhlasia. dik

delideli
17. máj 2014

@cicamica1980 : chcela som len jednu technicku otazocku- hlasuje sa aj za vlastnu aktivitu ci nie?
inak 15 je super, myslim,ze uplne staci..
album s aplni krasnymi aktivitkami, tazko vybrat vzdy len jednu 🙂
a organizacne to zvladas pekne 🙂
pekny vecer vsetkym 🙂

katkae1
17. máj 2014

Ahojte, aj ja by som sa rada pridala. Bola by to moja prva vymena. Som z BA, maly je Misko a ma 15m. Viem sit aj hackovat ak by ste chceli nejake aktivity tohto smeru.

sony2002
17. máj 2014

@cicamica1980 Iba ta poprosim o opravu, maly drobec ma 12 mesiacov, vdaka 🙂

julinka322
17. máj 2014

tak ja som predsa hneď niečo našla, ide o priraďovanie, na výber je JEDLO, DOPRAVNÉ PROSTRIEDKY, ZVIERATÁ.

julinka322
17. máj 2014

@katkae1 keďže vieš šiť, ja by som privítala to vrecúško s ryžou, v ktorom sú schované drobné predmety. to by bolo super!

julinka322
17. máj 2014

teda ja neviem, či som to s tým hlasovaním pochopila, "lajkujejme" aktivity, o ktoré máme záujem, tak? dúfam, že som to nepokašľala...

ivianocka
17. máj 2014

ak je volne miesto, pridala by som sa. mam 19 mesacnu dceru.

julinka322
17. máj 2014

ďalšia aktivita-hľadanie tieňov. predlohy by boli zalaminované

cicamica1980
autor
18. máj 2014

PRE VSETKYCH - k HLASOVANIU

HLASUJE SA AJ ZA SVOJU AKTIVITU - za jednu samozrejme🙂))
@delideli

@cicamica1980 @sony2002 @vepiku @fada @julinka322 @lucka.ano @emica55 @michalajulka @delideli @silsil @alenitka@tatarida @christina87 @petolub @lilivka

cicamica1980
autor
18. máj 2014

PRE VSETKYCH - k HLASOVANIU
/ak bude oznam pre vstekych, dam velkymi pismenami, aby ste si vsimli🙂/

HLASUJE SA AJ ZA SVOJU AKTIVITU - za jednu samozrejmeemoticon))
@delideli

@cicamica1980 @sony2002 @vepiku @fada @julinka322 @lucka.ano @emica55 @michalajulka @delideli @silsil @alenitka @tatarida @christina87 @petolub @lilivka

cicamica1980
autor
18. máj 2014

SUMAR

@sony2002 /12 mes/
@vepiku
@fada
@julinka322
@silsil /12 mes babo/

maminky, dohodli sme sa, ze nas bude 15. su tu este 2 zaujemkyne. necham ich ako nahradnicky, alebo ich vezmeme?

2 NAHRADNICKY
@katkae1
@ivianocka

JA NAVRHUJEM, aby kazda y nahdradnicok napisala novy prispevok, kde napise navrh svojich 2-3 aktivit s pokecom - a my 15 odlajkujeme. s tym, ze ked bude mat prispevok lajkov viac ako 8, mozeme vas prijat.

TYMTO NABOR UZATVARAM, NABOR - MOZEME OTVORIT, AK NIEKTO VYPADNE

cicamica1980
autor
18. máj 2014

@julinka322 plis, daj mi navrh svojich aktivit aj s komentom k aktivitam do 1 prispevku tu v fore, ked ich budes mat "final" pripravene na hlasovanie. to hladanie tienov - tu uz nieco podobne je, kukni album na hlasovanie.
/osobne by som privitala, ak by si okrem laminovania zakomponovala do aktivity aj nejaky iny material - ja mam laminovacku doma a asi maju aj ine maminky /jasne ze nie vsetky/ - ale podla mna je to otazka casu, kedy si ju kupia, ak chcu viest deti takto edukacne - takze ja osobne preferujem, aby aktivita nebola iba sama laminovacka - neber to plis osobne, je to iba moj nazor. skor by som bola rada, ak by sa tu nazbierali take aktivity, ktore si jednotliva maminka sama nevyrobi doma - lebo napr. sa jej neoplati kupit tolko materialu a malo materialu sa kupit napr. neda - ale takto, ked to rozpocita na 15 osob, tak sa to oplati/

oznacim tu aj ostatne maminky, mozu sa vyjadrit

@cicamica1980 @sony2002 @vepiku @fada @julinka322 @lucka.ano @emica55 @michalajulka @delideli @silsil @alenitka@tatarida @christina87 @petolub @lilivka