Výmena vrecúškových aktivít - 1,5 až 2 roky
ahojte,
som mamina 15 mes. dcerky a velmi ma zaujali tieto vymeny, ale nepodarilo sa mi pridat do ziadnej skupiny.
Tak skusim zalozit dalsiu.
Mohlo by nas byt tak 10, resp. ako sa dohodneme🙂
Najdu sa dalsie maminky?
🙂)))
2. toto ma zaujalo, na jemnu motoriku, vyberala by som asi aj vacsie suciastky, aj mensie, pripadne aj v inych farbach.. to by sme sa dohodli
(otazne je ci to nebudu deti davat do ust, moj syn je tu z tych mladscih deti, vsetko pcha do ust, ale ked sa takto cielene hrame, tak vtedy to nerobi, momentalne mame mini drevenne puzzle a to vkladame do otvorov od doz od UM a vobec to ani len neolizuje🙂
4. navrh, nieco v tomto style, ale trosku to upravit, myslim vzhladom na vek deti v skupinke, napr. ze by boli bud dve rovnake/podobne, napr. auto, bager.. a tretie farba.. pripadne ine navrhy? mojho strasne bavi otacanie, listovanie, tak by som to vyrobila ked tak aj z tvrdsieho papiera aby to dlhsie vydrzalo. Proste taka "listovacia knizka" na hladanie niecoho rovnakeho - podobneho
uffff baby, toto ja nestiham! nestiham vas ani citat, nie to este komentovat, hlasovat...... takze sa ospravedlnujem a prepustam miesto dalsej nahradnicke!!!
Bsby da sa este pridar???
SUMAR
tatarida odstupila
@cicamica1980 /15 mes dieta, SC pri BA, moja prva vymena/
@sony2002 /12 mes, KNM, 2 vymena/
@vepiku /17 mes, KNM, 2 vymena/
@fada / 10 mes, Lucenec, druha vymena/
@lucka.ano /10 mes babo, Hlohovec pri TT, prva vymena/
@emica55 /4 a 6 rocne babo, PP/
@michalajulka /18 mes babo, Ruska Nova Ves /okr, Presov/, prva vymena/
@delideli /10 mes babo, BA, moja druha vymena/
@silsil /12 mes babo, BA, prva vymena/
@alenitka /15mes, martin, prva vymena
@christina87 /16 mes, NZ, prva vymena/
@petolub /10 mes, prva vymena/
@lilivka /10 mes , 26 mes, LE, prva vymena/
tymto oslovujem nahradnicky
@katkae1 - oslovila som ju vecar, do dnes sa neozvala
takze davam priestor dalsim - hladame 2 nahradnicky
ako to tak vidim, este mozno niekto odstupi
takze ak vezmeme vsetky 4 nahradnicky, bude nas 17 a ak niekto vypadne, bude nas 15-16.
verim, ze mozem urobit toto rozhodnutie a TEDA>
VSETKY NAHRADNICKY, VEZMEME VAS
pozrite si prosim tento album, je tam spis podmienok
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/vrecuskove-aktivity-na-hlasovanie-28uh4x/
do stredy treba dat sem do fora navrh 2-3 aktivit s kratkym popisom, ja ich dam do albumu, a budeme hlasovat
@ivianocka
@martina05
@goobi
@macicky98
ako tip vam davam - vrecko s ryzou, a v nom rozne dbrobne predmety - akoze hmatove vrecko, ktosi to tu spominal, takze ak viete niektora sit, dajte si to niektora ako jednu z tych aktivit /foto staci ak najdete nejake uplne ze ilustracne, alebo aj bez foto/
@silsil dala som vsetky 4 navrhy do albumu.
vraveli sme, ze dame max 3 - lebo takto mozno kazdy navrh bude mat rovnako hlasov +/- 1 a bude tazsie rozhodovanie. ale kludne encham 4, alebo mi napis, ktory zmazem /ja osobne by som zrusila tiue srobiky - jednak to sa najde v kazdej garazi, a jednak je to trosku nebezpecne - pre dieta aj pre okolity nabytok🙂
ale urobim, ako mi napises🙂
@christina87 tie ponozky su pekne, ale ja osobne by som preferovala viac druhov zapinania, ale to je iba moj koment - mozno skombinovat s gombikmi aspon🙂. inak na tej foto, co si dala, je fakt velmi pekne prepracovanie, tym ze je to usite/obsite🙂
ak mam zmenit nieco v albume z tvojich navrhov, napis mi
PROCESNE K HLASOVANIU
@cicamica1980, @sony2002 @vepiku @fada @lucka.ano @emica55 @michalajulka @delideli @silsil
@alenitka @christina87 @petolub @lilivka
nahradnicky
@ivianocka @martina05 @goobi @macicky98
HLASOVANIE POZASTAVUJEM, NAKOLKO NIEKTORE ESTE CHCETE POMENIT SVOJE NAVRHY.
TAKZE ZATIAL NAVRHY DAVAJTE, BUDEM ICH DAVAT DO ALBUMU, ALE ZATIAL SI BUDEME NAVRHY ASPON KOMENTOVAT - TU VO FORE ALEBO POD FOTKAMI.
hlasovanie spustime stvrtok rano🙂))
pekny den vsetkym🙂
@cicamica1980 : este by som kludne pockala aj na @katkae1, predsa len bol vcera vikend, nie kazdy sa dostane k pocitacu.inak s prijatim vsetkych nahradnicok nemam problem🙂 s pozastavenim hlasovania je to dobry napad, nech mame cas si vcsetko prezriet,premysliet, zorientovat sa,zaroven sa aj skupinka "utrasie" a hlasovat budu len mamicky,ktore vo vymem ostanu..pekny den vsetkym🙂
@delideli suhlasim,
moze sa prihlasit este aj @katkae1
tak by nas bolo 18, ked niekto este vypadne....
a este ma napadla jedna vec,
AK NIEKTO NEMA CAS HLADAT AKTIVITY, ALEBO SA MU ZDAJU TIE NAVRHNUTE UZ SUPER, TAK STACI NAPISAT, ZE SA VYMENY CHCE ZUCASTIT, S TYM, ZE NASLEDNE MU POSUNIEME NEJAKY NAVRH INEJ MAMINKY, KTORY SKONCIL NA DRUHOM MIESTE🙂
@cicamica1980, @sony2002 @vepiku @fada @lucka.ano @emica55 @michalajulka @delideli @silsil
@alenitka @christina87 @petolub @lilivka @ivianocka @martina05 @gooobi @macicky98 @katkae1
davam este linku na dalsie krasne inspiracie- su to sice stranky do quiet book, ale v pohode sa daju urobit aj samostatne ako aktivita
https://www.modrykonik.cz/blog/garzonka/album/q...
mne sa napriklad velmi paci tento labyrint s gombikom pod priesvitnou sietkou- nedavno som nanho tusim natrafila v nejakej vymene a u deticiek mal vraj uspech..kedze ale neviem sit, sama by som ho nezvladla..(samozrejme, nemusi to byt prave futbalove ihrisko, moze to byt aj nieco neutralne, ide skor o ten napad s labyrintom..)
tipujem, ze niekto odtialto mi poslal srdiecko🙂 dakujem🙂
@cicamica1980 Ahojky tak namiesto tej reťazi z filcu a skladačky by sa mohlo dať niečo takéto 🙂 A už z mojej strany nebudem chcieť nič meniť 🙂 Ďakujeeeem
@christina87 pripinanie farebnych filcov gombikmi uz dala navrh vepiku, je to v albume. tie geometricke tvary dala navrh alenitka - kuk strana 4 o fore, akurat robi prototyp /asi si prehliadla na predoslej strane fora/.
pocuj kludne to nechajme tak, ako to je.
ta retaz vobec nie je zla - inak aj tak vyhrava z tvojich navrhiv stipcekovanie pradla🙂
ale samozrejme upravim tie tvoje navrhy v albume ako ty chces🙂 a kludne mozem zmazat retaz, a mozu zostat 2 aktivity. alebo kludne zmazem retaz, a pridam tam tieto - urobim, ako mi napises🙂
@cicamica1980 Kľudne to môže ostať tak 🙂
@christina87 oki🙂
caute baby, ja mam zatial len jeden navrh, ku ktoremu nemam obrazky. lebo som taky este neasla. bolo by to priradovanie - zviera, kde byva a co papá. napr datel na strome a papa cerviky....zatial hladam real obrazky, ale ide to tazko, no rada by som to dokopala s tymy realnymi obrazkami, nech nie su kreslene....co vy na to? v predchadzajucih vymenach som robila prevliekanie a srobvanie(to tu uz bolo navrhnte)
@michalajulka mne sa paci vkladacka z vrchnakov.
@ivianocka mne sa to paci.
ja sama som dcerke chcela vyrobit zvieratka - realne a zalaminovat, ale zatial som sa k tomu nedokopala.
a spajanie s jedlom by mohlo byt fajn🙂
ale ako sama pises, preferujem realne zvierata
navrh moze byt aj bez ilustracnej foto. ja ta nejaky image dam, a napiseme popis
podla mna nevadi ani to, ze mas iba 1 navrh
kludne pockaj, co napisu ostatne baby k tvojmu navrhu tu na fore, a potom mi napis este jeden koment, aby som to dala do albumu

taaakze, kym sa v tom prehrabavam 🙂 a nech vsetko stiham(e), moje NAVRHY na aktivity
1. sensory balloons / hmatove baloniky
- asi 6 balonikov, kazdy inej farby, inej naplne na chytanie
- podklad by bol na A4 kde by bola foto naplne ktora je v baloniku
- a dalo by sa to rozsirit aj o farby na podklade /pre priradovanie farieb/