icon

Výmena vrecúškových aktivít - 1,5 až 2 roky

cicamica1980
17. máj 2014
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

ahojte,

som mamina 15 mes. dcerky a velmi ma zaujali tieto vymeny, ale nepodarilo sa mi pridat do ziadnej skupiny.
Tak skusim zalozit dalsiu.
Mohlo by nas byt tak 10, resp. ako sa dohodneme🙂

Najdu sa dalsie maminky?
🙂)))

silsil
18. máj 2014

taaakze, kym sa v tom prehrabavam 🙂 a nech vsetko stiham(e), moje NAVRHY na aktivity

1. sensory balloons / hmatove baloniky

- asi 6 balonikov, kazdy inej farby, inej naplne na chytanie
- podklad by bol na A4 kde by bola foto naplne ktora je v baloniku
- a dalo by sa to rozsirit aj o farby na podklade /pre priradovanie farieb/

silsil
18. máj 2014

2. toto ma zaujalo, na jemnu motoriku, vyberala by som asi aj vacsie suciastky, aj mensie, pripadne aj v inych farbach.. to by sme sa dohodli

(otazne je ci to nebudu deti davat do ust, moj syn je tu z tych mladscih deti, vsetko pcha do ust, ale ked sa takto cielene hrame, tak vtedy to nerobi, momentalne mame mini drevenne puzzle a to vkladame do otvorov od doz od UM a vobec to ani len neolizuje🙂

silsil
18. máj 2014

3.

silsil
18. máj 2014

4. navrh, nieco v tomto style, ale trosku to upravit, myslim vzhladom na vek deti v skupinke, napr. ze by boli bud dve rovnake/podobne, napr. auto, bager.. a tretie farba.. pripadne ine navrhy? mojho strasne bavi otacanie, listovanie, tak by som to vyrobila ked tak aj z tvrdsieho papiera aby to dlhsie vydrzalo. Proste taka "listovacia knizka" na hladanie niecoho rovnakeho - podobneho

alenitka
18. máj 2014

@lucka.ano tak dakujem teda za pozicanie fotky 😀 ja som to idem malej urobit na tvrdej podlozke, a rozne tvary a materialy .... som zvedava ako sa jej to bude pacit

tatarida
18. máj 2014

uffff baby, toto ja nestiham! nestiham vas ani citat, nie to este komentovat, hlasovat...... takze sa ospravedlnujem a prepustam miesto dalsej nahradnicke!!!

petolub
18. máj 2014

Baby odo mna co by ste povedali na tieto aktivity?
1.Ozdobovanie vianocneho stromceka z filcu.. mozno by som tam nejak zakomponovala aj magnetky nech to drzi
2. tienove pexeso zalaminovane
3. priradovanie dalsej casti obrazku

petolub
18. máj 2014

alebo este nakladanie jedla na tanier 🙂

christina87
18. máj 2014

Ahojky babenky a čo tak dať namiesto tej Skladačky a reťaz z filcu niečo takéto 🙂
@cicamica1980 @sony2002 @vepiku @fada @lucka.ano @emica55 @michalajulka @delideli @silsil @alenitka @tatarida @petolub @lilivka
@katkae1

macicky98
19. máj 2014

Bsby da sa este pridar???

cicamica1980
autor
19. máj 2014
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

SUMAR
tatarida odstupila

@cicamica1980 /15 mes dieta, SC pri BA, moja prva vymena/
@sony2002 /12 mes, KNM, 2 vymena/
@vepiku /17 mes, KNM, 2 vymena/
@fada / 10 mes, Lucenec, druha vymena/
@lucka.ano /10 mes babo, Hlohovec pri TT, prva vymena/
@emica55 /4 a 6 rocne babo, PP/
@michalajulka /18 mes babo, Ruska Nova Ves /okr, Presov/, prva vymena/
@delideli /10 mes babo, BA, moja druha vymena/
@silsil /12 mes babo, BA, prva vymena/
@alenitka /15mes, martin, prva vymena
@christina87 /16 mes, NZ, prva vymena/
@petolub /10 mes, prva vymena/
@lilivka /10 mes , 26 mes, LE, prva vymena/

tymto oslovujem nahradnicky
@katkae1 - oslovila som ju vecar, do dnes sa neozvala

takze davam priestor dalsim - hladame 2 nahradnicky
ako to tak vidim, este mozno niekto odstupi
takze ak vezmeme vsetky 4 nahradnicky, bude nas 17 a ak niekto vypadne, bude nas 15-16.
verim, ze mozem urobit toto rozhodnutie a TEDA>
VSETKY NAHRADNICKY, VEZMEME VAS
pozrite si prosim tento album, je tam spis podmienok

https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/vrecuskove-aktivity-na-hlasovanie-28uh4x/

do stredy treba dat sem do fora navrh 2-3 aktivit s kratkym popisom, ja ich dam do albumu, a budeme hlasovat

@ivianocka
@martina05
@goobi
@macicky98

ako tip vam davam - vrecko s ryzou, a v nom rozne dbrobne predmety - akoze hmatove vrecko, ktosi to tu spominal, takze ak viete niektora sit, dajte si to niektora ako jednu z tych aktivit /foto staci ak najdete nejake uplne ze ilustracne, alebo aj bez foto/

cicamica1980
autor
19. máj 2014

@silsil dala som vsetky 4 navrhy do albumu.
vraveli sme, ze dame max 3 - lebo takto mozno kazdy navrh bude mat rovnako hlasov +/- 1 a bude tazsie rozhodovanie. ale kludne encham 4, alebo mi napis, ktory zmazem /ja osobne by som zrusila tiue srobiky - jednak to sa najde v kazdej garazi, a jednak je to trosku nebezpecne - pre dieta aj pre okolity nabytok🙂

ale urobim, ako mi napises🙂

cicamica1980
autor
19. máj 2014

@christina87 tie ponozky su pekne, ale ja osobne by som preferovala viac druhov zapinania, ale to je iba moj koment - mozno skombinovat s gombikmi aspon🙂. inak na tej foto, co si dala, je fakt velmi pekne prepracovanie, tym ze je to usite/obsite🙂

ak mam zmenit nieco v albume z tvojich navrhov, napis mi

cicamica1980
autor
19. máj 2014

PROCESNE K HLASOVANIU

@cicamica1980, @sony2002 @vepiku @fada @lucka.ano @emica55 @michalajulka @delideli @silsil
@alenitka @christina87 @petolub @lilivka

nahradnicky
@ivianocka @martina05 @goobi @macicky98

HLASOVANIE POZASTAVUJEM, NAKOLKO NIEKTORE ESTE CHCETE POMENIT SVOJE NAVRHY.
TAKZE ZATIAL NAVRHY DAVAJTE, BUDEM ICH DAVAT DO ALBUMU, ALE ZATIAL SI BUDEME NAVRHY ASPON KOMENTOVAT - TU VO FORE ALEBO POD FOTKAMI.

hlasovanie spustime stvrtok rano🙂))

pekny den vsetkym🙂

delideli
19. máj 2014

@cicamica1980 : este by som kludne pockala aj na @katkae1, predsa len bol vcera vikend, nie kazdy sa dostane k pocitacu.inak s prijatim vsetkych nahradnicok nemam problem🙂 s pozastavenim hlasovania je to dobry napad, nech mame cas si vcsetko prezriet,premysliet, zorientovat sa,zaroven sa aj skupinka "utrasie" a hlasovat budu len mamicky,ktore vo vymem ostanu..pekny den vsetkym🙂

cicamica1980
autor
19. máj 2014

@delideli suhlasim,
moze sa prihlasit este aj @katkae1
tak by nas bolo 18, ked niekto este vypadne....

a este ma napadla jedna vec,
AK NIEKTO NEMA CAS HLADAT AKTIVITY, ALEBO SA MU ZDAJU TIE NAVRHNUTE UZ SUPER, TAK STACI NAPISAT, ZE SA VYMENY CHCE ZUCASTIT, S TYM, ZE NASLEDNE MU POSUNIEME NEJAKY NAVRH INEJ MAMINKY, KTORY SKONCIL NA DRUHOM MIESTE🙂

cicamica1980
autor
19. máj 2014

TYMTO JE NABOR UZATVORENY, OTVORI SA, AK NAM SPADNE POCET UCASTNICOK ZAJAZDU POD 15 KS🙂

@cicamica1980, @sony2002 @vepiku @fada @lucka.ano @emica55 @michalajulka @delideli @silsil

nahradnicky
@ivianocka @martina05 @goobi @macicky98 @katkae1

cicamica1980
autor
19. máj 2014

TYMTO JE NABOR UZATVORENY, OTVORI SA, AK NAM SPADNE POCET UCASTNICOK ZAJAZDU POD 15 KSemoticon

nahradnicky
@ivianocka @martina05 @gooobi @macicky98 @katkae1

delideli
19. máj 2014

@alenitka @christina87 @petolub @lilivka @ivianocka @martina05 @gooobi @macicky98 @katkae1

davam este linku na dalsie krasne inspiracie- su to sice stranky do quiet book, ale v pohode sa daju urobit aj samostatne ako aktivita

https://www.modrykonik.cz/blog/garzonka/album/q...

mne sa napriklad velmi paci tento labyrint s gombikom pod priesvitnou sietkou- nedavno som nanho tusim natrafila v nejakej vymene a u deticiek mal vraj uspech..kedze ale neviem sit, sama by som ho nezvladla..(samozrejme, nemusi to byt prave futbalove ihrisko, moze to byt aj nieco neutralne, ide skor o ten napad s labyrintom..)

silsil
19. máj 2014

@delideli waw toto futbalove ihrisko je supeeer

cicamica1980
autor
19. máj 2014

tipujem, ze niekto odtialto mi poslal srdiecko🙂 dakujem🙂

christina87
19. máj 2014

@cicamica1980 Ahojky tak namiesto tej reťazi z filcu a skladačky by sa mohlo dať niečo takéto 🙂 A už z mojej strany nebudem chcieť nič meniť 🙂 Ďakujeeeem

cicamica1980
autor
19. máj 2014

@christina87 pripinanie farebnych filcov gombikmi uz dala navrh vepiku, je to v albume. tie geometricke tvary dala navrh alenitka - kuk strana 4 o fore, akurat robi prototyp /asi si prehliadla na predoslej strane fora/.
pocuj kludne to nechajme tak, ako to je.
ta retaz vobec nie je zla - inak aj tak vyhrava z tvojich navrhiv stipcekovanie pradla🙂

ale samozrejme upravim tie tvoje navrhy v albume ako ty chces🙂 a kludne mozem zmazat retaz, a mozu zostat 2 aktivity. alebo kludne zmazem retaz, a pridam tam tieto - urobim, ako mi napises🙂

christina87
19. máj 2014

@cicamica1980 Kľudne to môže ostať tak 🙂

cicamica1980
autor
19. máj 2014

@christina87 oki🙂

michalajulka
19. máj 2014

Ahojte 🙂

tak tu sú moje návrhy:

1. lov rybičiek
2. tvár - skladačka
3. vkladačka z vrchnákov
4. reťaz z filcu a suchého zipsu

ivianocka
19. máj 2014

caute baby, ja mam zatial len jeden navrh, ku ktoremu nemam obrazky. lebo som taky este neasla. bolo by to priradovanie - zviera, kde byva a co papá. napr datel na strome a papa cerviky....zatial hladam real obrazky, ale ide to tazko, no rada by som to dokopala s tymy realnymi obrazkami, nech nie su kreslene....co vy na to? v predchadzajucih vymenach som robila prevliekanie a srobvanie(to tu uz bolo navrhnte)

ivianocka
19. máj 2014

@michalajulka mne sa paci vkladacka z vrchnakov.

cicamica1980
autor
19. máj 2014

@ivianocka mne sa to paci.
ja sama som dcerke chcela vyrobit zvieratka - realne a zalaminovat, ale zatial som sa k tomu nedokopala.
a spajanie s jedlom by mohlo byt fajn🙂
ale ako sama pises, preferujem realne zvierata

navrh moze byt aj bez ilustracnej foto. ja ta nejaky image dam, a napiseme popis
podla mna nevadi ani to, ze mas iba 1 navrh

kludne pockaj, co napisu ostatne baby k tvojmu navrhu tu na fore, a potom mi napis este jeden koment, aby som to dala do albumu