icon

Výmena vrecúškových aktivít - 1,5 až 2 roky

cicamica1980
17. máj 2014
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

ahojte,

som mamina 15 mes. dcerky a velmi ma zaujali tieto vymeny, ale nepodarilo sa mi pridat do ziadnej skupiny.
Tak skusim zalozit dalsiu.
Mohlo by nas byt tak 10, resp. ako sa dohodneme🙂

Najdu sa dalsie maminky?
🙂)))

alenitka
20. máj 2014

@cicamica1980 sposob som obkukala v inej takejto skupine tu na mk uz davnejsie 🙂 je to take lepidlo, dala mi ho svagrina z kinekusu, vraj zlepi vsetko so vsetkym ... a drzi to tam ako slak 😀 a ani nesmrdi bohvieako ako ine lepidla s ktorymi som robila ...

cicamica1980
autor
20. máj 2014
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

@alenitka mozes napisat nazov lepidla? dakujem🙂

delideli
20. máj 2014

@cicamica1980 : este mi napadlo,ze by si pripadne mohla do albumu dohodit aj 'volne' aktivity pre mamicky, ktore nemaju este tipy a mozno by ich niektora vedela urobit-ako napr. to vrecko s ryzou /sice my uz mame doma ale nevadi/ alebo ten labyrint, co som tu davala do diskusie,kedze ako navrh nemozem lebo neviem sit na stroji..mohlo by sa za ne tiez hlasovat a samozrejme do vymeny by presli len keby sa na ne niekto podujal..takze ak nby mal niekto napad, ktory sa mu zda dobry ale nevie ho urobit, mohol by ho sem hodit a uvidime.co myslis?resp. myslite?🙂

martina05
20. máj 2014

@delideli @cicamica1980, @sony2002 @vepiku @fada @lucka.ano @emica55 @michalajulka @silsil
@alenitka @christina87 @petolub @lilivka @ivianocka @macicky98 @katkae1

Tak pozerám, že album sa krásne rozrástol a pomalicky je aj problem nájsť niečo vhodné pre našu vekovú skupinu čo ste ešte nenavrhli.....
Moje návrhy:
1/ LABYRINT: Zašitá froté látka ukrýva v sebe malú guličku. Aby mohla prejsť z jednej strany na druhú, treba jej násť v labyrinte správnu cestičku.
2/ Tiene
3/ krúžok so stužkami na jemnú motoriku

alenitka
20. máj 2014

@cicamica1980 je to toto lepidlo - z kinekusu

delideli
20. máj 2014

@cicamica1980 : este jedna poznamka k hlasovaniu v albume, resp. k naslednemu scitaniu hlasov- bude treba vzdy rozkliknut, aby bolo vidiet kto dal "lajky", kedze som si vsimla, ze album "lajkuju" aj mamicky, co s nami vo vymene nie su. tie potom bude treba odratat..

cicamica1980
autor
21. máj 2014

@delideli hej viem☹ bude to makacka🙂))) no co uz narobim🙂))

cicamica1980
autor
21. máj 2014

@macicky98 AHOJ, asi si este necitala forum/IP - mame dnes do polnoci deadline na navrh aktivit. ak pridas, tak sa mozes zucastnit, ak nepridas, bohuzial to uzavrieme bez teba, nasledne sa nebude dat pridat, nakolko kazda nakupime material na X aktivit a mozno ak by niektora maminka mala robit naviac, mozno by material nevysiel. takze do polnoci dnes plis🙂))

ostatne maminky
@alenitka @christina87 @cicamica1980 @delideli @emica55 @fada @ivianocka @katkae1 @lilivka @lucka.ano @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @sony2002 @vepiku + @macicky98 /?/

ORGANIZACNE
mame navrhy od 16 maminiek, vid album.
takze v priebehu dnesneho este mozete navrhy upravit, ak ano - dajte mi vediet, urpavim v albume.
VSETKY VAS PROSIM, ABY STE SI SKONTROLOVALI PO SEBE HLASOVANIE - t.j. kazda da PACI SA MI TO IBA 1 NAVRHU, ak sa pacia dalsie navrhy, treba do komentu napisat, ze paci sa mi to. prosim, akontrolujte si, ci ste hlasovali za kazdu maminku - treba klik na foto aktivity a tam klik na tu ikonu "palec hore" - t.j. aby ste nemali PACI SA MI TO pri viacerych navrhoch jednej maminky.

ja to cez vikend zosumarizujem - bude to fuska, lebo mi tam olajkovali aj maminy, ktore odstupili, alebo ktore sa vymeny vymeny vobec nezucastnuju🙂
pokusim sa do nedele napisat vitazne aktivity, aby sme si ich behom par dni este doladili vzajomnou komunikaciou, aby sme sa vsteky este mohli vyjadrit, ze do toho ideme /dolezity je pocet aktovit koli kupe materialu/ a mozeme ist do toho

UZ SA TESIM🙂))

cicamica1980
autor
21. máj 2014

pardon za preklepy🙂

silsil
21. máj 2014

@cicamica1980 zahlasovane, hotovo 🙂))

sony2002
21. máj 2014

zahlasovane, som zvedava, co prejde :D:D

anikag
21. máj 2014

Ahojte daloi by sa este pridat? Moje navrhy su:
1. Priradovanie tvarov a na predlohu plus rozne velkosti tychto tvarov
2. Trojzlozkove karty ovocie - cele a polovice
3. Kluce a zamky
4. Skladanie podla predlohy foto prilozim o chvilu

anikag
21. máj 2014
anikag
21. máj 2014

to su navrhy na konretnom prevedeni sa vieme dohodnut

cicamica1980
autor
21. máj 2014

@anikag tvoje napady sa mi pacia, takze ta vezmeme. aj tak prepokladam, ze niekto este vypadne.
nahodila som tvoje foto do albumu, plis klikni na kazdu foto, a napis tam koment - ako sa s danou aktivitou robi a z coho by si ju vyrobila - lebo prepokladam, ze foto je ilustracne.
dakujem

cicamica1980
autor
21. máj 2014

@anikag hlavne nechapem tej rybke - ako sa na nu priraduju tvary? bude to tam nejako drzat?

anikag
21. máj 2014

Alebo este ma napadli zvierata a ich mladata

katkae1
21. máj 2014

trolinku som zmatena. lajkujem kazdu maminku raz, alebo lajkujem iba jeden navrh v celej skupine obrazkov?
@cicamica1980

cicamica1980
autor
21. máj 2014

@katkae1 v albume mas foto, kazda foto obsahuje nazov a za nim je nick maminky tj napr. MAGNETICKA FLASA cicamica1980

takz evies, ktore aktivity navrhla ktora maminka

oznac PACI SA MI TO iba na 1 aktivitu /tu ktora sa ti NAJVIAC PACI/ od danej maminky. ak sa ti paci viac aktivit od tej istej maminky, klikni na foto tej aktivity a do komentu napis, PACI SA MI TO.

delideli
21. máj 2014

slubene doplnenie k mojmu navrhu DUHA - ako som uz pisala v albume, okrem duhy by sa dali skladat aj ine obrazky- namiesto oblucikov by som teha vyrobila polkruhy (ak by potom bol zaujem mohla by som ev. vyrobit k tomu aj laminovane predlohy podla tohot obrazka)

kikuska8
21. máj 2014

Ahojte mozem sa este pridat? Ci uz to nie je aktualne? Vdaka 🙂

cicamica1980
autor
22. máj 2014

@alenitka @christina87 @cicamica1980 @delideli @emica55 @fada @ivianocka @katkae1 @lilivka @lucka.ano @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @sony2002 @vepiku @anikag

MAMINKY,
DNES A ZAJTRA 22.5.-23.5. HLASUJEME

mame navrhy od 16 maminiek, vid album.

VSETKY VAS PROSIM, ABY STE SI SKONTROLOVALI PO SEBE HLASOVANIE - t.j. kazda da PACI SA MI TO IBA 1 NAVRHU, ak sa pacia dalsie navrhy, treba do komentu napisat, ze paci sa mi to. prosim, akontrolujte si, ci ste hlasovali za kazdu maminku - treba klik na foto aktivity a tam klik na tu ikonu "palec hore" - t.j. aby ste nemali PACI SA MI TO pri viacerych navrhoch jednej maminky.

CEZ VIKEND TO UZAVRIEME - MALA ZMENA!!!
KAZDU MAMINKU PROSIM, ABY V SOBOTU ALEBO V NEDELU POZRELA DO ALBUMU NA SVOJE AKTIVITY A ZOSUMARIZOVALA VYSLEDKY HLASOVANIA ZA SVOJE NAVRHNUTE VYSLEDKY

SEM DO FORA PROSIM NAPISAT VYSLEDKY VO FORMATE

NAZOVOK ATIVITY /JE PRI FOTO V ALBUME/ SVOJ NICK
POCET PACI SA MI TO
POCET "AJ TOTO SA MI PACI"
TOTAL LIKES

priklad
--------------------------------------------------------
**** VYHERNA AKTIVITA****
MAGNETICKA FLASA cicamica1980
POCET PACI SA MI TO 8
POCET "AJ TOTO SA MI PACI" 1
TOTAL LIKES 9
-------------------------------------------------------
OSTATNE AKTIVITY
ZAPINANIE RETAZ cicamica1980
POCET PACI SA MI TO 7
POCET "AJ TOTO SA MI PACI" 5
TOTAL LIKES 12

PROSIM, KED TO BUDETE ROBIT, DAJTE POZOR, ABY STE ZAPOCITALI IBA HLASY MAMICIEK, KTORE SME V TEJTO VYMENE - JE DOST MOZNE , ZE NAM FOTO OLAJKOVALI AJ INE MAMINY - TRETIE STRANY, ALEBO MAMINY CO ODSTUPILI

/len napisem dovod, preco takto - ak by som mala takto prekontrolovat cca. 50 aktivit, na kazdu ratam tak 5 min, tak by som tu asi zosedivela🙂/

VYSLEDKY PROSIM DO NEDELE DO POLNOCI.
V PONDELOK /PRAVDEPODOBNE AZ VECER, LEBO CESTUJEM/ NAPISEM SUMAR VYHERNYCH AKTIVIT. AVSAK KAZDA UZ BUDETE VEDIET, CO VYHRALO - TAKZE KLUDNE POD FOTKAMI ALEBO TU NA FORE MOZEME/MOZETE DISKUTOVAT O VYHOTOVENI, MATERIALOCH A POD.

tak pekny den🙂

cicamica1980
autor
22. máj 2014

@kikuska8 ahoj, ja myslim ze ano, ale uz mame aktivity uzatvorene.
takze jedine tak, ze urobis niektoru aktivitu, ktoru ti po dohode pridelime.
kazda mamka navrhla 2-4 aktivity, ale bude robit iba jednu. takze navrhli by sme ti taku, ktora bude mat vela hlasov, ale nevyhra.
napis, ci by si s tym suhlasila.
samozrejme, ak by ti potom ta aktivita nevyhovovala, nemusis s nami pokracovat.

/dovod je ten, ze dnes od rana uz mamky hlasuju. ak by si pridala aj ty aktivity, niektre mamky by uz mozno mali odhlasovane a k tvojim aktivitam by sa uz nestihli vyjadrit a pod. /

sony2002
22. máj 2014

@cicamica1980 pekne si to vymyslela a suhlasim s tebou !! 🙂 uplne chapem tvoje rozhodnutie o spocitani hlasov, sama som rozmyslala, ze to by bolo poriadne komplikovane pocitat vsetky aktivity 🙂 takto je to velmi rozumne riesenie 🙂

cicamica1980
autor
22. máj 2014

@alenitka @christina87 @cicamica1980 @delideli @emica55 @fada @ivianocka @katkae1 @lilivka @lucka.ano @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @sony2002 @vepiku @anikag

DOPLNENIE

zaroven tym, ze mi kazda takto napisete vysledky, budem vediet, ze kazda ste aktivna v tejto vymene, ze ste si to nerozmysleli🙂))

este k hlasovaniu: mozete aj nehlasovat🙂 tym padom akceptujete to, co ine maminky odhlasuju🙂

tak teda pekny den a teram mam 2 dni oddych, lebo odhlasovane uz mam🙂))

silsil
22. máj 2014

@cicamica1980 ja mam iba jeden dotaz, a to ze uz ked budes robit zoznam vyhernych aktivit = teda aktivit na vyrobu, tak by bolo fajn zalozit na to album s popisom vyherne aktivity, a tam by sa pod fotkou diskutovalo ake materialy a ine hm? /videla som to tak v inych vymenach/ + mne pride toto strasne forum strasne neprehladne :(

kikuska8
22. máj 2014

@cicamica1980 dakujem. Uz som to tu presla cele. Nebudem vam to tu narusat 😀 je vas dost. Ale par napodov si ukradnem aspon a malej spravim doma 😉 majte sa...

cicamica1980
autor
22. máj 2014

@silsil ano urcite vyrobim album vyhernych aktivit. ale asi sa mi to podari az v pondelok. ale kazda maminka bude vediet uz v sobotu, co vyhralo, tak ak by chcel niekto diskutovat skor, tak kludne tu na fore🙂

cicamica1980
autor
22. máj 2014

@kikuska8 oki🙂