Výmena vrecúškových aktivít - 1,5 až 2 roky
ahojte,
som mamina 15 mes. dcerky a velmi ma zaujali tieto vymeny, ale nepodarilo sa mi pridat do ziadnej skupiny.
Tak skusim zalozit dalsiu.
Mohlo by nas byt tak 10, resp. ako sa dohodneme🙂
Najdu sa dalsie maminky?
🙂)))
@sisil este dodam, ze mamky hlasovali tak, ze paci sa mi to dali najviac paciacej sa aktivite, koment pod foto Aj toto sa mi paci ber tak, ze je to druhorade pacenie sa, ze preferuju tu prvu aktivitu. Ale ked som vam "kazala " komentovat aj v komentaroch Aj toto sa mi paci, tak som myslela presne na situacie, ze ked nejake hlasovanie skonci nerozhodne, alebo budu odhlasovane velmi podobne aktivity dvich roznych mamiciek, ze podla coho jednej mamke dame vyhernu aktivitu a druhej az druhu odhlasovanu. Snad som to napisala zrozumitelne...a chapeme sa
@alenitka @christina87 @cicamica1980 @delideli @emica55 @fada @ivianocka @katkae1 @lilivka @lucka.ano @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @sony2002 @vepiku @anikag
tak davam opravene vysledky, koment od christina 87, som zapocitala ako like
--------------------------------------------------------
**** VYHERNA AKTIVITA****
DUHA delideli
POCET PACI SA MI TO 7
POCET "AJ TOTO SA MI PACI" 0
TOTAL LIKES 7
-------------------------------------------------------
OSTATNE AKTIVITY :
PRIRADOVANIE MLADATOK delideli
POCET PACI SA MI TO 5
POCET "AJ TOTO SA MI PACI" 3
TOTAL LIKES 8
FARBY-NAVLIEKANIE delideli
POCET PACI SA MI TO 1
POCET "AJ TOTO SA MI PACI" 5
TOTAL LIKES 6
OBLIEKANIE delideli
POCET PACI SA MI TO 4
POCET "AJ TOTO SA MI PACI" 2
TOTAL LIKES 6
@cicamica1980 : toto je ten poharik. A jeho kratky popis : "Poharik s ryzou ukryva drobne ozdobky-dieta hrkanim objavuje nove. Niektore su kovove-spinky, kusky drotika - tie sa daju chytat na kraj prilozenym magnetom. "
HMATOVE PEXESO lilivka
POCET PACI SA MI TO 10
POCET "AJ TOTO SA MI PACI" 2 (nerátam duplicitné hlasy)
TOTAL LIKES 12
VYHERNA AKTIVITA: Retaz na gombik Sony2002
POCET PACI SA MI TO: 7 (hlasovala asi ina maminka erikahol, tak som jej hlas odratala)
POCET "AJ TOTO SA MI PACI": 1
TOTAL LIKES 9
Ostatne aktivity:
Prevliekacka:
POCET PACI SA MI TO: 6
POCET "AJ TOTO SA MI PACI": 0
TOTAL LIKES 6
Motylik:
POCET PACI SA MI TO: 4 (tu hlasovali asi ine 2 mamky - erikahol, julinka322, hlasy su odratane. hlas Christiny87) som dala do paci sa mi to a nie do komentovaneho paci sa mi to 🙂
TOTAL LIKES 6
@cicamica1980 zabudla som ta oznacit, prepac 🙂
@cicamica1980 OPRAVA: total hlasy som totiz neupravila, ked som odratala tie babeny 🙂
POCET PACI SA MI TO: 7 (hlasovala asi ina maminka erikahol, tak som jej hlas odratala)
POCET "AJ TOTO SA MI PACI": 1
TOTAL LIKES 8
Ostatne aktivity:
Prevliekacka:
POCET PACI SA MI TO: 6
TOTAL LIKES 6
Motylik:
POCET PACI SA MI TO: 4 (tu hlasovali asi ine 2 mamky - erikahol, julinka322, hlasy su odratane. hlas Christiny87) som dala do paci sa mi to a nie do komentovaneho paci sa mi to
TOTAL LIKES 4
@cicamica1980 @delideli @alenitka @christina87 @emica55 @ivianocka @katkae1 @lilivka @lucka.ano @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @sony2002 @vepiku @anikag
komentar od christiny87, som zapocitala ako like
FARBY fada
POCET PACI SA MI TO> 10
POCET "AJ TOTO SA MI PACI"> 2
TOTAL LIKES> 12
OSTATNE AKTIVITY
HMATOVA KNIZKA fada
POCET PACI SA MI TO> 4
TOTAL LIKES> 6
OSTATNE AKTIVITY
GEOMETRICKE TVARY A FARBY fada
POCET PACI SA MI TO> 3
POCET "AJ TOTO SA MI PACI"> 1
TOTAL LIKES> 4
@fada @cicamica1980 @delideli @alenitka @christina87 @emica55 @ivianocka @lilivka @lucka.ano @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @sony2002 @vepiku @anikag
SKLADACKA katkae1
POCET PACI SA MI TO> 7 (tu hlasovala ina mamina - erikahol,hlas odratany).
TOTAL LIKES> 9
OSTATNE AKTIVITY
ROZPRAVKA SEKVENCNE katkae1
POCET PACI SA MI TO> 6
TOTAL LIKES> 8
OSTATNE AKTIVITY
I SPY katkae
POCET PACI SA MI TO> 1
TOTAL LIKES> 2
----------------------------------------------------------
OSTATNE AKTIVITY
PRIRADOVACKA katkae1
POCET PACI SA MI TO> 0
TOTAL LIKES> 1
maminky,
tie co ste mi sem do fora nenapisali vysleydky hlasovania, napiste plis, aby som to mohla dat do albumu vitaznych aktivit
@cicamica1980 @delideli @alenitka @christina87 @emica55 @ivianocka @katkae1 @lilivka @lucka.ano @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @sony2002 @vepiku @anikag
@sisil @katkae1 vase aktivity som do vyherneho albumu este nedala, nakolko vyhrali 2 vase 2 velmi podobne.
vzhladom na material a pocet likov na druhej vitaznej aktivite by k vacsej spokojnosti vsetkych maminiek bolo lepsie , aby katkae1 urobila puzzle a sisil knizku
ale pockame na vyjadrenie katkae, ci sa jej podari najst vhodny material na penove puzzle /podla mna riesenie je aj take, ze iba tvary pena, spodok oblepeny karton.
ak sa nepodari, puzzle moze urobit sisil a katkae rozpravku o repke
takze katkae, plis daj nam vediet ako....
@fada @cicamica1980 @delideli @alenitka @christina87 @emica55 @ivianocka @lilivka @lucka.ano @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @sony2002 @vepiku @anikag
SKLADANIE OBRAZKOV petolub
POCET PACI SA MI TO> 10
TOTAL LIKES> 12
OSTATNE AKTIVITY
TIENOVE PEXESO petolub
POCET PACI SA MI TO> 4
TOTAL LIKES> 6
OSTATNE AKTIVITY
OZDOBOVANIE STROMCEKA petolub
POCET PACI SA MI TO> 1
POCET "AJ TOTO SA MI PACI"> 0
TOTAL LIKES> 1
----------------------------------------------------------
OSTATNE AKTIVITY
NAKLADANIE JEDLA NA TANIER petolub
POCET PACI SA MI TO> 1
TOTAL LIKES> 2
@cicamica1980 ja pridam vecer,no ja mam len jednu aktivitu,u mna je to specificke 😀 tak asi rovno pridaj datla do vyhernych,ma zatial 11 hlasov.
@silsil ja mam tiež od 17 mamičiek odhlasované
@cicamica1980 ok suhlasim. Rada urobim knizku. A toe tvary treba teda nakalkulovat ze aka cena . .este ma napada ze spodok mozno dreveny? Pripadne penova puzzla z bazaru , na fcb je susedsky bazár tam za par supov sa da zohnat. Alebo ten tvrdy karton je toez ok napad. Ja len ze som za. A teeda pockam toez na vyjadrenie katky
@emica55 @michajulka @anikag - len tak nahrubo som kukla vysledky, a dala som aj vase vitazne aktivity do noveho albumu
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/vitazne-vrecuskove-aktivity-1-5-2-roky-852mz4/
ale plis, pre istotu mi sem napiste vysledky ako ostatne maminy, nekontrolovala som tie vysledky detailne.
dakujem
ahojte >|
VYHERNA AKTIVITA
VKLADANIE VRCHNAKOV
POCET PACI SA MI TO 16
POCET "AJ TOTO SA MI PACI 1
TOTAL LIKES 17
OSTATNE AKTIVITY
TVAR - SKLADACKA
POCET PACI SA MI TO 1
POCET "AJ TOTO SA MI PACI 4
TOTAL LIKES 5
OSTATNE AKTIVITY
LOV RYBICIEK
POCET PACI SA MI TO 0
POCET "AJ TOTO SA MI PACI" 4
TOTAL LIKES 4
Ešte by som sa chcela opýtať: prečo výhernou aktivitou je tá, čo má najviac PACI SA MI TO a nie tá, ktorá má najviac TOTAL LIKES? Podľa mňa by to bolo takto správnejšie...
@michalajulka uz som to tu pisala viackrat. Kazda maminka ak by hlasovala iba 1 hlasom, tak by vyhrala ta aktivita, ktora ma najviac paci sa mi to. Druhotne hlasy som chcela pouzit iba ak bude nikde nerozhodna aktivita.
Priklad tvoja aktivita A ziskala 10 likes a 3 druhotne liky, total 13
Tvoja druha aktivita B ziskala 5 likes a 10 druhotnych hlasov, total 15.
Cize az 10 mamiciek ak by vyberalo z tvojich 2 aktivit, tak by chcelo aktivitu A, ale paci sa im aj aktivita B, ale menej.
Ak by sa robila aktivita B,tak iba 5 mamiciek by bolo uplne ze spokojnych, lebo iba pre 5 je tvoja aktivita B ta najlepsia a 10 mamiciek by nebolo spokojnych, lebo na prvom mieste preferovali aktivitu A
Druhotne likes som vam kazala davat aktivite, ktora sa vam paci, ale neni pre vas top. Druhotne likes som chčela pouzit pri rozhodovani o vyrobe aktivity, ak budu mat rovnaky pocet paci sa mi to. Napr aktivita A 7 paci, aktivitaB 7paci, tak vtedy by rozhodli tie druhotne lajky, resp. Sucet total likes. Snad som to vysvetlila zrozumitelne. Ak nie, napis, skusim vysvetlit este raz.
Druhotne liks som chcela tiez pouzit na to, ze ak by sme mali v skupine nejaku mamku, ktora neda navrh aktivity, ale chce sa zucastnit, tak po dohlasovani jej mozeme urcit aktivitu, ktora nevyhrala v hlasovani, t.j. Skoncila druha, ale mala vela druhotnych hlasov, a teda pacila sa idealne aspon polke mamiciek
@cicamica1980 Ahoj mrzi ma ale som momentalne s dcerkou v nemocnici :( na net pristup nemam iba cez mm telefon ked je na navsteve. Prosim ta ci by si to nezratala za mna dakujem. hadam nas coskoro pustia a budem s vamikomunikovat ohladom vyhotovenia aktivitky
@anikag jasne v pohode. Uz som to zratala. Pre istotu prekontrolujem teda dokladnejsie. Drzim palec nech ste skoro doma, snad nic vazne
@fada @cicamica1980 @delideli @alenitka @christina87 @emica55 @ivianocka @lilivka @lucka.ano @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @sony2002 @vepiku @anikag maminky, takze v novom albume su iba vitazne aktivity.
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/vitazne-vrecuskove-aktivity-1-5-2-roky-852mz4/
takze plis naplanujte vyhotovenie, skuste popisat blizsie, mozeme si poradit/navrhnut, ako by co bolo lepsie a potom sa budeme realizovat.
navrhujem prvy deadline toho 24.6., ale mozeme sa hned takto vopred dohodnut, ze ked mi niektora napisete, ze to naozaj nestihate, posunieme podla potreby 1-2 tyzdne.
navrhujem, ze v ramci moznosti sa do toho pustime, nenechavajme si to na poslednu chvilu.
tie, co budeme objednavat material, treba ho najprv pogooglit, potom objednat, aj to casovo nieco trva.
vyssie @anikag pisala, ze su v nemocnici, takze anika, ak nestihas ten deadline, daj vediet, posunieme
este jeden koment ak si prosite poradit, okomentovat navrh, oznacte plis vsteky maminky cez zavinac🙂
dakujem
pekny vecer vsetkym
@delideli ten prirodny spagat je kraaasny 🙂
Baby tak toto je moj prvy nastrel aktivity. Jeden harok by vyzeral takto. Druhy bude priradovacka predmetov. Otazka je ci len takto jednoducho povystrihovat obrysy napr. Hrnceka alebo ako to urobit krajsie. Napadlo mi lepit tu gumu ale ked to budu davat do pusy, asi by to nwbolo ok. Alebo kreslit na nu, ale tiez neviem o farbach, ltore by boli vodeodolne a zaroven bezpecne.. Radte
moj navrh - plis okomentujte
https://www.modrykonik.sk/blog/cicamica1980/album/magneticka-flasa-3s2wb4/
@alenitka @christina87 @cicamica1980 @delideli @emica55 @fada @ivianocka @katkae1 @lilivka @lucka.ano @martina05 @michalajulka @petolub @silsil @sony2002 @vepiku @anikag

@silsil vies niektorej mamke sa pacili zrej me obe tvoje aktivity, ale na prom mieste ta, co ma menej total likes. Takze primarne sa orientujeme podla total likes. Ale ako som tak priebezne kukala hlasovanie, tak asi aj u katkae vyhraju tie tvary. Robit dvoje tvary je podla mna hlupost🙂 takze asi jednej z vas navrhnem urobit aktivitu co skoncila na druhom mieste. A ako tak pozeram, u teba je to ta knizka s total likes 10x a u katkae1 sekvencna rozpravka s 8 total likes - ak dobre kukam. /Katkae1 este nenapisala vysledky./ takze v snahe maximalizovat spokojnost asi navrhnem urobit katkae1 tvary a tebe knizku, ale musim pockat na oficialne vysledky od katkae1. Ale predbezne sa ta opytam, bolo by to ok pre teba?