Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci - 2. kolo
Prve kolo mame za sebou, tak otvavaram novu diskusiu. Zatial mozme diskutovat o navrhoch. Termin vyroby a ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Pridavat sa mozu aj novy, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci.
@sliver pozri si tu video, ale nerobila by som hraciu plochu, len karticky.....
http://www.vrabciak.sk/muj-prvni-kviz-stolni-vz...
@natabun bombové!!! GRANNA je overená kvalita!!! kebyže môžem tak kúpim od nich všetko 😀 😀 😀
to by bol aj ten plánik na pohyb panáčikom alebo iba kartičky?
Už teraz mi je jedno koľko kartičiek urobíš ale typ "hry" sa mi veľmi páči, čiže lienky isto zruším... počítania kadečoho máme doma veľa 😉
@majaza aj ja vyrobim, co si kto lajkne
@majaza ja budem robit obliekanie aj pocitacie puzzle
@adelajda2012 a my co mame duhu u teba?
@zuffovaeva
uvolnilo sa miesto, chces sa pridat?
@komzikosaurus pocuj, pre teba mam este ine navrhy, keby si nechcela tie "laminovacky"...🙂 vcera som sa nedostala k tomu, aby som ich odfotila, ale dnes nahodim...🙂
@sunsun daj ich sem ale ja chcem robit tu matematiku aj pre nas a zas tak vela laminovania nebude, no strihania tych gombikov.... :( sa tesim
@majaza @autosedacky_net @zuffovaeva @sharonik
tak este pridavam navrhy , pre nove baby, kto by mal zaujem spravit
husenica s max 2mi druhmi zapinania
vyvojove stadia
triedenie tvar/velkost/farba
@komzikosaurus dievcata manualne zrucne na sitieby mohlu tu husenicu.je super......
natabun majaza @katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe
dievcata, vzhladom na ten navrh s tou hrou, sa vyjadrim takto.
ja nebudem rboti vsetky aktivity, tak to by bolo na mna dost.....................
1. takze pre mna by bolo najlepsie, majaza spominala, ze bol zaujem o tie fazulky na pocitanie, tak tato kombinacia s mojim prvym kvizom.
2. alebo ta zvukova hra s prvy kvizom
3. fazulky , zvukova hra
4. povodna zostava, naj hlasov maju lienky a zvukova hra....
1. fazulky pocitanie - moj prvy kviz
2. zvukova hra -moj prvy kviz
4. lienky - zvukova hra
natabun natabun majaza @katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe
prosim zahlasutje, majza mi to, pls. potom daj dve vyherne do albumu a nech si potom kocky este rozhodnu, o co maju zaujem. dakujem
@natabun len ja som toto hlasovanie trošku nepochopila, elbo ked má niekto napr. záujem o Môj prvý kvíz takt to môže dať like na tri možnosti alebo čo mám označiť ked mám záujem o prvý kvíz?
a ináč tie fazulky sa dali Lucke, tak neviem či je teraz dobre to zase prehadzovať...
čo tak nechať teda tri návrhy: lienky, moj prvý kvíz a zvuková hra.... ked všetci odhlasujú uvidíš koľko ktorá aktivita bude mať hlasov a potom sa rozhodneš, či?

@sliver aku mas predstavu , kolko karticiek by malo byt?