icon

Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci - 2. kolo

zyzu
9. apr 2014

Prve kolo mame za sebou, tak otvavaram novu diskusiu. Zatial mozme diskutovat o navrhoch. Termin vyroby a ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Pridavat sa mozu aj novy, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci.

natabun
3. máj 2014

@sliver aku mas predstavu , kolko karticiek by malo byt?

sliver
3. máj 2014

@natabun jojo po dlhej dobe sme sa zhodli 😀
neviem koľko, to je veľkosť A6?
len teraz rozmýšlam že na druhej strane bude tá správna odpoved nejak označená? teda dieťatko vyberie dierku, otočí kartičku a tam čo uvidí?

natabun
3. máj 2014

@sliver pozri si tu video, ale nerobila by som hraciu plochu, len karticky.....
http://www.vrabciak.sk/muj-prvni-kviz-stolni-vz...

sliver
3. máj 2014

@natabun bombové!!! GRANNA je overená kvalita!!! kebyže môžem tak kúpim od nich všetko 😀 😀 😀
to by bol aj ten plánik na pohyb panáčikom alebo iba kartičky?
Už teraz mi je jedno koľko kartičiek urobíš ale typ "hry" sa mi veľmi páči, čiže lienky isto zruším... počítania kadečoho máme doma veľa 😉

natabun
3. máj 2014

@sliver kuk hore

sliver
3. máj 2014

@majaza ešte spomínala @sunsun a @katinam že urobia obidve aktivity ale nie som si úplne istá 😉

rosna
3. máj 2014

@majaza
dajme im cas dozajtra

martina646
3. máj 2014

@majaza aj ja vyrobim, co si kto lajkne

adelajda2012
3. máj 2014

@majaza ja budem robit obliekanie aj pocitacie puzzle

katinam
3. máj 2014

@majaza ja tiez spravim aktivity podla vyberu, nielen jednu vyhernu, dokonca mi to vyhovuje viac.

katinam
3. máj 2014

@majaza mam doma detsky atlas, ktory ma samolepky zvieratiek, mozem ti to naskenovat a poslat, je tam naozaj vela zvierat pre vsetky kontinenty. Tie z machovky su strasne zlate, ale je ich tam menej.

luciaobrocnikova
3. máj 2014

@adelajda2012 a my co mame duhu u teba?

ivianocka
3. máj 2014

@majaza baby,ja vobec nemam cas,zhon najvacsi,zoberte radsej nahradnicku.prepacteg

majaza
3. máj 2014

@zuffovaeva
uvolnilo sa miesto, chces sa pridat?

atomica87
4. máj 2014

@natabun jeeej, tie karticky su ake super, tak potom mne mozes urobit tie lienky a tie karticky, a ja ti urobim tiez obe, ako sme sa dohodli, na ten lapbook sa teda mozes vykaslat 😉

sunsun
4. máj 2014

@majaza ja urobim tiez, kto si co vyberie...🙂

sunsun
4. máj 2014

@komzikosaurus pocuj, pre teba mam este ine navrhy, keby si nechcela tie "laminovacky"...🙂 vcera som sa nedostala k tomu, aby som ich odfotila, ale dnes nahodim...🙂

komzikosaurus
4. máj 2014

@sunsun daj ich sem ale ja chcem robit tu matematiku aj pre nas a zas tak vela laminovania nebude, no strihania tych gombikov.... :( sa tesim

komzikosaurus
4. máj 2014

@majaza @autosedacky_net @zuffovaeva @sharonik
tak este pridavam navrhy , pre nove baby, kto by mal zaujem spravit
husenica s max 2mi druhmi zapinania
vyvojove stadia
triedenie tvar/velkost/farba

natabun
4. máj 2014

@komzikosaurus dievcata manualne zrucne na sitieby mohlu tu husenicu.je super......

natabun
4. máj 2014

@atomica87 ok, tak kviz

natabun
4. máj 2014

natabun majaza @katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe

dievcata, vzhladom na ten navrh s tou hrou, sa vyjadrim takto.

ja nebudem rboti vsetky aktivity, tak to by bolo na mna dost.....................

1. takze pre mna by bolo najlepsie, majaza spominala, ze bol zaujem o tie fazulky na pocitanie, tak tato kombinacia s mojim prvym kvizom.

2. alebo ta zvukova hra s prvy kvizom

3. fazulky , zvukova hra

4. povodna zostava, naj hlasov maju lienky a zvukova hra....

natabun
4. máj 2014

1. fazulky pocitanie - moj prvy kviz

natabun
4. máj 2014

2. zvukova hra -moj prvy kviz

natabun
4. máj 2014

@natabun fazulky - pocitanie - zvukova hra

natabun
4. máj 2014

4. lienky - zvukova hra

natabun
4. máj 2014

natabun natabun majaza @katinam @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver @ivaha @rosna @tomanlucy @dorothe

prosim zahlasutje, majza mi to, pls. potom daj dve vyherne do albumu a nech si potom kocky este rozhodnu, o co maju zaujem. dakujem

sliver
4. máj 2014

@natabun len ja som toto hlasovanie trošku nepochopila, elbo ked má niekto napr. záujem o Môj prvý kvíz takt to môže dať like na tri možnosti alebo čo mám označiť ked mám záujem o prvý kvíz?
a ináč tie fazulky sa dali Lucke, tak neviem či je teraz dobre to zase prehadzovať...
čo tak nechať teda tri návrhy: lienky, moj prvý kvíz a zvuková hra.... ked všetci odhlasujú uvidíš koľko ktorá aktivita bude mať hlasov a potom sa rozhodneš, či?

rosna
4. máj 2014

@natabun. aj ja som si u teba prehodila kviz. dufam ze prejde a vyhra 🙂

rosna
4. máj 2014

@majaza. som ochotna robit aj viac aktivit podla likov v albume ale ako kukam do tabulky aj tak si u mna nakoniec vsetci vybrali dúhu. tak ste mi to ulahcili 😉