icon

Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci - 2. kolo

zyzu
9. apr 2014

Prve kolo mame za sebou, tak otvavaram novu diskusiu. Zatial mozme diskutovat o navrhoch. Termin vyroby a ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Pridavat sa mozu aj novy, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci.

lucia814
16. apr 2014

@milatenko1 @zyzu @majush @adelajda2012 @atomica87 @luciaobrocnikova @ivianocka @sunsun @moninka1 @martina646 @majaza @dorothe @komzikosaurus @lucia814 @natabun takze pridavam este tie obrazky na pribeh, boli by v nejakom nepriehladnom vrecku bud kamienky, ale vzhladom na vahu asi skor nejake drevene stvorce ci kruhy alebo by to bolo na sposob kocky - nak azdej strane jeden obrazok

lucia814
16. apr 2014

@milatenko1 @zyzu @majush @adelajda2012 @atomica87 @luciaobrocnikova @ivianocka @sunsun @moninka1 @martina646 @majaza @dorothe @komzikosaurus @lucia814 @natabun alebo nieco na sposob I spy - akosi nestiham teraz kreslit tak len tak na priblizenie mame nieco podobne v knizke

komzikosaurus
16. apr 2014

@lucia814 @milatenko1 @zyzu @majush @adelajda2012 @atomica87 @luciaobrocnikova @ivianocka @sunsun @moninka1 @martina646 @majaza @dorothe @komzikosaurus @lucia814 @natabun
este aj toto by som vedela spravit, ale rozdelila by som to po odtienoch a bolo by to z machovky (momentalne mam pristup , k velkej farebnej skale 🙂),
+ KDE BUDU TIE ALBUMY NA VYBERANIE a lajkovanie

natabun
16. apr 2014

@lucia814 pls, ako a volaju tie knihy?

lucia814
16. apr 2014

@natabun je to jedna kniha - čo skrýva les - http://www.martinus.sk/?uItem=95894, ma sice len par stran, ale je aj dost velka a tvrda ako leporela

natabun
16. apr 2014

@lucia814 dakujem, vyzera super

slniecko379
16. apr 2014

@zyzu ahoj.je mi luto,do tohto kola sa nezapojim-nestiham.mrzi ma to,lebo z prveho kola tejto skupinky mam doposial najlepsie aktivitky mojich zucastnenych vymen.vela stastia a ak bude tato skupinka mat aj dalsie kolo volne miesto,rada sa pridam.🙂

majaza
16. apr 2014

@zyzu ides robit tie albumy? ci niekto iny?

majaza
16. apr 2014

@atomica87
@sunsun
a co toto?
predstavovala by som si to, ze budu dvojake guličky a bola by to hra - hod kockou, das tolko guliciek kolko hodis, kto bude mat viac, vyhrava...
a na druhu stranu niečo este vymyslim, ale napadli ma piškvorky

majaza
16. apr 2014

a toto?

zyzu
autor
16. apr 2014

@majaza no neviem ak sa na to nik nepodujme tak mozem aj ja. Len teraz mam toho viac a aj velka noc, tak akosi nestiham 🙂, ale ak sa mi podari uvolnit tak to mozem pomaly nahadzovat.

majaza
16. apr 2014

@zyzu ak vam to vyhovovalo tak ako minule, mozem aj ja...

sunsun
17. apr 2014

moj muz ma stale nahovara urobit drevene domino a kedze mame doma gravirovacku, tak obrazky gravirovat... no neviem, ci si na to trufnem, ale skusim spravit aspon skusobnu verziu, pripadne, ak by si elena robila pismenka, tak by som mohla vyskusat tvoje domino s tvarmi ... ale tam je potom otazka, ci gravirovat, ci radsej farebne kreslit... 😉 @atomica87

sunsun
17. apr 2014

@majaza ta chobotnicka je super....-)

atomica87
17. apr 2014

@sunsun pohoda ja urobim napoly pismenka/miesanie farieb. Podla mna kupit 3-4 farby na drevo a nakreslit tvary. S tym gravirovanim my to bolo riadne o drzku...ked nas bude 20 a kazdej po cca 20 tvaeov, to mas pracu na pol roka 😀 😀 😀

sunsun
17. apr 2014

@atomica87 no ja to musim najprv vyskusat, nech neslubim nieco, co nezvladnem...🙂

atomica87
17. apr 2014

@sunsun skusaj...neviem ci myslime to iste, ja som kedysi davno robila s vypalovackou na drevo a bola to mravencia praca.

milatenko1
18. apr 2014

ahojte, ako som slubila, pridavam ukazku mojho navrhu

sliver
18. apr 2014

@zyzu Ahoj Zuzka, bude mi veľkým potešením pridať sa ku Vám 😉

zyzu
autor
18. apr 2014

@milatenko1 toto sa mi pozdava 🙂

zyzu
autor
18. apr 2014

@sliver ahoj tak vitaj 🙂

sliver
18. apr 2014

Moje návrhy:
1. priraďovanie motýlich krídiel....
2. korková prevliekačka...
3. špongiová skladačka...

milatenko1
18. apr 2014

@sliver ja sa priklanam k motylom

majaza
18. apr 2014

@atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver
@moninka1 @dorothe @ivianocka

ahojte baby, aktualne je nas 16, 13 z nas uz dali nejake návrhy, dala som ich do albumu ku mne
"Vyberáme vrecúškové aktivity 2-5 rokov", ak chcete uz hlasovat za návrhy, prosim - každému menu len 1 hlas...
môžete si ešte popísat aktivitky ak chcete, prip. nejake pridat, dávať návrhy, pytat sa a pod...

atomica87
18. apr 2014

@sliver viac z nas motyle mame z predoslej vymeny, mne sa paci posledna aktivitka. 😉

sliver
18. apr 2014

@atomica87 mozem vidiet album predoslej vymeny nech vam zbytocne nenukam to co uz mate...

sliver
18. apr 2014

@majaza mam laminovacku a vedela by som urobit to sudoku hocikedy len sa bojim ze nezozeniem tolko stuplikov pre 20 ☹

majush
18. apr 2014

majaza @atomica87 @majush @luciaobrocnikova @zyzu @komzikosaurus @majaza @lucia814 @adelajda2012 @martina646 @sunsun @natabun @milatenko1 @sliver
@moninka1 @dorothe @ivianocka
baby, ja som dala zatial iba jeden návrh, tak dávam dalšie dva, čo sa mi osobne páčia, jedno síce neviem, či je niečo v štýle busy bags, ale možno by to deti zaujalo - marioneta alebo druhé klasickejšia verzia busy bags, a to rybky s počtami, prosím majaza pridať do návrhov