icon

Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci - 2. kolo

zyzu
9. apr 2014

Prve kolo mame za sebou, tak otvavaram novu diskusiu. Zatial mozme diskutovat o navrhoch. Termin vyroby a ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Pridavat sa mozu aj novy, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci.

dorothe
22. apr 2014

@zyzu zyzu este ja chybam v tejto zostave ....

majaza
22. apr 2014

@autosedacky_net
@moninka1
@ivianocka
kočky vy ste este nedali ziadne navrhy, mate nejake napady?

@milatenko1
aj teba poprosime este nieco...

sliver
22. apr 2014

A tiez zahlasovat 😉

zyzu
autor
22. apr 2014
majaza
22. apr 2014

@zyzu a kedze ja som tam 2x, tak predsalen nas je 17
😀 😀 😀

majaza
22. apr 2014

@autosedacky_net
@moninka1
@ivianocka
@milatenko1
baby, na taketo by ste sa nedali?

sunsun
22. apr 2014

@majaza to je inak super vec, no my to mame z predchadzajucej vymeny...🙂

majaza
22. apr 2014

@sunsun aj ty? a sakra! 😀
... prave pozeram, ze vy ste boli vo vseliakych vymenach, mate vselico pekne...
ja mam len to z prvej vymeny a vselico co vy uz mate sa mi paci 🙂

milatenko1
22. apr 2014

ja by som mohla nieco s filcu... popr. mozem usit nejake vankusiky a pripinat ich patentkami. suchy zips sa mi zda pre mensie deti.... kto ako chce...

milatenko1
22. apr 2014

este, aby som nezabudla.. neozyvam sa casto, bo som vacsinou mimo net..

sliver
22. apr 2014

@autosedacky_net @moninka1 @ivianocka @milatenko1
mne sa zase veľmi páči ten labyrint čo som písala na strane predtým 😉

moninka1
22. apr 2014

dievcata, ozvem sa najskor v piatok, mame v rodine pohreb, tak riesim ine veci ...

milatenko1
23. apr 2014

pridavam este nejaky navrh:
- pexeso znaciek osobnych aut (36 znaciek)
- hviezdne konstalacie - priraduju sa hviezdicky (my to robime so stuplami z plast. flias) podla obrazku

majaza
23. apr 2014

@milatenko1
a na tie vrecka by si sa nedala ked spomínaš, že šiješ?
http://planetoftheapels.blogspot.cz/2011/09/bus...

dam ti tie dva návrhy do albumu, len ta poprosim este nejaky popis k tým hviezdam...

milatenko1
23. apr 2014

@majaza my tie hviezdy robime so stuplikmi od pet flias (u svokry, ked zabudneme stupliky, tak s vickami na zavaraninove pohare 0,3 a 0,7 l) a spajame ich slamkami alebo spajdlami. daju sa kupit i take svietiace hviezdicky.. popr. by sa dali vystrihnut bud z filcu alebo kartonu... ale to uz po dohode.

ja sijem len tak "rekreacne".. ale precitam si ten navod a uvidime, co by som vedela spravit.. vrecko usit nie je tazke(upozornujem, ze to nebude ziadna profesionalna krajcirska robota, ale obycajne amatarske)

milatenko1
23. apr 2014

@majaza ma otazku - stacilo by usit len tie 3 farebne vrecka, alebo celych 26 kusov? pokial by to bolo len na hadzanie, tak si myslim, ze tie 3 su OK, ci?

milatenko1
23. apr 2014

zabudla som napisat, ze dokopy je 12 kariet na hviezdne konstalacie

natabun
23. apr 2014

@milatenko1 tie hviezdne konštalacia krasa 🙂

sliver
23. apr 2014

@milatenko1 mne sa veľmi páči aj jedno aj druhé, nebudem sa vedieť rozhodnúť....

majaza
23. apr 2014

@milatenko1 tie vrecuška jasne že stačia 3 pre jednu, ten počet čo píšeš je niečo ine asi...
ale necháme to asi ešte pre niekoho ineho, lebo tie hviezdy vyzeraju fakt fajn 🙂

milatenko1
24. apr 2014

@majaza vrecuska mozem nechat na bud. vymenu 🙂

evidentne s tymi vrecuskami su spojene i ine aktivity

sliver
24. apr 2014

@majaza mňa dnes napadlo či by si niektoré aktivity ktoré maju veľa hlasov nemohli zobrať aj iné maminky (napr. u Lucky to priraďovanie potravín) ...
Koľko likeov treba na výhernú? ešte asi všetci nehlasovali, či? či si iba nevedia niektoré vybrať? dumám či mám hladať niečo alebo počkať ešte na ostatné....

majaza
24. apr 2014

@sliver jasne, že by mohli, je to aj v popise albumu...
čo pozeram, napr. aj @zyzu ma na dvoch návrhoch viac hlasov...
no a kedze je nas 17, tak na vyhernu aktivitu treba 9 hlasov, čo ma už aktualne @dorothe.
no najidealnejšie by bolo, keby boli "na pľaci" všetky návrhy a všetci by zahlasovali.

ja napr. u niektorých neviem pretože ešte čakám, čo bude ponuknute, aby sme nemali napr. 3x nejake počítanie a pod...

a inak treba vždy tiež pozerat, či su lajky len od nás a tiež niektoré hlasovali za viac návrhov od jednej maminy...

majaza
24. apr 2014

@dorothe, ty sa daš teda na tie zapínania?
nemas nejaky nápad urobit to nejak zaujímavejšie? že sa niečo konkrétne bude otvárať, zapínat...

inak ja som ochotná si ten zámok s klučikom do toho kupit sama, ked to tam nejak predprípravíš, inak si myslím, že to bude drahe pre teba...

sunsun
24. apr 2014

@majaza ja napriklad este stale chcem vyskusat to drevene gravirovane domino (a ked nie gravirovane, tak farbene)..., nechcem to dat do navrhov, kym si nebudem ista, ze to zvladnem urobit, len teraz mam toho tolko, ze toto musi par dni pockat....

autosedacky_net
25. apr 2014

dievčatá, máme krstiny, ozvem sa

sliver
25. apr 2014

teraz som pozerala že aj to počítanie čo dala Lucka je perfišné (jej všetky návrhy su parááádne), teda najviac sa mi páči to delenie na tom... nechcel by si to niekto "ukradnúť" 😉 ? http://rustspolecne.cz/2014/04/rozklad-cisel/ vedela by som pomôcť s tou predlohou kde sa píše vo veľkosti a4, teda že by som ju urobila v PC a poslala...

luciaobrocnikova
25. apr 2014

@sliver kludne aj ja to mozem ukradnut nevyzera to narocne 😀

sliver
25. apr 2014

@luciaobrocnikova zlatá, ale to ja isto nerozhodujem 😉

luciaobrocnikova
25. apr 2014

@sliver ja som ani nevedela, ze to je take perfektne 🙂 😀