icon

Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci - 2. kolo

zyzu
9. apr 2014

Prve kolo mame za sebou, tak otvavaram novu diskusiu. Zatial mozme diskutovat o navrhoch. Termin vyroby a ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Pridavat sa mozu aj novy, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci.

tomanlucy
29. apr 2014

@zyzu Ahojte chcem vediet ci sa mozem este zapojit do výmeny.

sliver
29. apr 2014

@atomica87 ja by som sa len zastala Moniky ( @moninka1 ) lebo vidím aj v iných výmenách že odvtedy ako napísala že im niekto zomrel neprispela ani v iných výmenách čo doteraz bola aktívna, tak bohvie čo tam je ☹ ....

zyzu
autor
29. apr 2014

baby ja sa ospravedlnujem ale akosi nestiham, pracujem z domu a mam toho teraz vela ... ale snazim sa to tu aspon precitat.

sliver
29. apr 2014

@adelajda2012 toto mi nerob ☹ som sa tešila na to obliekanie a teraz toto puzzle ☹ ako ja sa neviem rozhodnúť.... čo budem robiť? .... veď ty si dala 5 krásnych návrhov, veľmi veľmi ťažko som sa rozhodovala medzi štyrmi a to len preto že tam bolo viac hlasov tak som išla s väčšinou a teraz ďalší PERFEKTNÝ návrh!!!!!!!!

adelajda2012
29. apr 2014

@sliver :D

atomica87
29. apr 2014

@sliver jasne, vsak sa ozvala, to je jasnacka, ze chapem, keby aspon dali o sebe znat, chapes...

majaza
29. apr 2014

ok, takže aby baby zbytočne nečakali, pozeram 20 likeov...
tak
@ivaha - priberáme ťa, návrhy dávam do albumu, prosím zahlasuj aj za naše

@rosna - priberáme ťa, daj prosím nejaké návrhy, príp. napíš, či tebe môžeme niečo navrhnut 🙂
a zahlasuj za naše

@tomanlucy , si naša prvá náhradníčka, 3 baby sa nam akosi neozývaju, tak je tu istá šanca, že ťa priberieme, no nateraz sme plní

tomanlucy
29. apr 2014

@majaza ok budem cakat.

majaza
29. apr 2014

@adelajda2012 to by bolo super, keby to aj teraz ivianocka navrhla...
inak som ti pridala to puzzle namiesto toho domina, moze byt tak?

@ivaha, tvoje návrhy pridane...

adelajda2012
29. apr 2014

@majaza ano, super. To domino bude asi robit ivaha. A dufam, ze ivianocka sa ozve 🙂

majaza
29. apr 2014

@adelajda2012 inak aj toto čo si dala ty malo minule vela hlasov, tiez som myslela, ze to teraz urobis, ibaze co ked si dala lepsi navrh 😉

adelajda2012
29. apr 2014

@majaza 🙂 no ved ja sa kludne s navrhmi podelim....mozem urobit ktorykolvek a ktorykolvek prenecham niekomu inemu...

moninka1
29. apr 2014

@majaza a ostatne zienky. velmi sa ospravedlnujem, ze pisem az dnes. nechcela som sposobit ziadne zmatky ani problemy. vymeny sa zial nemozem zucastnit. drzim vam vsetkym velmi paste, aby sa vam krasne tvorilo a deticky mali radost zo vsetkych vytvorov.

moninka1
29. apr 2014

@sliver velmi si cenim tvoj prispevok, je vzacne, ked sa cudzi clovek snazi vcitit do druheho. dakujem.

majaza
29. apr 2014

@moninka1 to mi je luto 😒
urcite sa pri nas neodreagujes?
uprimnu sustrast prajem...

sliver
29. apr 2014

@moninka1 njz, len dufam ze si vporiadku.... Drz sa a verim tomu ze sa coskoro zase "stretneme" v inej vymene!

moninka1
29. apr 2014

@majaza dakujem.
nestiham vam dat ani nejake navrhy, tak nechcem zdrzovat a spomalovat celu vymenu 😔 vsak urcite za mna najdete nejaku nahradnicku 😉

zuffovaeva
29. apr 2014

@majaza Ahojte, da sa este zapojit do tejto vymeny? Dakujem

majaza
29. apr 2014

@tomanlucy tak si ťa priberáme, ako si na tom s návrhmi? mas nejake? ci ti ponukneme? tiez prosime o zahlasovanie

@zuffovaeva si naša prvá náhradníčka zatial 🙂

zuffovaeva
29. apr 2014

Ok budem poslusne cakat 🙂

sliver
30. apr 2014

Dievčatá, @sunsun ponúkla ročné obdobia 😉 síce zaujali iba mňa 😀 ale možno toto prevedenie by zaujalo viac mamičiek 😉 teda ak by sa na to niekto podujal kto nemá výhernú ale žiadnu aktivitu, lebo ona už má 😉
tie vecičky by tam ani nemuseli byť, stačily by kartičky s obrázkami, každy by si mohol potom doma doplniť nejaké znaky jednotlivých období 😉

sunsun
30. apr 2014

@sliver ja sa cudujem, ze ten navrh az tak nezaujal, mozno je ten obrazok maly, .. ja som najskor planovala vyrobit take hodiny a podla toho by sa urcovali rocne obdobia - rucicka by sa posuvala na aktualne... , no potom som sa dopracovala k tomu, co som dala v ukazke a je to perfektne... 🙂 ja to pre maleho urcite budem robit... inak je to trosku financne narocnejsie, hoci to vyzera velmi jednoducho, lebo tam je toho dost vela na plnofarebnu tlac a potom je to min. 4x A4 na osobu na laminovanie, ale to nevadi, podla mna ta aktivita za to stoji...🙂 .... ale este stale chcem pridat navrh na drevene domino, no tym, ze sa zmenili nejake veci, tak som sa este nedostala k svokrovcom (maju malu dielnicku), a nedostanem sa ani tento vikend, asi az ten dalsi (nebyvaju v ba)..., no keby som mala robit klasicke domino, tak to drevene je urcite lepsie ako zalaminovane....🙂

sliver
30. apr 2014

@sunsun ja tiež neviem, ja by som veľmi chcela ročné obdobia, podľa mňa super myslienka a nápad ale no tak uvidíme čo bude ďalej 😉
myslíš že budeš mať ešte možnosť o týžden a pol ponuknúť ďalšiu aktivitu? myslím že to už bude uzatvorené... teda dúfam 😉

sunsun
30. apr 2014

@sliver to je inak pravda.... 😒 no neodvazim sa ponuknut nieco, co si nevyskusam....

sliver
30. apr 2014

@sunsun a to domino čo je v ponuke robiť nechceš? podľa mňa sa netráp tým dreveným a ked to vyskúšať tak to ponúkneš, nabudúce alebo v inej 😉

sunsun
30. apr 2014

@sliver to ano, ale to planujem tlacit a laminovat....-)

sunsun
30. apr 2014

@sliver az teraz som pozerala hlasy, teda budem vacsine robit logicko-verbalne domino.... ak chces, tak tebe mozem spravit tie rocne obdobia... 😉

luciaobrocnikova
30. apr 2014

@sunsun ale tie rocne obdobia som u teba nevidela a ja to uz dost dlhu chvilu co to chcem 😀

sliver
1. máj 2014

@sunsun si zlata, zatial sa netrap, ved este nemame navrhy od troch mamin tak mozno sa niekto z nich podujme na rocne obdobia (@tomanlucy, @rosna, @ivianocka) alebo ine ktore nemaju vyhernu aktivitu...

sunsun
1. máj 2014

@luciaobrocnikova ja tam ten navrh mam vlastne od zaciatku...🙂 len som ho akosi zle spropagovala.... 😒 , v podstate su to 4 velke karticky a 48 malych karticiek... (4 - predstavuju jednotlive rocne obdobia, 48 rozne "aktivity - obrazky, co s jednotlivymi rocnymi obdobiami suvisia), karticky sa pomiesaju, dieta priraduje...🙂...