Výmena vrecúškových aktivít 2 - 5 rokov, začiatočníci - 2. kolo
Prve kolo mame za sebou, tak otvavaram novu diskusiu. Zatial mozme diskutovat o navrhoch. Termin vyroby a ukoncenia este dohodneme. Pocet ostava 20. Pridavat sa mozu aj novy, kedze z prvej vymeny sa nezucastnia vsetci.
baby ja sa ospravedlnujem ale akosi nestiham, pracujem z domu a mam toho teraz vela ... ale snazim sa to tu aspon precitat.
@adelajda2012 toto mi nerob ☹ som sa tešila na to obliekanie a teraz toto puzzle ☹ ako ja sa neviem rozhodnúť.... čo budem robiť? .... veď ty si dala 5 krásnych návrhov, veľmi veľmi ťažko som sa rozhodovala medzi štyrmi a to len preto že tam bolo viac hlasov tak som išla s väčšinou a teraz ďalší PERFEKTNÝ návrh!!!!!!!!
ok, takže aby baby zbytočne nečakali, pozeram 20 likeov...
tak
@ivaha - priberáme ťa, návrhy dávam do albumu, prosím zahlasuj aj za naše
@rosna - priberáme ťa, daj prosím nejaké návrhy, príp. napíš, či tebe môžeme niečo navrhnut 🙂
a zahlasuj za naše
@tomanlucy , si naša prvá náhradníčka, 3 baby sa nam akosi neozývaju, tak je tu istá šanca, že ťa priberieme, no nateraz sme plní
@adelajda2012 to by bolo super, keby to aj teraz ivianocka navrhla...
inak som ti pridala to puzzle namiesto toho domina, moze byt tak?
@ivaha, tvoje návrhy pridane...
@majaza ano, super. To domino bude asi robit ivaha. A dufam, ze ivianocka sa ozve 🙂
@adelajda2012 inak aj toto čo si dala ty malo minule vela hlasov, tiez som myslela, ze to teraz urobis, ibaze co ked si dala lepsi navrh 😉
@majaza 🙂 no ved ja sa kludne s navrhmi podelim....mozem urobit ktorykolvek a ktorykolvek prenecham niekomu inemu...
@tomanlucy tak si ťa priberáme, ako si na tom s návrhmi? mas nejake? ci ti ponukneme? tiez prosime o zahlasovanie
@zuffovaeva si naša prvá náhradníčka zatial 🙂
Dievčatá, @sunsun ponúkla ročné obdobia 😉 síce zaujali iba mňa 😀 ale možno toto prevedenie by zaujalo viac mamičiek 😉 teda ak by sa na to niekto podujal kto nemá výhernú ale žiadnu aktivitu, lebo ona už má 😉
tie vecičky by tam ani nemuseli byť, stačily by kartičky s obrázkami, každy by si mohol potom doma doplniť nejaké znaky jednotlivých období 😉
@sliver ja sa cudujem, ze ten navrh az tak nezaujal, mozno je ten obrazok maly, .. ja som najskor planovala vyrobit take hodiny a podla toho by sa urcovali rocne obdobia - rucicka by sa posuvala na aktualne... , no potom som sa dopracovala k tomu, co som dala v ukazke a je to perfektne... 🙂 ja to pre maleho urcite budem robit... inak je to trosku financne narocnejsie, hoci to vyzera velmi jednoducho, lebo tam je toho dost vela na plnofarebnu tlac a potom je to min. 4x A4 na osobu na laminovanie, ale to nevadi, podla mna ta aktivita za to stoji...🙂 .... ale este stale chcem pridat navrh na drevene domino, no tym, ze sa zmenili nejake veci, tak som sa este nedostala k svokrovcom (maju malu dielnicku), a nedostanem sa ani tento vikend, asi az ten dalsi (nebyvaju v ba)..., no keby som mala robit klasicke domino, tak to drevene je urcite lepsie ako zalaminovane....🙂
@sunsun ale tie rocne obdobia som u teba nevidela a ja to uz dost dlhu chvilu co to chcem 😀
@luciaobrocnikova ja tam ten navrh mam vlastne od zaciatku...🙂 len som ho akosi zle spropagovala.... 😒 , v podstate su to 4 velke karticky a 48 malych karticiek... (4 - predstavuju jednotlive rocne obdobia, 48 rozne "aktivity - obrazky, co s jednotlivymi rocnymi obdobiami suvisia), karticky sa pomiesaju, dieta priraduje...🙂...

@zyzu Ahojte chcem vediet ci sa mozem este zapojit do výmeny.