icon

Výmena vrecúškových aktivít pre 3 - 4 ročné deti

mimamijami
3. máj 2016

Milé mamičky,

s @maryennn1 by sme radi rozbehli novú výmenu vrecúškových aktivít.

PRAVIDLÁ som si požičala z autíčkovej výmeny spomínanej mamičky 🙂

- V prvom rade je najdôležitejšia komunikácia, komunikácia a ešte raz komunikácia 🙂
- Je VEĽMI dôležité dodržiavať termíny (prihlásenie, výber aktivity, odosielanie aktivity). Prosím, zvážte naozaj dobre svoje možnosti a svoju zodpovednosť.
- Aktivity by mali byť vhodné pre deti od 3 roka do 4 rokov.
- Výmena je zameraná výhradne na POČÍTANIE A ZVIERATKÁ.
- Zvoľte si takú aktivitu, ktorá by Vám a predovšetkým vášmu dieťaťu urobila radosť. Zmysel výmeny aktivít je predovšetkým v aktivitách, ktoré sú zložitejšie na výrobu (zvlášť, keď ich máte robiť len raz). Aktivity, ktoré se len vytlačia, vystrihnú a zalaminujú by som rada obmedzila, prípadne úplne eliminovala.
- Počet účastníkov je maximálne 10-12.
- Aktivity sa nebudú hlasovať, ale každá si vyberie u každej aktivitu, ktorá sa je najviac páči.
- Každá účastníčka pridá štyri návrhy aktivít - dve na tému zvieratá a dve na tému počítanie.
- Cena aktivity by nemala presiahnuť 2€ ale samozrejme to už je na každej žienke, koľko je do výroby schopná a ochotná investovať.

V prvom rade chceme osloviť žienky s ktorými som už boli v autíčkovej výmene... ženičky ak máte záujem o zapojenie, ozvite sa 🙂
@sticza @fada @vampgirl @lucikusik @ask @jaja865 @kittykittyke @tomaskovamaminka

...ale budeme radi ak sa ktokoľvek pridáte 🙂

alfonzo
4. máj 2016

@maryennn1 hlásila som sa skôr ako Silvia ale aj už máte spolu skúsenosť :(

maryennn1
4. máj 2016

@alfonzo ježíííš, teba som prehliadla, prepáááč, baby tak ešte alfonzo, by sme pribrali, čo poviete? ale to už vááážne konečná 🙂
@fada
@vampgirl
@mimamijami
@kittykittyke
@tomaskovamaminka
@maryennn1
@jaja865
@silvia259
@zanna89
@jane0123

maryennn1
4. máj 2016

Takže baby ešte raz a naposledy, lebo zmätky robím 😀

je nás konečný počet 12!!!!! dobre? 😀 súhlasíte?

@fada
@vampgirl
@mimamijami
@kittykittyke
@tomaskovamaminka
@maryennn1
@jaja865
@silvia259
@zanna89
@jane0123
@alfonzo
@mdsk

kittykittyke
4. máj 2016

Jeeeeeeeeeej, zeny.. tak to boli teda bleskove rozhodnutia..
Velmi sa tesim, ze prvy krok je za nami.. a uplne suhlasim, ze je nas tak akurat, aby sme to do planovaneho terminu aj postihali..

Kedze casu nemame nazvys.. tak ja som uz aj pozerala nejake aktivitky.. len skor mam viac napadov na pocitanie, ako na zvieratka, preto som aj rada, ze sa tema rozsirila..

Foto pridam dnes vecer, mozno zajtra.. este sa trosku pohrabkam..
🙂

kittykittyke
4. máj 2016

@maryennn1
Neviem, ci staci, ze som ti ,,lajkla" prispevok.. tak radsej pre istotu este takto pisem:

Suhlasim s poctom 12 / viac by som uz neriesila.. aj to je dost.. a samozrejme sa hlavne tesim zo zlozenia skupinky.. 🙂

@fada
@vampgirl
@mimamijami
@kittykittyke
@tomaskovamaminka
@maryennn1
@jaja865
@silvia259
@zanna89
@jane0123
@alfonzo
@mdsk

mdsk
4. máj 2016

Ano, suhlas 🙂

jane0123
4. máj 2016

Dievcata, ak mozem pridam, co ma oslovilo. Obrazky som "ukradla", tak sa nehnevajte, ak som niekomu z vas ukradla 🙂

zanna89
4. máj 2016

Tak sa tesim! ja zostanem pri tych smirglovych cislach ak ich uz vacsina nemate, lebo my teda kade chodime obtahujeme vsetky priehlbiny a vypukliny 😀 a ine najdem vecer teda. dakujem za prijatie 🙂

kajka18
4. máj 2016

@maryennn1 aj mna si prehliadla a bola som este pred dalsimi, ktore si prijala ☹

alfonzo
4. máj 2016

dievcata dakujem. tu su moje navrhy 🙂

maryennn1
4. máj 2016

@alfonzo ahoj, pridať treba 4 návrhy a najlepšie nič čo by boli len zalaminované kartičky 🙂

maryennn1
4. máj 2016

@kajka18 ahoj, nehnevaj sa, ale naozaj som prehliadla, až teraz som si všimla, že si vôbec písala. nikomu si príspevok neadresovala, preto mi ani neprišlo upozornenie.

alfonzo
4. máj 2016

@maryennn1 nechcem to laminovať ,ale nalepiť na dosku. Ak ani tak nie idem vymýšľať iné. Ok, ešte pridam ďalšie , aké až zajtra

fada
4. máj 2016

@ask @sticza - dala som vam lajk, nie kvoli tomu, ze sa nezapojite, ale kvoli tomu, co ste napisali poinformacii o neucasti - to ja len pre info, aby ste si nemysleli, ze sa mi paci, ze sa nezucastnite - to mi je luto, ale chapem to... drzte sa

mimamijami
autor
4. máj 2016

Zienky, teraz som konecne dnes prisla domov a ulozila maleho, tak Vas idem dostudovat 🙂

mimamijami
autor
4. máj 2016

@lucikusik @ask @sticza
Jasne dievcata, uplne to chapem, vdaka, ze ste sa ozvali a vsetko dobre prajem 🙂

mimamijami
autor
4. máj 2016

@maryennn1 @tomaskovamaminka @fada @vampgirl @kittykittyke @jaja865

Na Vas sa velmi tesim 🙂 a dufam, ze to bude dalsia vydarena vymena...

mimamijami
autor
4. máj 2016

A samozrejme sa tesim aj na ostatne dievcata a nasu spolupracu. 😉

maryennn1
5. máj 2016

@fada
@vampgirl
@mimamijami
@kittykittyke
@tomaskovamaminka
@maryennn1
@jaja865
@silvia259
@zanna89
@jane0123
@alfonzo
@mdsk

Žienky, mimamijami vytvorila skupinku, kde si ďalej budeme písať a rozoberať veci o výmene. prosím presuňme sa už tam. Tieto skupiny sa aj tak čochvíľu budú rušiť, tak aby sme neprišli o podstatnú časť spoločnej komunikácie 🙂 Teším sa na vaše návrhy.

lucikusik
5. máj 2016

@maryennn1 ahoj, prosím Ťa, pridaj ma do tej skupiny.

alfonzo
5. máj 2016

@maryennn1 Dobré ráno. Možeš má nasmerovať? Kde to mám hľadať? Ďakujem

silvia259
5. máj 2016

@maryennn1 ako nájdem, prosím Ťa, tú skupinku?ďakujem

mimamijami
autor
5. máj 2016

@silvia259 mala by si mat pozvanku v IP ;)

silvia259
5. máj 2016

@mimamijami zatiaľ tam nič nemám

mimamijami
autor
5. máj 2016

@silvia259 Poslala som, stale nic?

mimamijami
autor
5. máj 2016

@kajka18 Je mi luto, ze sme Ta prehliadli. Budes prva nahradnicka. Na teraz sme to uz uzatvorili na konecnom pocte 12.

mimamijami
autor
5. máj 2016

@lucikusik @ask @sticza
Zienky, do skupinky Vas nebudeme pridavat, aby sme si tam nevytvorili chaos v poctoch. Dufam, ze nam to odpustite. 🙂 Oznacim Vas potom pri albume na hlasovanie a cez IP si mozete dohodnut pre Vas zaujimave vymeny.

ask
5. máj 2016

@mimamijami baby, ak beriete aj "neaktivnych" clenov, rada by som sla s Vami, aspoň sa kochať vašimi nápadmi, ..ak by som vedela, mozem pripadne s niecim poradit ... ale nevadí ak nie, pochopim že chcete mať súkromie😉

mimamijami
autor
5. máj 2016

@ask sme sa trafili do rovnakeho casu 🙂

ask
5. máj 2016

@mimamijami 😀B-) odhalila si ma, NEVADI🙂 Písala som este predtym ako si to stihla dat🙂