Výmena vrecúškových aktivít pre 3 - 4 ročné deti
Milé mamičky,
s @maryennn1 by sme radi rozbehli novú výmenu vrecúškových aktivít.
PRAVIDLÁ som si požičala z autíčkovej výmeny spomínanej mamičky 🙂
- V prvom rade je najdôležitejšia komunikácia, komunikácia a ešte raz komunikácia 🙂
- Je VEĽMI dôležité dodržiavať termíny (prihlásenie, výber aktivity, odosielanie aktivity). Prosím, zvážte naozaj dobre svoje možnosti a svoju zodpovednosť.
- Aktivity by mali byť vhodné pre deti od 3 roka do 4 rokov.
- Výmena je zameraná výhradne na POČÍTANIE A ZVIERATKÁ.
- Zvoľte si takú aktivitu, ktorá by Vám a predovšetkým vášmu dieťaťu urobila radosť. Zmysel výmeny aktivít je predovšetkým v aktivitách, ktoré sú zložitejšie na výrobu (zvlášť, keď ich máte robiť len raz). Aktivity, ktoré se len vytlačia, vystrihnú a zalaminujú by som rada obmedzila, prípadne úplne eliminovala.
- Počet účastníkov je maximálne 10-12.
- Aktivity sa nebudú hlasovať, ale každá si vyberie u každej aktivitu, ktorá sa je najviac páči.
- Každá účastníčka pridá štyri návrhy aktivít - dve na tému zvieratá a dve na tému počítanie.
- Cena aktivity by nemala presiahnuť 2€ ale samozrejme to už je na každej žienke, koľko je do výroby schopná a ochotná investovať.
V prvom rade chceme osloviť žienky s ktorými som už boli v autíčkovej výmene... ženičky ak máte záujem o zapojenie, ozvite sa 🙂
@sticza @fada @vampgirl @lucikusik @ask @jaja865 @kittykittyke @tomaskovamaminka
...ale budeme radi ak sa ktokoľvek pridáte 🙂
@mimamijami Ďakujem budem rada ak ma označíš

@mimamijami Ďakujem. Takto to úplne postačuje.