Výmena vrecúškových aktivít pre najmenších (10-18 mesiacov)
Ahojte. Táto skupina je pre maminy drobcov od cca 10 mesiacov. Šup sem s nápadmi a keď sa nás nazbiera dosť, dohodneme detaily 🙂
Akože toto čo ste tu v noci robili ? Však mne sa už aj sniva o aktivitach. Čo si mam vybrať ta autodraha že wau 😠 uu ale aj ta prevliekacka aj stromčeky. Mam babu ale vôbec nemusia byt babské prevedenia auta sú top 😉 myslím že veronu budeme musiet naklonovat. Akurát keď vidím čo všetko dokazete mam strach aby sa vám moje pacilo,snažiť sa budem ale rucne práce som začala až keď sa mala narodila tak prax nie je veľká
@ivana08 No, musim s tebou suhlasit.. tiez sa mi uz s aktivitami sniiiva.. :D :D :D
@sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @maryennn @mamkabeika @veonka @oveckajanka @skriatko @xarra246 @romanovaz @ivana08 @lindana
Babuľky, keďže nadpolovičná väčšina ste súhlasili, aby sa k nám pridala aj @lindana oficiálne ju týmto k nám pozývam 🙂 Zároveň hneď idem dať jej navrhnuté aktivity do albumu a oznamujem, že je nás KONEČNÝ POČET 21 KUSOV 😀
A už idem, lebo sa mi zobudil drobček, vidíme sa neskôr 🙂
baby tie co idete robit z filcu pripadne co robievat pre deturence nieco z filcu odkial objdenavate, ci kde kupujete? chcela by som aj ja nieco take vyskusat ale neviem kde a aky hruby ci podla coho vybrat 😉
@maryennn1 @sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @maryennn @mamkabeika @veonka @oveckajanka @skriatko @xarra246 @romanovaz @ivana08 @lindana
Dakujem velmi pekne za pridanie do skupiny. Aktivity som navrhla tri, za seba hovorim, zahlasujte mi kazda len za jednu, ja vyrobim kto co bude chciet. Sablony na filcove aktivity, cize zdobenie stromceka s prevliekackou, skladanie tvare uz mam hotove, kedze toto vyrabam uz v inej vymene a bambulky na husenicku mam uz tiez nachystane, takze nieje problem z mojej strany vyrobit z kazdej aktivity niekolko kusov. V druhom kole akbude si mozete vybrat zase nieco ine 😉
Jaj a k tomu stromceku vyrabam aj darceky, ked budem mat cez vikend cas tak vam to odfotim v reale.
@ivana08 www.opitec.sk a aj tu majú filc aj s popisom hrúbky www.penovy-svet.sk/
@kittykittyke aj mne sa sniva uz aj bluznim v spanku :D
@maryennn1 @sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @maryennn @mamkabeika @veonka @oveckajanka @skriatko @xarra246 @romanovaz @ivana08 @lindana
Baby! Objavila som perfektnú stránku. Hľadala som síce niečo iné, ale našla som filc na sto spôsobov 🙂 Majú aj 3mm aj rôzne filcové výseky, dokonca majú vzorovaný filc. A samozrejme kopu iného hobby materiálu 🙂
www.repromakreativ.sk/oddelenie/index/1127/filc
@sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @maryennn @mamkabeika @veonka @oveckajanka @skriatko @xarra246 @romanovaz @ivana08 @lindana
Tak dievčence, oznamujem že týmto dňom UKONČUJEME PRIDÁVANIE NÁVRHOV (ďalšie už až v druhom kole 😀 ) okrem @lastovicka01 lebo tá ešte nepridala nič, takže prosím pridaj svoje návrhy čo najskôr, aby som ti to mohla pridať do albumu, pretože dnes začíname hlasovať!!!!! 🙂
K HLASOVANIU: Prosím, aby si každá z vás ešte raz prezrela podrobne celý album a tak ako sme sa dohodli, označila u každej z nás jednu vec. Ak by bola v albume maminka, u ktorej si neviete nič vybrať, označte namiesto nej vec u inej maminky. Označte jednu vec aj U SEBA. Hlasovať budeme tento víkend. Potom všetko zosumarizujem a napíšem aké sú výsledky hlasovania.... už sa na to tešíííím 🙂
Potom vytvorím SAMOSTATNÝ ALBUM kde už budú LEN vybrané veci, ktoré budeme robiť, aby sme mohli pod jednotlivými obrázkami diskutovať. Ostatné nevybrané veci ostanú v pôvodnom albume a budú tam čakať do druhého kola. Súhlasíte? 🙂
@maryennn1 aaaaano, suuhlasim 😉
a uz sa taaak tesim a neviem dockat albumu s finalnymi aktivitami.. 🙂
Baby, len pripomínam, že dnes je POSLEDNÝ DEŇ HLASOVANIA 🙂 Cez deň tu nebudem, ale večer prídem a vyhodnotím hlasovanie a urobím nový album. Čo urobíme s @lastovicka01 ? ešte nepridala návrhy.
@maryennn1 Možno @lastovicka01 má nejaký vážny dôvod, že nepridala návrhy. Veď do konca víkendu má ešte čas a keď sa neozve tak s ňou nebudeme počítať, aj tak je nás 21. Keby sa však cez týždeň ozvala a dala hneď návrhy, tak jej ich môžeme ohlasovať a môže vyrábať. Mala by jedine tú smolu, že by už nemohla hlasovať za naše návrhy, musela by akceptovať tie, ktoré vyberieme.

Inac zatiaľ to vyzerá super!;)