icon

Výmena vrecúškových aktivít pre najmenších (10-18 mesiacov)

mnique777
13. jan 2014

Ahojte. Táto skupina je pre maminy drobcov od cca 10 mesiacov. Šup sem s nápadmi a keď sa nás nazbiera dosť, dohodneme detaily 🙂

oveckajanka
12. apr 2014

@skriatko jasne moze ;)

martina05
12. apr 2014

@skriatko CB je super

chimsee
12. apr 2014

@skriatko mozu byt a stacia mi cb, pripadne farebne potom mailom ak tak 🙂

lastovicka01
12. apr 2014

@skriatko za mna tiez moze byt a uvitala bz som aj farebneu verziu.

xarra246
12. apr 2014

@skriatko Ja tak ako väčšina 🙂

oveckajanka
12. apr 2014

@maryennn1 tu je ten do knizky, samozrejme este nepresiel upravami 😀 😀

oveckajanka
12. apr 2014
oveckajanka
12. apr 2014

@maryennn1 Samozrejme farby su krajsie aj zlta je jasnejsia aj ta zelena je ovela krajsia 😀

merry1
12. apr 2014

Dievcence tak ja som hotova mam uz 20 aktivit uz sa tesim kedy pridu vase aktivity pre mojho vymyslim uz nieco ine lebo uz nevladzem 🙂 po utrapnom siti a bolestiach co malicky bol 4krat virusi tak uz mam toho uz dost nic vzlom 🙂

martina05
14. apr 2014

Ahojte, tak po mesiaci chorob makam na aktivitke. Naplnou balonou teda bude vata, fazula, cestoviny - 2 druhy, tekvicove jadierka a zvazujem poslednu....nemate nejaky dobry napad. Mozno nejake kamienky, koralky al. Pododne.... Aby sa to dalo hmatovo odlisit a vopchat do balona. Naplne pofotim , A4 predlohu s fotkami zalaminujem....Tak dajte napady....

maryennn1
15. apr 2014

@martina05 múka alebo piesok 🙂

delideli
15. apr 2014

ahojte mamicky, momentalne vidim, ze pracujete ostosest 🙂 chcela som sa opytat, ci sa nasledne chystate aj na nejake "druhe kolo" a ci by sa pripadne nedalo pridat.vdaka 🙂

maryennn1
16. apr 2014

@delideli Ahoj, zatiaľ pracujeme na tejto aktivite a potom sa uvidí, áno plánujeme aj druhé kolo, ale dáme si asi najprv nejakú pauzu, aby sme si oddýchli od tvorenia, aby sme sa potešili z aktivitiek z tejto výmeny a načerpali nové sily na nové tvorenie. Už teraz je nás 21, takže ak by sme ostali v pôvodnej zostave, myslím, že to nás je AŽ dosť či už na tvorbu, alebo na zaobstaranie materiálu. Ak by sa ale uvoľnilo nejaké miesto, určite ti dáme vedieť 🙂

delideli
16. apr 2014

@maryennn1 : ok, dakujem 🙂

romanovaz
16. apr 2014

@kittykittyke @sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @maryennn1 @mamkabeika @veonka @oveckajanka @skriatko @xarra246 @romanovaz @ivana08 @lindana

Ahojte maminky, tak už aj ja som skoro hotová, ešte predlohy a môžem posielať. Chcela som sa spýtať ohľadom tých predlôh, keďže kombinácií je strašne veľa. Rozmýšľala som, že by som spravila 4x, 2 jednoduchšie (napr. v prvom rade budú lienky, v druhom motýle...) a ďalšie 2 by boli trošku zložitejšie (rôzne poprehadzované - samozrejme podľa farieb). Dala by som ich na jednu zalaminovanú A4 (2 z prednej strany, 2 zo zadnej strany). Po prípade, ak by ste mali záujem o ďalšie predlohy, tak môžem poslať mailom. Súhlasíte s tým? Posielam Vám ako vyzerá moja skoro hotová aktivita x 21 🙂

maryennn1
16. apr 2014

@romanovaz krásne, za seba súhlasím a teším sa 🙂

motovidlo
16. apr 2014

@romanovaz Aj ja súhlasím, mailom to úplne stačí.

merry1
16. apr 2014

aj ja suhlasim krasne
@romanovaz

ivana08
16. apr 2014

@romanovaz krasne, ja som s predlohami ani neratala 🙂 takze urcite suhlasim a tesim sa 🙂

mamkabeika
16. apr 2014

@romanovaz Je to super 😵

skriatko
16. apr 2014

@romanovaz aj ja suhlasim a tesim sa 🙂

sony2002
16. apr 2014

@romanovaz ja taktiez suhlasim 🙂

gabgabbb
16. apr 2014

aj ja suhlasim

mamkabeika
16. apr 2014

Žienky, aj moja aktivita sa rozbehla a o týždeň bude hotová. Drevo mám narezané, akurát som sa chcela niečo spýtať. Bude vadiť ak bude mať každá 6 kartičiek? Dala som radšej drevo narezať na väčšie kartičky, aby to deti dobre rozoznali. 1 kartička má 10x10 cm. Z jednej strany kartičky bude zvieratko a z druhej strany ovocie. Vybrala som tieto 2 skupiny, lebo geom. tvary mi pripadali príliš jednoduché a fádne a dopravné prostriedky dosť zložité pre tak malé deti. Čo myslíte? Obrázky na kartičkách budú farebné. Súčasťou aktivity budú samozrejme 2 zalaminované listy veľkosti A4, na oboch bude po 6 tieňov prislúchajúcich ku kartičkám.

Prosím, odobrite mi obrázky aby som ich mohla zajtra vytlačiť 🙂 a naliepať 🙂

@kittykittyke @sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @maryennn1 @veonka @oveckajanka @skriatko @xarra246 @romanovaz @ivana08 @lindana

romanovaz
17. apr 2014

@mamkabeika krásne,obrázky su super,teším sa na tvoju aktivitu 🙂

sony2002
17. apr 2014

@mamkabeika mne sa velmi pacia tie obrazky, krasna aktivitka!! 🙂

lastovicka01
17. apr 2014

@mamkabeika super tesim sa , za mna ok

xarra246
17. apr 2014

@mamkabeika Aj mne sa to veľmi páči 🙂

dasiacik
19. apr 2014

Ahojte maminky 🙂 Ako to tu u vás funguje?Každá mamička niečo musí vytvoriť a potom si to vzájomne posielate?Ja by som chcela tiež tieto aktivitky,ale čo sa mňa osobne týka,tak absolútne nemám fantáziu na takéto veci a v podstate ani technické možnosti-ako je tlačiareň apod.Ako to teda je,ak by som mala záujem o tie aktivity,ktoré vy vymýšľate?Samozrejme,že si zaplatím poštovné,ak mi niečo pošlete 🙂 Zatiaľ ďakujem 🙂

ivana08
19. apr 2014

@mamkabeika prepac ze reagujem az teraz volako som prehliadla upozornenie, ale obrazky su nadherne tesim sa 😉