icon

Výmena vrecúškových aktivít pre najmenších (10-18 mesiacov)

mnique777
13. jan 2014

Ahojte. Táto skupina je pre maminy drobcov od cca 10 mesiacov. Šup sem s nápadmi a keď sa nás nazbiera dosť, dohodneme detaily 🙂

vepiku
7. máj 2014

@maryennn1 DAKUJEME ESTE RAZ, SI SUPER ZIENKA, SPOLAHLIVA, OCHOTNA A VELMI SIKOVNA. mas vzdy dobre nazory......urcite by sme ta brali aj do 2 kola 🙂

romanovaz
7. máj 2014

@maryennn1 tiež súhlasím,aby sa peniažky poslali tej mamičke

skriatko
8. máj 2014

@maryennn1 tak dievcata to tu uz uplne vystihli , DAKUJEME TI velmi pekne za vsetko....za skvelu organizaciu, pohotovost, ochotu ,jednoducho za skvely pristup....vidiet ze si to robila s radostou 🙂 si sikulka

kittykittyke
8. máj 2014

@kittykittyke @skriatko @maryennn1 @sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @mamkabeika @oveckajanka @xarra246 @romanovaz @ivana08 @lindana

Baby, rozmyslala som, ci to sem napisat.. ci vas nebudem len zbytocne drazdit.. no ale nedaaaaaaaa mi tooo sa nepodelit o radost.. :D

Ja uz mam vase aktivity domaaaaaaaaa.. a su uuuuuuuuuuplne ze uuuuuzasneeee.. tak som sa vytesovala, ked som ich vyberala jednu za druhou..
Uplne som mala pred ocami, co budeme s drobcom so vsetkym robit, no a ked som predlohy pri nich zbadala.. no jednoducho ste ich urobili fakt super.. kraaaaaaaaaasne suuuu..
dufam, ze s mojou aktivitou budete aspon zo 1/4 take spokojne.. 🙂

No a dnes sme ich uz aj vyskusali.. co sa dalo.. co je uz vhodne pre nase obdobie, aby nas to aspon trosicku zaujalo..
Tak sme teda vyskusali:
- kinderka - hrozne sa mu pacili.. aj ked o priradovani sa teraz absolutne neda hovorit, no hrkal s nimi o sto sest... :D
- zvieratka - hracky s obrazkami - obzeral si tie hracky, ochutnaval ich, hladkal, skusal, aky maju povrch.. :D
- potom sme vytiahli na chvilu husenicku, aj ta sa mu pacila.. ochutnaval ju.. so snurkou sa hral.. 🙂
a posledne, co sme vytiahli boli hmatove baloniky.. tie mali tiez uspech.. skumal ich, madlil v rucickach, ochutnaval.. 🙂

Joj, straaaaaaaaaasne sa tesim z aktivit.. 🙂

BTW: a kedy ze bude to druhe kolo?? 😉 😀 😀 😀 😀 😀

xarra246
8. máj 2014

@kittykittyke To čo jeeeee? Nejaká protekcia?! Uuuuplne na nervy. Kuuuurnik, ja sa na tú krabicu už tak teším a ty takto provokačne. Do pondelka sa zblaaaaaaaaaznim 😀

Tiež sa už teším na druhé kolo 🙂

Inak tú moju húseničku som dala aj kamoške, jej synček mal meniny a akurát dnes mi vravela, že sa s ňou perfektne hrajú. Zatiaľ síce nenavliekajú, ale už preskúmal slamku, so šnúrkou sa hrá, tiež mu dávali tie kolieska za tričko, potom si ich dával aj sám a obrovsky sa na tom rehnil a tiež s ňou nadskakovali a že tiež to bolo srandovné ako sa tie kolieska na šnúrke hýbali. Naozaj som z nich mala radosť 🙂

kittykittyke
8. máj 2014

@xarra246 No, ani nie protekcia.. ale som z KE ako @maryennn1 tak uz to mam..
Joj, ale mas sa na co tesit.. :D
peckove su tie aktivitky.. 🙂

petolub
8. máj 2014

Baby aj ja by som sa chcela potom pripojit do druheho kola ;) Myslite na mna uz sa tesim ;)

ivana08
8. máj 2014

@kittykittyke no tak takáto provokácia ;) už sa teším do pondelka asi ani spať nebudem ;)

martina05
8. máj 2014

No veru, uz aj my sa tesime na druhe kolo....🙂 🙂 🙂

romanovaz
9. máj 2014

Ahojte maminky,tak balíček dorazil uz aj k nam (som z BA).Tie aktivity su úžasne,v skutočnosti su ešte krajšie ako na fotkách,všetkým vam strašne pekne dakujem,mám z nich obrovsku radosť,trosku výčitiek kvôli mojej aktivite,ale tak v druhom kole sa posnazim ešte viac 😵 😵 😵

romanovaz
9. máj 2014

@kittykittyke @skriatko @maryennn1 @sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @fufina1 @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @mamkabeika @oveckajanka @xarra246 @romanovaz @ivana08 @lindana

bola som z tých aktivít taká nadšená, že som Vás v príspevku vyššie zabudla až označiť 🙂

maryennn1
9. máj 2014

@romanovaz huráááá, tak prvý dorazil 🙂 a nemáš mať prečo výčitky, ja som bola z tvojej aktivity nadšená 🙂

merry1
9. máj 2014

@romanovaz dakujeme pekne ved aj tvoja aktivita je krasna a vsetky sme sa snazili nech sa pekne vyhrate prajem

xarra246
9. máj 2014

@romanovaz Tak to je super, že ho už máš, to aj mňa už možno čaká lístok v schránke 🙂

Tiež si myslím, že sme sa všetky snažili. Mne tiež nevyšlo všetko uuuuplne podľa mojich predstáv, ale tak v tú chvíľu som to lepšie nevedela urobiť a hlavne si myslím, že ide o ručnú prácu a nie strojovú, takže každá malá nedokonalosť je znakom originality a toho, že nikto druhý také isté nebude mať 🙂

ivana08
9. máj 2014

Jaaaj aj nám dnes už zazvonila poštárka,prvýkrát nehidila len lístok ale aj zazvonila asi vedela že je to dôležité ;) ďakujem aktivity krásne kým malá spi idem sa ja pohrať ;)

lindana
9. máj 2014

@maryennn1 aj ja uz mam doma 😉
Kocky dakujem velmi velmi pekne, aktivity su nadherne, uz sa tesim, ako sa s nimi pohrame. 😵

maryennn1
9. máj 2014

@lindana
@ivana08 super, teším sa, že nemusíte čakať až do pondelka, slovenská pošta ma normálne prekvapila 🙂

mnique777
autor
9. máj 2014

@maryennn1 aj ja mám už balík doma, ale ešte som ho nestihla preskúmať, lebo sme cez víkend preč a ujo poštár dorazil tesne pred naším odchodom. Už sa teším keď prídem domov!!! vybrala som z krabice filcové tvary na suchý zips, tak v aute odopiname "ostošesť" 🙂

maryennn1
9. máj 2014

@mnique777 super 🙂

xarra246
9. máj 2014

@maryennn1 Tak aj ja mám už aktivitky doma 🙂 Jupiiii 🙂

Všetky sú veľmi pekné a ja sa taaaaak teším, už aby bolo ráno a mohla som ich dcérke ukázať. Dnes sme sa k tomu nedostali, boli sme preč, ale zajtra... jaaaaj, len ktorou začať, to bude ťažké rozhodovanie 🙂

xarra246
9. máj 2014

Bože baby, prezerám si tie aktivitky a sú tak perfektneeee....ja idem asi malú zobudiť, chcem sa hrať! 🙂

vepiku
9. máj 2014

aj mne dorazil balicek....BABENKY SOM VELMI NADSENA A DAKUJEME KRASNE SA PERFEKTNE AKTIVITKY, VELMI SA NAM PACIA a urcite chcem ist do druheho kola ( by som sa polepsila, bo ked vidim tie vase krasne aktivitky a tu moju tak sa idem zakopat radsej :D )

maryennn1
9. máj 2014

@xarra246
@vepiku joj dievčatá ja úplne zdieľam vaše pocity, len som vás tu nechcela dráždiť kým ste nemali doma krabice 🙂 ale išla som vyletieť z kože ako sa mi páčia tie aktivitky a tiež sa už teším na druhé kolo 🙂

vepiku
9. máj 2014

@maryennn1 a tvoja aktivitka je maximalne prepracovana- sikulka je z teba, aj z inach, obdivujem ludi co vedia tak krasne sit a vobec sit 🙂

sony2002
9. máj 2014

ja chcem uz tiez mat balicek doma a tesit sa!! takto vam mozem iba tichucko zavidiet dievcence!! :D

merry1
9. máj 2014

@maryennn1 Aj ja mam bylik uz doma dakujem vsetkym za krasne aktivity 😀

fufina1
9. máj 2014

@merry1 @kittykittyke @skriatko @maryennn1 @sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @mamkabeika @oveckajanka @xarra246 @romanovaz @ivana08 @lindana dakujem vam kocky za krasnu vymenu. este dodatocne sa ospravedlnujem za slabu komunikaciu.
velmi sa tesim na balicek, snad dorazi v pondelok 🙂

xarra246
10. máj 2014

Len čo sme sa naraňajkovali, už sme išli s dcérkou skúmať krabicu. Rozhodne top sú nanuky, aj hneď pochopila, že čo má robiť a hrala sa s nimi fakt dlho. Sú krásne farebné 🙂 Aj paličky sme už vhadzovali cez otvor do nadobky, ale potom sa vrátila k filcu 🙂
Rybičky - ďaľšia aktivita, ktorú z rúk nedala 🙂
Vyskúšali sme si hmatové balóniky, bola srandovná keď chytila do rúk balón. Najviac sa jej páčila múka a vata, ale so záujmom ochytala všetko 🙂
A zvieratká, ďakujem @maryennn1, že nám dala sáčok s opicou a psom, lebo malá ich hneď brala do rúk a tešila sa z nich.
Fakt perfektné aktivity sme vybrali, už sa teším, keď vyskúšame aj ostatné 🙂

maryennn1
10. máj 2014

Babule u nás zatiaľ najviac boduje zvukové pexeso a zvieratká 🙂