Výmena vrecúškových aktivít pre najmenších (10-18 mesiacov)
Ahojte. Táto skupina je pre maminy drobcov od cca 10 mesiacov. Šup sem s nápadmi a keď sa nás nazbiera dosť, dohodneme detaily 🙂
aktivitky uz mame doma a su suprove!! kazda jedna je uzasna!! zeny, dakujeme, na dlhu dobu sa mame s cim hrat a rozvijat motoricke zrucnosti!! 🙂 tazko povedat, co sa nam paci najviac, drobec je nadseny zo vsetkeho a ja podobne :D
PS: dokonca aj manzel sa uz s nimi hral a kazdu jednu otestoval :D
@fufina1 @merry1 @kittykittyke @skriatko @maryennn1 @sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @mamkabeika @oveckajanka @xarra246 @romanovaz @ivana08 @lindana babyyyyyyyy, tak my sme už doma a večer som sa nešla dovytešovať z balíka! každá jedna aktivita je mega!!!! malej ich dávam postupne, aby nemala toho naraz veľa, ale ja som si vyskúšala už každú. krásne, krásne, krásne! Inak aj chlap chváli, že aké pekné a vymakané veci sa dajú doma vyrobiť. Ďakujem každej jednej a idem(e) sa hrať! 🙂
@mnique777 @fufina1 @merry1 @kittykittyke @skriatko @maryennn1 @sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @mamkabeika @xarra246 @romanovaz @ivana08 @lindana
Ahojteee, takze nam prisiel balicek uz v piatok ale nebola som doma cely vikend..vsetky veci su perfektne...som uplne hotova..neviem sa vynadivat a hram sa viac ako moja mala :D vsetkym velmi pekne dakujem, ste perfektne 🙂
@mnique777 @fufina1 @merry1 @kittykittyke @skriatko @maryennn1 @sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @mamkabeika @xarra246 @romanovaz @ivana08 @lindana
Ahojte, balíček k nám práve dorazil - aktivity sú úžasné...všetkým Ďakujeme !!!!!!!!
A poprosím aj ja recept na plastelínku - VĎAKA 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@mnique777 @fufina1 @merry1 @kittykittyke @skriatko @maryennn1 @sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @chimsee @mamkabeika @xarra246 @romanovaz @ivana08 @lindana @oveckajanka
Ahojte, balíček k nám práve dorazil - aktivity sú úžasné...všetkým Ďakujeme !!!!!!!!
A poprosím aj ja recept na plastelínku - VĎAKA emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon
@xarra246 zlatíčko áno, viem už som sa bavila so @skriatko, veeeeľmi sa ospravedlňujem, chyba bude napravená a tebe plastelína odoslaná 🙂 snáď sa nehneváš, nejako som rátala, že každej mám vrátiť dve aktivity (jednu jej a druhú za veonku), ale @skriatko, nemala pre seba, tak som jej dala omylom tvoju) ešte raz sa ospravedlňujem a plastelínu ti pošleme 🙂
@martina05 @mnique777 @fufina1 @merry1 @kittykittyke @maryennn1 @sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @hela_tn @motovidlo @vepiku @chimsee @mamkabeika @xarra246 @romanovaz @ivana08 @lindana @oveckajanka Babule, dakujem za suproveeeeeeeeeee aktivitky, niektore su tak premakane ze az...klobuk dole....sama radost a pozitivna energia 🙂 ste silulky....a tu je link na plastelinu http://rustspolecne.cz/2013/01/domaci-plastelin... som velmi rada ze sa vam plaastelina paci
@xarra246 nooo neviem, teraz ešte mám nejakú robotu a dokončujem nejaké výmeny, a tiež myslím, že by sme si mohli dať trošku pauzu, ale napr. tak koncom júna by sme mohli začať organizovať druhé kolo, hmm? ale samozrejme sa musia vyjadriť aj ostatnú kočky 🙂 ale už teraz sa naň teším 🙂 lebo sa mi s vami kočky super spolupracovalo, všetky ste veľmi milé, ....žiadne hádky, naťahovačky, všetko sme si pekne na rovinu povedali a myslím, že všetko išlo ako po masle 🙂 asi aj preto, že sme všetky približne na rovnakej vlnovej dĺžke, takže ja navrhujem koncom júna, alebo začiatkom júla hurá na druhé kolo 🙂 čo vy na to?
martina05 @mnique777 @fufina1 @merry1 @kittykittyke @skriatko @maryennn1 @sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @mamkabeika @xarra246 @romanovaz @ivana08 @lindana
@maryennn1 A inak dnes sme sa hrali s tvojou aktivitkou, najprv som ju chcela nechať na neskôr, no malá ju z krabice vybrala a tak som jej ukázala čo a ako. Na tie hnedé vlasy hneď povedala, že mama 🙂 No a potom skúšala aj sama robiť xichtíky a celkom jej to šlo, vedela čo kam patrí, aj keď to dávala krivo 🙂 A musím povedať, že tých súčiastok si vyrobila neúrekom, veď to je hádam milión možností 🙂
A tak...postupne sa dostávame ku každej aktivitke 🙂
@xarra246 fááákt? joj to sa teším, že ste testovali a celkom sa páčilo, a s tými možnosťami... veru, chcela som to tak, aby sa to dlho deťom neomrzelo, my sme na tom s mužom blbli dva dni a stále sme nemali všetky možnosti vyskladané a poviem ti bavili sme sa pri tom ako 5 roční 😀
Aj my uz mame balicek, dakujem velmi pekne, vsetky aktvity su kraaasne a tesim sa na druhe kolo. Zajtra budeme testovat.
caute baby🙂 tak aj k nam dnes dorazil balicek, cely hokej sme malu zabavali aktivitami a my sme sa bavili s nou, ani nam nebolo luto, ze sme prehrali🙂)
aktivity su velmi pekne, dakujeme vsetkym!
a samozrejme sa tesime na druhe kolo, ja uz teraz pozeram, co budem ponukat do vymeny🙂)
Ahojte, tak dosiel balicek aj nam, klobuk dole, ozaj musim povedat ze lepsiej vymeny som sa nezucastnila, dakujem vsetkym kockam.
@maryennn1 @martina05 @mnique777 @fufina1 @merry1 @kittykittyke @skriatko @maryennn1 @sony2002 @lastovicka01 @gabgabbb @hela_tn @motovidlo @vepiku @merry1 @martina05 @chimsee @mamkabeika @xarra246 @romanovaz @ivana08 @lindana @xarra246 Ahojte, kedze sme boli na dovolenke mimo slovenska k balicku som sa dostala len dnes, ste velmi sikovne, dakujem krasne, mam z toho velku radost, a malemu postupe activity budem podsuvat aby sa s nimi hral, dnes sme zacali rybyckami, ktore sme si do auta zobrali, vsetky vase vytvori su krasne, nevieme sa na to doma s priatelom vynadivat. Si rada ze som sa mohla zucastnit tohto projektu. Tesim sa na dalsie napady a vytvori. Prajem pekny vecer a deturencom posielame boztek na dobru noc ;)
ahojte, este som sa s vrecuskovymi aktivitami nestretla, ale vyzera to zaujimavo, chcela by som sa preto opytat, ako to funguje 🙂 teda - kazdy nieco vyraba a posiela ostatnym, alebo je tu aj taka moznost, ze niekto nevyraba, ale kupi si vrecuska s aktivitami? dakujem 🙂
@zk3 funguje to tak, že sa zíde určitý počet báb, každá urobí nejakú aktivitu a potom sa všetky pošlú k jednej ktorá ich prerozdelí (tak aby mala každá od každej) a pošle každej naspäť 🙂 v tom je zmysle výmeny vrecúškových aktivít... ide o VÝMENU medzi kočkami 🙂 ak by si si nejakú aktivitu chcela kúpiť musíš sa s babou, ktorá ju vyrába dohodnúť osobne.

u nas zatial najviac chytanie ryb, ale skladami sme aj tvar sem-tam sice chlapec, dievca skulili a nos mali naopak ale zabavilo nas to 😉
a ta plastelina je super uplne jemnucka ovela lepsia na dotyk ako klasicka, poprosim recept 😉 @skriatko