Výmena vrecúškových aktivít pre najmenších (10-18 mesiacov)
Ahojte. Táto skupina je pre maminy drobcov od cca 10 mesiacov. Šup sem s nápadmi a keď sa nás nazbiera dosť, dohodneme detaily 🙂
@mamkabeika tiene sa mi pacia.. 🙂
Ako tak pozeram, uz asi vsetky spinkate.. len ja tu vycinam... :D
no nic, hodim sem este zopar foto a idem aj ja do hajan.. 🙂
tak dobruu noooc..
@kittykittyke ale ten chlapcek by bol asi z toho filcu.. nie z papiera..
toť zoznam, aby sme mali prehľad koľko nás zatiaľ je.
@maryennn1
@fufina1
@gabgabbb
@hela_tn
@motovidlo
@martina05
@vepiku
@merry1
@lastovicka01
@sony2002
@chimsee
@kittykittyke
@mnique777
@mamkabeika
@skriatko
@oveckajanka
@veonka
17 kusov, snáď som na nikoho nezabudla
@kittykittyke ja osobne súhlasím z termínmi, počet členiek stále aktualizujem v albume je nás 17 a pravidlá prihodím keď malý pôjde spinkať 🙂 Najprv ich napíšem sem, aby ste vedeli prípadne urobiť nejaké úpravy a aby sme sa na nich všetky zhodli a potom ich šupnem do albumu, aby sa nemuseli hľadať.
inak keď píšeš takú dôležitú informáciu ako termíny, označ vždy všetky baby, aby o tom vedeli, lebo tak to môžu prehliadnuť 😉
@fufina1 @gabgabbb @hela_tn @motovidlo @martina05 @vepiku @merry1 @lastovicka01 @sony2002 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @mamkabeika @skriatko @oveckajanka @veonka @mnique777
@kittykittyke navrhla toto:
1. termin - napr. do konca pracovneho tyzdna (t.j. do piatku 21.2.) prijimat nove clenky..
2. termin - do konca kalendarneho tyzdna (t. j. do nedele 23.2.) moznost zasielat navrhy (to preto, aby aj nove baby mali moznost este niecim prispiet.. )
3. termin - napr. do stredy (26.2.) moznost odhlasovat navrhy, ktore sa budu robit.. (dala by som to takto kvoli tomu, ze urcite nie vsetky sa tu budeme vediet stretnut v jeden den a cas.. ) v takom pocte, kolko nas bude..
4. termin - napr. do piatku (28.2.) si to tu pekne podelit, ktora co bude robit.. a mozno sa niektore aktivity budu dat spojit..
5. termin - napr. pocas prveho marcoveho vikendu (1.- 2. 3.) urcit definitivne pravidla pre jednotlive aktivity, ktore sa budu robit.. aby sme mohli splnit termin, ktory sme si tu uz dali, ze v marci uz budeme tvorit.. Tie pravidla mam na mysli to, v akej velkosti si co predstavujete, aby bolo spravene, aky material by ste navrhli.. a take tie,,vychytavky", viete.. 🙂
@maryennn1 ahoj, ja sa ospravdlnujem. pokusim sa cez vikend zapojit. nestiham teraz chodit na pocitac, ale do vikendu sa ozvem, ak nebudem stihat, tak dam vediet aby ste som mnou nepocitali.
Anojte, prepacte, skor sa mi nedalo napisat. Ja som dala naveh na farebne A4 so zvieratkami na priradovanie farieb, nebolo by to stiahnute z netu, ale ilustracie ma bavia, takze by som nejake apravila sama v pocitaci. Idem hladat este nejaky navrh, ktory by som mohla spravit, aby bolo z coho vyberat...
@mamkabeika páči sa mi tieňové pexeso a bolo by tých kartičiek viac? myslím to tak, že by podľa mňa bolo fajn, keby boli 3- 4 hracie karty... vždy na niečo iné zamerané, napr. hudobné nástroje, zvieratká.... dalo by sa?
@fufina1 @gabgabbb @hela_tn @motovidlo @martina05 @vepiku @merry1 @lastovicka01 @sony2002 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @mamkabeika @skriatko @oveckajanka @veonka @mnique777
Baby chcem sa opýtať, pri mojich aktivitách je akosi málo hlasov, mám pohľadať ešte niečo iné?
@maryennn1 Oznacim, ked uz ich mam takto pohromade.. 🙂
@chimsee Aj mne sa paci aj jahodka aj pocasie.. 🙂
@hela_tn Tak ta je perfektna 🙂

@mamkabeika
Snad sa nenahnevas... pridam sem tie obrazky za teba.. aby sa nemuselo klikat na odkazy.. 🙂