icon

Výmena vrecúškových aktivít pre najmenších (10-18 mesiacov)

mnique777
13. jan 2014

Ahojte. Táto skupina je pre maminy drobcov od cca 10 mesiacov. Šup sem s nápadmi a keď sa nás nazbiera dosť, dohodneme detaily 🙂

kittykittyke
18. feb 2014

@mamkabeika
Snad sa nenahnevas... pridam sem tie obrazky za teba.. aby sa nemuselo klikat na odkazy.. 🙂

kittykittyke
18. feb 2014

@mamkabeika tiene sa mi pacia.. 🙂

kittykittyke
18. feb 2014

Ako tak pozeram, uz asi vsetky spinkate.. len ja tu vycinam... :D
no nic, hodim sem este zopar foto a idem aj ja do hajan.. 🙂
tak dobruu noooc..

kittykittyke
18. feb 2014
kittykittyke
18. feb 2014

Toto je cisto len na inspiraciu, co si kazda z nas moze urobit sama doma.. 🙂

kittykittyke
18. feb 2014

Uz som sem davala babiku na obliekanie /dievcatko/, tak teraz som nasla aj chlapceka.. 🙂

kittykittyke
18. feb 2014

@kittykittyke ale ten chlapcek by bol asi z toho filcu.. nie z papiera..

kittykittyke
18. feb 2014

Este nieco take sa mi paci.. 🙂

kittykittyke
18. feb 2014

pocitanie.. 🙂

kittykittyke
18. feb 2014

No a toto je uz posledne a uz naozaj idem do postele.. :D
ale to neviem, ci nebude este skoro pre nase deticky.. tak mozno aspon na inspiraciu do buducna.. 🙂

mnique777
autor
19. feb 2014

toť zoznam, aby sme mali prehľad koľko nás zatiaľ je.
@maryennn1
@fufina1
@gabgabbb
@hela_tn
@motovidlo
@martina05
@vepiku
@merry1
@lastovicka01
@sony2002
@chimsee
@kittykittyke
@mnique777
@mamkabeika
@skriatko
@oveckajanka
@veonka

17 kusov, snáď som na nikoho nezabudla

maryennn1
19. feb 2014

@mnique777 dobre si rátala 🙂

maryennn1
19. feb 2014

@kittykittyke ja osobne súhlasím z termínmi, počet členiek stále aktualizujem v albume je nás 17 a pravidlá prihodím keď malý pôjde spinkať 🙂 Najprv ich napíšem sem, aby ste vedeli prípadne urobiť nejaké úpravy a aby sme sa na nich všetky zhodli a potom ich šupnem do albumu, aby sa nemuseli hľadať.

inak keď píšeš takú dôležitú informáciu ako termíny, označ vždy všetky baby, aby o tom vedeli, lebo tak to môžu prehliadnuť 😉

@fufina1 @gabgabbb @hela_tn @motovidlo @martina05 @vepiku @merry1 @lastovicka01 @sony2002 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @mamkabeika @skriatko @oveckajanka @veonka @mnique777

@kittykittyke navrhla toto:
1. termin - napr. do konca pracovneho tyzdna (t.j. do piatku 21.2.) prijimat nove clenky..
2. termin - do konca kalendarneho tyzdna (t. j. do nedele 23.2.) moznost zasielat navrhy (to preto, aby aj nove baby mali moznost este niecim prispiet.. )
3. termin - napr. do stredy (26.2.) moznost odhlasovat navrhy, ktore sa budu robit.. (dala by som to takto kvoli tomu, ze urcite nie vsetky sa tu budeme vediet stretnut v jeden den a cas.. ) v takom pocte, kolko nas bude..
4. termin - napr. do piatku (28.2.) si to tu pekne podelit, ktora co bude robit.. a mozno sa niektore aktivity budu dat spojit..
5. termin - napr. pocas prveho marcoveho vikendu (1.- 2. 3.) urcit definitivne pravidla pre jednotlive aktivity, ktore sa budu robit.. aby sme mohli splnit termin, ktory sme si tu uz dali, ze v marci uz budeme tvorit.. Tie pravidla mam na mysli to, v akej velkosti si co predstavujete, aby bolo spravene, aky material by ste navrhli.. a take tie,,vychytavky", viete.. 🙂

lastovicka01
19. feb 2014

@maryennn1 ahoj, ja sa ospravdlnujem. pokusim sa cez vikend zapojit. nestiham teraz chodit na pocitac, ale do vikendu sa ozvem, ak nebudem stihat, tak dam vediet aby ste som mnou nepocitali.

chimsee
19. feb 2014

Anojte, prepacte, skor sa mi nedalo napisat. Ja som dala naveh na farebne A4 so zvieratkami na priradovanie farieb, nebolo by to stiahnute z netu, ale ilustracie ma bavia, takze by som nejake apravila sama v pocitaci. Idem hladat este nejaky navrh, ktory by som mohla spravit, aby bolo z coho vyberat...

maryennn1
19. feb 2014

@mamkabeika páči sa mi tieňové pexeso a bolo by tých kartičiek viac? myslím to tak, že by podľa mňa bolo fajn, keby boli 3- 4 hracie karty... vždy na niečo iné zamerané, napr. hudobné nástroje, zvieratká.... dalo by sa?

chimsee
19. feb 2014

Mohla by som este pripadne spravit nieco z tohto, aby sa to tiez dalo doplnit do knihy

Skladacia janoda alebo nejake ine ovocie na suche zipsy
Pocasie z filcu - k nemu by som mohla spravit este zalaminatovane karticky na priradovanie

maryennn1
19. feb 2014

@chimsee to počasie je supéééér, perfektné, úžasné 🙂 môžem ti tieto dva návrhy pridať do albumu? a inak aj tá jahoda je úžasná 🙂

chimsee
19. feb 2014

@maryennn1 jasne, pridaj 🙂

maryennn1
19. feb 2014

@fufina1 @gabgabbb @hela_tn @motovidlo @martina05 @vepiku @merry1 @lastovicka01 @sony2002 @chimsee @kittykittyke @mnique777 @mamkabeika @skriatko @oveckajanka @veonka @mnique777
Baby chcem sa opýtať, pri mojich aktivitách je akosi málo hlasov, mám pohľadať ešte niečo iné?

chimsee
19. feb 2014

@maryennn1 podla mna este vela zienok nehlasovalo, ci uz hej? Ja som len dnes hlasovala

maryennn1
19. feb 2014

@chimsee myslím, že ešte ich je tam dosť, ktoré nehlasovali, ale teda neviem teraz 🙂

maryennn1
19. feb 2014

@mnique777 ak môžeš, skús ešte niečo pohľadať, hmatovú knižku nemáme, ale máme hmatové balóniky.

xarra246
19. feb 2014

Ahojte 🙂 Mohla by som sa k vám pridať? Chcela by som urobiť navliekanie penových korálok na šnúrku alebo kŕmiace zvieratko. Tieto dve aktivity sa mi zdajú zvláduteľné pre takto malé deti 🙂 Dcérka má 13 mes. a momentálne sa zabáva tým, že do ruličky od toaleťáku vkladá vrchnáčiky z indulony 🙂

kittykittyke
19. feb 2014

@maryennn1 Oznacim, ked uz ich mam takto pohromade.. 🙂

kittykittyke
19. feb 2014

@chimsee Aj mne sa paci aj jahodka aj pocasie.. 🙂

hela_tn
19. feb 2014

takze moj horuci favorit🙂

oveckajanka
19. feb 2014

A taky hmatovy labyrint by sa Vam nelubil...ze by vo vnutri bola gulicka, ktora by sa posuvala...a tato topanocka je super 🙂

oveckajanka
19. feb 2014

@hela_tn Tak ta je perfektna 🙂

vepiku
19. feb 2014

@hela_tn to je super: )