icon

Výmenné aktivity pre deti 2 - 5 rokov

majuska0407
9. okt 2014

ahojte..

hľadám maminky na výmenné aktivity🙂
optimálny počet by mohol byť okolo 10-15 aký bude záujem🙂

=počkáme kým sa pozbierame🙂

=každá si premyslíme akú aktivitu ideme robiť, pripravme si aspoň 2-3, aby sme si mohli ostatne vybrať hlasovaním čo chceme ... návrhy potom pridáme do albumu a budeme hlasovať🙂

=každá nezabudnime dať info aké máme veľké deti, aby sme vedeli približne aké aktivity tvoriť🙂

= dohodneme si čas na prípravu 2-3 týždne

=keď budeme mať aktivity vyrobené pošlú sa všetky jednej maminke. tá ich vyzbiera následne vyzbiera aj peniažky za poštovne.. pripraví balíčky a každej rozpošle🙂

=výmenu robím po prvý krát a nemám s tým skúsenosti.. tak ak sa nájde maminka, ktorá by sa chcela chopiť organizácie, veľmi rada ponechám žezlo🙂

=toť linky na inšpiráciu

https://www.modrykonik.cz/blog/klara.t/album/bu...

https://www.modrykonik.cz/blog/si/album/domaci-...

https://www.modrykonik.cz/blog/sova33/album/vym...

https://drive.google.com/folderview?id=0B06R2lc...

kiariq
13. okt 2014

@vampgirl
@llela
@cicamica1980
@luckadominika
@llela
@sticza
@majuska0407
@alenitka
@eca12
@denkadenka
@vampgirl
@lesy
@smolinka024
@arwen12
@rienok
@christina87
@silsil

ok, suhlasim a navrhujem, aby ostali z rovnakych aktivit len navrhy tych mamiciek, ktore pridali svoje navrhy ako prve... co poviete?

majuska0407
autor
13. okt 2014

ano suhlasim🙂
@llela
@cicamica1980
@luckadominika
@llela
@kiariq
@sticza
@majuska0407
@alenitka
@eca12
@denkadenka
@vampgirl
@lesy
@smolinka024
@arwen12
@rienok
@christina87
@silsil
@kajka18
@maryennn1
tak píšte čísla fotiek, ktoré mam vymazať?? alebo aspon typy! aby sme sa spolu dohodli🙂

majuska0407
autor
13. okt 2014

@maryennn1 prosím ťa popíš si akt. v albume🙂https://www.modrykonik.sk/blog/majuska0407/albu...

maryennn1
13. okt 2014

@majuska0407 nerozumiem ako čísla fotiek? neurobíme to tak, že každá olajkuje v albume od každej jednu aktivitu a vyhrajú tie, ktoré budú mať najviac hlasov? a ostatné by sa zmazali, čo povieš? 🙂

majuska0407
autor
13. okt 2014

@maryennn1 ano, len teraz sa debatuje, že maju maminky spoločne aktivity, tak, že mam vymazať aktivity, ktore sa opakuju🙂
no ja bez vedomia ostatných a odsuhlasenia nemvymažem maminke aktivitu🙂

maryennn1
13. okt 2014

@majuska0407 jaj jasné, asi si večer budem musieť prečítať celú diskusiu, aby som bola v obraze 😀, teraz idem, malý je už hore 🙂

alenitka
13. okt 2014

@majuska0407 ja si to vecer popisem v albume obe moje aktivitky

kajka18
13. okt 2014

@majuska0407 moje tienove pexeso daj kludne prec 🙂

majuska0407
autor
13. okt 2014

@denkadenka ahoj zmazala som ti akt. nanuky, kedže sa opakovala🙂

majuska0407
autor
13. okt 2014

@luckadominika zmazala som ti opakujucu sa akt.🙂

majuska0407
autor
13. okt 2014
kajka18
13. okt 2014

@majuska0407 neviem ci mozem dat este jednu aktivitku miesto tienoveho pexesa... ak ano, tak mi ju tam prosím este daj... ak nie, nic sa nedeje 🙂

Podľa predlohy si dávaš farebné gumičky na prsty... predlohy budú zalaminivané a k tomu farebné gumičky...

eca12
13. okt 2014

@majuska0407 Pridavam slubenu druhu aktivitu - hmatove pexeso. Poprosim pridat do hlasovacieho albumu, dakujem. Fotografiu som si pozicala, ale neviem od koho... 😉

silsil
13. okt 2014

@eca12 hmatove pexesa uz dve su navrhnuté

eca12
13. okt 2014

@silsil No v albume som si ich asi nevsimla, ok @majuska0407 ani to tam nepridavaj este ma napada takato cuchova aktivita, dufam, ze tu mi nikto "nevyfukol" 😀

eca12
13. okt 2014

@silsil Presla som teraz celu diskusiu, ale neviem ktore hmatove pexesa myslis, ja som tu nenasla. Nasla som hmatovu aktivitu - rozoznavanie strukovin v balonikoch a tusim (ak je to hmatova aktivita) pocitanie roznych tvarov na palickach. Mozno som este nieco prehliadla. Podla mna je smirglove pexeso velmi pekna aktivita stimulujuca jemne hmatove vnemy, tak ci nie je skoda ju vylucit zo zoznamu hlasovania. @majuska0407 ty mas hadam tiez v ponukanych aktivitach prehlad, co myslis?

silsil
13. okt 2014

@eca12 ja som pozerala album a tam je jedna aktivita odo mna hmatove pexeso so zvieratkami z machovej gumy a dalsia kocka navrhla hmatove pexeso z roznych tvarov z filcu

vampgirl
13. okt 2014

@eca12 tu cuchovu aktivitu chceeeeeem to sa uz davno chystam urobit 😀 a to smirglove pexeso funguje ako, tam je iba smirgel?

cicamica1980
14. okt 2014
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

@eca12 tiez som radsej za cuch🙂

majuska0407
autor
14. okt 2014

@eca12 Haló, ale ja som triedila! Len som Vás vyzvala, že ak aj vy ostatné máte Z nejakými podobnými akt. Problém, aby ste napísali🙂

eca12
14. okt 2014

@vampgirl ano tam deti (najlepsie so zatvorenymi ocami) rozoznavaju hmatom hrubost zrna smirgloveho papiera.

eca12
14. okt 2014

@majuska0407 Ak su v albume podobne hmatove aktivity, tak tam kludne pridaj za mna ako druhu aktivitu tu cuchovu.

majuska0407
autor
14. okt 2014

@eca12 jasné, týka sa to nás všetkých, len som na to upozornila🙂 dnes ideme na výlet, tak akt. Budem riešiť zajtra🙂) do zajtra ešte môžu maminky dávať navrhy🙂

rienok
14. okt 2014

@majuska0407 ahojyr prepacte ja somto nestihla mala mi horuckuje ale dnes pride moja mama tak sa k tomu snad dostanem.

eca12
14. okt 2014

@majuska0407 Ale moja sprava sa netykala toho, ze som dostala upozornenie na podobnu aktivitu. Moja sprava bola o tom, ze mam pocit, ze taka aktivita ako smirglove pexeso tam nie je a ze krasne stimuluje jemny detsky hmat, tak ci nezvazit a nepridat ju na vyber ostatnym maminka tiez. Chapem, ked su dve rovnake aktivity ako napr. nanuky, to je duplicitne. Ale moze byt predsa aj viac aktivit na hmat, hlavne ak sa jedna o hmatanie tvarov vs.hmat malickych zrn. Tam smerovala moja otazka, ci predsa len nedat do albumu na hlasovanie aj toto, hm?

majuska0407
autor
14. okt 2014

@eca12 my sme sa nepochopili asi, ja o šmirgľovom pexese nehovorím nič! idem skontrolovať a nahodím ho ak nieje!!! tiež nie som na pc 24h. mám aj rodinu, nahadzujem až teraz..

eca12
14. okt 2014

@majuska0407 tak to sme sa ozaj nepochopili 😉 , koment dopisem

rienok
14. okt 2014

@majuska0407 ahoj pridavam aktivity

1.) precvicovanie jemnej motoriky - ukladanie sklenenych gulocok , moznost aj s pinzetou pre sikovnejsich
2.) farebna husenicka - ukladanie farebných brmbolcov podľa predlohy. Husenička zalaminovaná a posuvný suchý zips

rozmýšľam ešte nad pizzou ale zatial som nenasla rozumne podklady 😒

vampgirl
14. okt 2014

@eca12 ja chcem od teba vsetky tri aktivity :D

llela
15. okt 2014

@majuska0407 prosim ta kolko nas vlastne je?