Výmenné aktivity pre deti 2 - 5 rokov
ahojte..
hľadám maminky na výmenné aktivity🙂
optimálny počet by mohol byť okolo 10-15 aký bude záujem🙂
=počkáme kým sa pozbierame🙂
=každá si premyslíme akú aktivitu ideme robiť, pripravme si aspoň 2-3, aby sme si mohli ostatne vybrať hlasovaním čo chceme ... návrhy potom pridáme do albumu a budeme hlasovať🙂
=každá nezabudnime dať info aké máme veľké deti, aby sme vedeli približne aké aktivity tvoriť🙂
= dohodneme si čas na prípravu 2-3 týždne
=keď budeme mať aktivity vyrobené pošlú sa všetky jednej maminke. tá ich vyzbiera následne vyzbiera aj peniažky za poštovne.. pripraví balíčky a každej rozpošle🙂
=výmenu robím po prvý krát a nemám s tým skúsenosti.. tak ak sa nájde maminka, ktorá by sa chcela chopiť organizácie, veľmi rada ponechám žezlo🙂
=toť linky na inšpiráciu
https://www.modrykonik.cz/blog/klara.t/album/bu...
https://www.modrykonik.cz/blog/si/album/domaci-...
@majuska0407
ahoj/te, mozem sa k vam este pridat? 😕
Kamoska mi dala echo, ze je vas 19. 😎
Ak by som sa mohla k vam pridat, moje navrhy su taketo:
1. labyrint: jedna strana latky by bola prehladna, aby bolo vidiet gulicku, kade prechadza. Labyrint by som chcela vyrobit tak, ze na jednej strane by bola nejaka postavicka, ci auto a ciel by bol prisluchajuci k startu. Napr. clovek ma najst cestu do auta, medved k mediku, auto do garaze. . Taku mam predstavu, len ci sa mi podari zohnat nazehlovacky, prip nasivacky. Ak by som nevedela zohnat v takom mnozstve, tak by som vyrobila klasicky bez tychto postaviciek,
2. srobovanie: do dreva navrtane sroby, aby bolo mozne nasrobovat matky,
3. zapinanie: suchy zips, normalny zips, klasicke gombiky, prip cvoky
@llela
@cicamica1980
@luckadominika
@llela
@kiariq
@sticza
@majuska0407
@alenitka
@eca12
@denkadenka
@vampgirl
@lesy
@smolinka024
@arwen12
@rienok
@christina87
@silsil
@kajka18
@maryennn1
maminky vsetky si skontrolujte, ci ste odlhlasovali kazdej maminke 1 aktivitu
hlasovanie konci dnes.
este do vcera nasa organizatorka pridavala do albumu posledne foto aktivit, a pocas tyzdna sa tam fotky aj menili, takze ak ste hlasovali zanejaku foto, co bola odstranena, zmizol aj vas hlas
takze skontrolovat a odhlasovat🙂))
@cicamica1980
@luckadominika
@llela
@kiariq
@sticza
@majuska0407
@alenitka
@eca12
@denkadenka
@vampgirl
@lesy
@smolinka024
@arwen12
@rienok
@christina87
@silsil
@kajka18
@maryennn1
@hutyna
ahojte maminky
dnes končí hlasovanie. ešte ráno sa k nám zapojila maminka.. takže som doplnovala akt. do albumu.
treba zahlasovať..
do teraz ste v rozne dni pridávali aktivity, kedže ste niektore pridavali nie naraz, ale postupne musela som v albume prehadzovať fotky, aby ste boli zaradom🙂
preto Vás to môže miasť a nemuseli ste niekomu odhlasovať aktivitu.
album nieje uzavretý a mohli to kľudne odkliknuť aj žienky, ktorá niesu u nás v skupine🙂 tak si prosím skontrolujte, že či Vám hlasovali naše členky.. je nás spolu 19-násť.. nicky su v popise albumu🙂
v priebehu zajtrajška aktivity vytriedim a v albume nechám, len tie ktoré vyhrali hlasovanie🙂
na výrobu aktivity bude mesiac..
aktivity treba vyrobiť do 16.11.2014
ak by sa niečo stalo, niečo sa Vám zmenilo hneď ma kontaktujte!!!
termín sa dá v prípade neočakavanej udalosťi o týždeň presunúť🙂
presne termíny harmonogram ešte upresním do popisu albumu, v priebehu tohto týždňa..
tak šup, šup do kontrolovania, aby sme mohli vyrábať🙂
prajem pekný deň maminky🙂 a veľa úsmevov od detičiek🙂)))
@majuska0407 Ahoj, tak som si pozerala, ake aktivitky vyhrali, a vacsinu z nich uz doma mame, resp. tie aktivitky o ktore som mala ja najviac zaujem nevyhrali a preto som sa rozhodla vymeny nezucastnit. Je vas aj tak dost 🙂 Vymaz preto prosim moje aktivity z albumu.
Tak nech vam vymena pekne vyjde a nech sa hlavne deticky potesia 🙂 Pekny den
@alenitka stalo sa🙂 a ďakujeme... no škoda mala si dobre akt.:(
takze u mna jednoznacne vyhrava aktivita retaz na zapinanie
u mna vyhralo ukladanie tvarov podla farby🙂 tesim sa, hor sa nakupovat material🙂
Z mojich aktivit vyhralo zmyslove priradovanie.
z mojich aktivit vyhral labyrint 🙂
majuska0407 @cicamica1980
@luckadominika
@llela
@kiariq
@sticza
@majuska0407
@alenitka
@eca12
@denkadenka
@vampgirl
@lesy
@smolinka024
@arwen12
@rienok
@christina87
@silsil
@kajka18
@maryennn1
@hutyna
tak, hlasovanie je ukončené🙂
maminky vyzývam Vás, aby ste mi napísali výhernú aktivitu a či je vaša účasť 100%, aby sme vedeli presný počet maminiek!
a ešte ďakujem @cicamica1980🙂
@majuska0407 moja výherná aktivita: kľúčiky, áno potvrdzujem účasť na výmene🙂
@majuska0407 moja výherná aktivita: u mňa vyhrali snehuliaci a áno zúčastňujem sa výmeny 🙂
@majuska0407 vyhrali Farby, potvrdzujem účasť
U mňa jednoznačne nanuky 🙂 Babenky tak sa vás hneď aj spýtam ktoré budu lepšie paličky https://www.modrykonik.sk/blog/christina87/albu...
Farby môžu byť : červená,zelená,fialová,oranžová,žltá,zelená a modrá 🙂
Ďakujem 🙂 @cicamica1980 @luckadominika @llela @kiariq @sticza @majuska0407 @eca12 @denkadenka @vampgirl @lesy @smolinka024 @arwen12 @rienok @christina87 @silsil @kajka18 @maryennn1 @hutyna
áno potvrdzujem účasť na výmene
babenky...ja som asi trochu divna,ale vyhrali aj moje aktivity? a ktore?lebo ja som tam dala viacej motivov z filcu a teda neviem,ktore urobit a ktore nie...kazdopadne sa chcem pridat a potvrdit tak aj ucast.... 😒 😀
@smolinka024 vahrala ti tá aktivita kde je snehuliak, lienka a strom, tá má 13 hlasov 🙂
@maryennn1 ahaaaa! a to sa mi zda nejako malo....urobim nejaky bonusik mozno este z tych inych 😉)))
Vyhrala aktivita so stipcekmi a farbami v tonoch, potvrdzujem ucast 🙂
@smolinka024 to by bolo super, si zlatá 🙂
moja vyherna aktivita - zmrzlinky a ano, potvrdzujem ucast 🙂
@christina87 za mna celofarebne palicky..nne sa to tak paci najviac;)
@majuska0407 výherná aktivita tieňové pexeso, potvrdzujem účasť 🙂
@majuska0407 cmoja vyherna aktivita: navliekanie.. takze hor sa ideme do toho;) mohli by e dnes to matbuzavrete/potvrdene aby som vedela kolko materialu mam kupit a objednat..a aby mi to stihali dorucit ;) tesim sa
@christina87 podla mňa s kuskom farby na konci (nie celofarebne)
@majuska0407 potvrdzujem ucast, u mna vyhral stromcek na zdobenie (@maryennn1 uz taky ma, tak pre nu vlocku na skladanie)
@christina87 podla mna jednoznacne cele palicky zafarbene 🙂

@llela 19-násť 🙂