icon

Výmenné aktivity pre deti 2 - 5 rokov

majuska0407
9. okt 2014

ahojte..

hľadám maminky na výmenné aktivity🙂
optimálny počet by mohol byť okolo 10-15 aký bude záujem🙂

=počkáme kým sa pozbierame🙂

=každá si premyslíme akú aktivitu ideme robiť, pripravme si aspoň 2-3, aby sme si mohli ostatne vybrať hlasovaním čo chceme ... návrhy potom pridáme do albumu a budeme hlasovať🙂

=každá nezabudnime dať info aké máme veľké deti, aby sme vedeli približne aké aktivity tvoriť🙂

= dohodneme si čas na prípravu 2-3 týždne

=keď budeme mať aktivity vyrobené pošlú sa všetky jednej maminke. tá ich vyzbiera následne vyzbiera aj peniažky za poštovne.. pripraví balíčky a každej rozpošle🙂

=výmenu robím po prvý krát a nemám s tým skúsenosti.. tak ak sa nájde maminka, ktorá by sa chcela chopiť organizácie, veľmi rada ponechám žezlo🙂

=toť linky na inšpiráciu

https://www.modrykonik.cz/blog/klara.t/album/bu...

https://www.modrykonik.cz/blog/si/album/domaci-...

https://www.modrykonik.cz/blog/sova33/album/vym...

https://drive.google.com/folderview?id=0B06R2lc...

sticza
17. okt 2014

@christina87 celofarebné

hutyna
17. okt 2014

u mna labyrint, potvrdzujem ucast 🙂 , tesim sa

majuska0407
autor
17. okt 2014

@christina87 aj u mna celofarebne

hutyna
17. okt 2014

@christina87
za mna celofarebne 🙂

hutyna
17. okt 2014

@llela @vampgirl 🙂
uz sa tesim na vyrobu, dufam, ze sa podari tak ako si predstavujem 😅

kajka18
17. okt 2014

U mna vsetky baby nehlasovali 😢 ale najviac hlasov ma "Hod kockou a prirad spravny vzor" a potvrdzujem ucast 😉

majuska0407
autor
17. okt 2014

@llela
@cicamica1980
@luckadominika
@kiariq
@sticza
@majuska0407
@eca12
@denkadenka
@vampgirl
@lesy
@smolinka024
@arwen12
@rienok
@christina87
@silsil
@kajka18
@maryennn1
@hutyna
tak je nás 18-nasť v albume som akt. vytriedila🙂 ešte jedná mamina sa nevyjadrila čo chcela prebrať akt. od odstupujucej alenitky.. či ide do toho dám jej 2 dni na vyjadrenie🙂

hned ako by potvrdila učasť píšem Vám🙂
tak môžete si zhánať, tvoriť, baliť🙂 mame na to mesiac tak hor sa dotoho!!!

nezabudajte na forum, píšte, pridavajte, pozorujte🙂, aby sme komunikovali🙂

majuska0407
autor
17. okt 2014

@kajka18 no baby som vyzývala niekoľkokrát na hlasovanie, aj kontrolu, ale... tak čo zahlasovali rozhodli🙂 teším sa🙂))

arwen12
17. okt 2014

@christina87 Ten posledny obrazok, celofarebne.

rienok
17. okt 2014

Potvrdzujem ucast vyhrala farebna husenicka

denkadenka
17. okt 2014

Zienky ja mam tie stipceky a farby v tonoch... Myslite ze ked zalaminujem a4 a roztrihnem bude to drzat? Laminovacku nemam doma tak neviem ci riesit takto alebo lepiacou paskou, no zalaminovane by sa mi to oacilo viac.... Dik ;)

maryennn1
17. okt 2014

@vampgirl ty si poklad, ďakujem 🙂

maryennn1
17. okt 2014

@denkadenka jasné, zalaminuj a rozstrihni, bude to držať 🙂

vampgirl
17. okt 2014

@denkadenka mam to odskusane, bezne laminujem a striham 🙂

smolinka024
17. okt 2014

baby ja mam taku "do buducna"pre mna otazku...kde sa da kupit dobra a lacna laminatovacka?! Nejaka som zostala nazhavena 😉))) 😀

silsil
18. okt 2014

@smolinka024 hocijaky eshop na nete..ceny okolo 20e a laminovacka bohato staci...ale byva obcas aj v lidli a aj ta je fajn..na domace laminovanie takéto uplne stacia;)

kajka18
18. okt 2014
hutyna
18. okt 2014

ahojte,
mam na vas otazku. Moja vyherna aktivita je "labyrint", nasla som kraaaasneho macka 🙂 no nic protilahle k nemu. ☹ co by mi tak najviac pasovalo. V ponuke boli kvety, motyle, lienky, take co ma najviac zaujalo. Vlastne mali aj auta. Mozem skombinovat, ze Macko hlada cestu k autu? 😕

arwen12
18. okt 2014

@hutyna K mackovi ma napada med, vcielky, rybky, kamarati z Macka Pu. Ak by si nic z toho nenasla tak ani tym co si napisala urcite nic nepokazis. Macko moze hladat cestu k autu alebo kvietku. My si nejaky super pribeh vymyslime. 🙂

lesy
18. okt 2014

ahojte, dva dni sme boli mimo domu takže možno trochu neskôr odpisujem, u mňa vyhrala aktivita - počítanie od 0 do 9 - na drevených paličkách. Výmeny sa zúčastním 🙂

silsil
18. okt 2014

@hutyna a keby hladal macko cestu k stromu? 🙂 ale podla mna sa hodi aj motyl, kvet..a aj auto.. 🙂

hutyna
18. okt 2014

@arwen @silsil
moja predstava k mackovi bola ako popisujete: med, strom no nic take vo forme nazehlovacky ci nasivacky v ponuke nie je ☹ , tak pozriem este kvet ci vcielku a prip nakoniec to auto 🙂

silsil
18. okt 2014

@hutyna ved kludne sa aj prekvapit nechame ; )

eca12
18. okt 2014

vyhralo cuchove priradovanie, tesim sa o idem do toho!

hutyna
19. okt 2014

@silsil
jo, nic ine neostava 😉

majuska0407
autor
19. okt 2014

@llela
@cicamica1980
@luckadominika
@kiariq
@sticza
@majuska0407
@eca12
@denkadenka
@vampgirl
@lesy
@smolinka024
@arwen12
@rienok
@christina87
@silsil
@kajka18
@maryennn1
@hutyna
@michalajulka tak mame zastupujúcu členku🙂 pridala sa k nám michalajulka a bude vyrábať akt. odstupujúcej alenitky🙂 poprosím ťa @michalajulka nahod sem aj foto akt. nakoľko som ju z albumu už vymazala🙂
a teda oznamujem Vám, že nás je 19-násť!!

cicamica1980
19. okt 2014
Používateľ cicamica1980 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

@llela
@cicamica1980
@luckadominika
@kiariq
@sticza
@majuska0407
@eca12
@denkadenka
@vampgirl
@lesy
@smolinka024
@arwen12
@rienok
@christina87
@silsil
@kajka18
@maryennn1
@hutyna

ahojte mamicky,

stala sa mi neprijemnost - som si vcera na volejbale zranila ukazovak na pravej ruke.
mam ho v provizornej dlahe, a o tyzden idem znova na rengen, lebo teraz este nebolo vidno, ci to nemam nalomene, uvidi sa az neskor no a podla toho mi dlahu este nechaju alebo nie.

no blbe na tom je, ze ktovie kedy bude moja ruka funkcna tak, ze budem moct sit.
takze neviem, ci budem schopna tu moju aktivitu /retaz z filcu s roznymi druhmi zapinania/ urobit. je dost mozne, ze nie... aj ked mi dlahu daju povedzme po 2 tyzdnoch dole, ten prst urcite nebude na tom tak dobre, aby som sila...

takze chcem navrhnut nasledovne - navrhujem, ze urobim tu druhu aktivitu, co som navrhla: farebne karticky montessori.

alebo odstupim z vymeny.

aktivita pozostava z vyroby farebnych karticiek 9 farieb po 7 odtienov. budu to zalaminovane 4A - takze v zasade "iba" vyrobim karticky, nabehnem do faxcopy na farebnu tlac a doma zalaminujem.
to dokazem urobit s dlahou. ak ruka nebude funkcna do terminu odoslatia, tak vam to poslem nerozstrihane /poslem 4x A4/, ak ruka bude funkcna, tak aj rozstriham

po dohode s organizatorkou vam to dam odhlasovat a teda pod tento prispevok dam este 2 prispevky, jeden bude ze mam urobit karticky, druhy bude ze mam odstupit.
kde bude viac lajkov do pondelka polnoci, tak sa zariadim

vymeny sa chcem zucastnit, ale teda neviem, ci budete akceptovat tu druhu aktivitu, snad hej
vdaka

cicamica1980
19. okt 2014
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od cicamica1980.

ak chcete, aby som vyrobila farebne karticky, dajte like na tento prispevok

cicamica1980
19. okt 2014

ak chcete, aby som odstupila z vymeny, dajte like na tento prispevok

silsil
19. okt 2014

@majuska0407 supeeeer 🙂