Výmenné aktivity pre deti 2 - 5 rokov
ahojte..
hľadám maminky na výmenné aktivity🙂
optimálny počet by mohol byť okolo 10-15 aký bude záujem🙂
=počkáme kým sa pozbierame🙂
=každá si premyslíme akú aktivitu ideme robiť, pripravme si aspoň 2-3, aby sme si mohli ostatne vybrať hlasovaním čo chceme ... návrhy potom pridáme do albumu a budeme hlasovať🙂
=každá nezabudnime dať info aké máme veľké deti, aby sme vedeli približne aké aktivity tvoriť🙂
= dohodneme si čas na prípravu 2-3 týždne
=keď budeme mať aktivity vyrobené pošlú sa všetky jednej maminke. tá ich vyzbiera následne vyzbiera aj peniažky za poštovne.. pripraví balíčky a každej rozpošle🙂
=výmenu robím po prvý krát a nemám s tým skúsenosti.. tak ak sa nájde maminka, ktorá by sa chcela chopiť organizácie, veľmi rada ponechám žezlo🙂
=toť linky na inšpiráciu
https://www.modrykonik.cz/blog/klara.t/album/bu...
https://www.modrykonik.cz/blog/si/album/domaci-...
@llela
@cicamica1980
@luckadominika
@kiariq
@sticza
@majuska0407
@eca12
@denkadenka
@vampgirl
@lesy
@smolinka024
@arwen12
@rienok
@christina87
@silsil
@kajka18
@maryennn1
@hutyna
dakujem vasm vsetkym co ste ma "ohdlasovali" naozaj ma velmi mrzi, ze tie retaze nebudu.
ja uz som ich totiz navrhovala v mojej prvej vymene, tam to nevyhrali a tu vyhrali, tak som a tesila a do toho ta ruka☹
v kazdom pripade dakujem velmi pekne za pochopenie🙂
@cicamica1980 tak dame este tretiu vymenu spolu:D
@silsil ja urcite tu retaz budem navrhovat v dalsej vymene, lebo dcere ju chcem urobit 🙂
@majuska0407 maji plis ak mozes,
vymen v albume tu retaz za tie farebne karticky. dakujem
@llela
@cicamica1980
@luckadominika
@kiariq
@sticza
@majuska0407
@eca12
@denkadenka
@vampgirl
@lesy
@smolinka024
@arwen12
@rienok
@christina87
@silsil
@kajka18
@maryennn1
@hutyna
@michalajulka
Čo sa týka aktivity ČÍSLA:
- vyrobila by som alebo kúpila magnetky s číslami 1-9
- vytlačila predlohy k počítaniu ako na obrázku
- prvé písmenko by bolo vždy vyfarbené, ostatné písmenka v riadku by si deti mohli vyfarbiť samé
- predlohy by boli v euroobale, na ktorý by deti pripínali číselné magnetky - vyhradená je na to vyhradená posledná kolonka v predlohe.
Neviem, čo Vy na to?
@michalajulka AHOJ, predloha k pocitaniu ako na obrazku by navazovala na abecedu? ze by deti pocitali kolko pismenok je v riadku? lebo to mi pride este komplikovane..a mylsim ze su su skor mensie deticky..ked tak by sa nemohli pocitat nejake zvieratka? auticka?
@silsil Nemuseli by to byť písmenká, kľudne čokoľvek, čo navrhnete...
@michalajulka ok to by bolo super.. ved uvidime co aj dalsie kočky navrhnú..viac menej motiv mi je uz potom jedno..🙂 len abeceda mi prisla este moc komplikovana
@michalajulka ja som tiez skor za nieco detskejsie, nejake kvietky, zvieratka, cokolvek..pretoze pismenka jej este nic nepovedia....a nemohli by byt vsetky farebne...myslim ze ich to bude mylit ked nieco bude tak a nieco inak a hlavne moja 1,5 rocna to urcite nebude vediet vyfarbit kedze to bude malinke.
@silsil
@cicamica1980 potom aj na mna myslite prosim pri dalsej vymene🙂
@michalajulka ja súhlasím s @llela chcelo by to nejaké detské obrázky a tiež by som bola za všetky farebné, ani môj to ešte nevyfarbí.
Zienk pozram kaminovacku a chcem sa vas spytat blbu otazku... Co sa do toho kupuje? 😀 a kolko to stoji dik.... Na nete som nasla laminovacky za 15€ myslim ze na doma mi to bude stacit... Co vy na to???
@denkadenka dolezite je aby laminovala aj za tepla, lebo tak zalaminovany obrazok mozes strihat a nerozpadne sa, a kupuju sa do toho laminovacie folie, kazda ma inu hrubku, ja pouzivam tie 80mic - najtensie - a stacia nam - vyhovuju
@denkadenka mozno to zaujme toto
stoji to 20 eur, ale je tam aj rezacka , zaoblovac rohov a zakladna sada folii
http://laminatory.heureka.sk/olympia-4in1-set-a-230/
ja mam inu, ale kupila by som tuto, kebyze v case kupy o nej viem🙂
@michalajulka napr. kvety - t.j. na kazdy riadok iny kvet, alebo zvierata - v kazdom riadku ine zvierata, tie zvierata by boli mozno take najuniverzalnejsie aj pre dievcata aj pre chlapcov. /inak mne by vobec nevadili auta - 1 . radok osobne auto, druhy riadok sanitky, treti riadok miesacka, atd🙂/ moja dcera stale len brm brm🙂)) a este ššš /vlak/ - ale v zasade mi to je jedno🙂
@michalajulka U nás idú písmenka a aj čísla 🙂 ale kľudne môžeš dať aj obrázky 🙂
@michalajulka ano určite niečo detské.. niečo zo zimným motívom mikuláš, či rozp. zvieratka, krtek, máša a tak🙂
@cicamica1980 teda už som si ju objednala🙂 ďakujem za typ🙂
aj ja som za nejaké detské motívy a všetko vyfarbené 🙂
@maryennn1 Ahojky tak si kľudne vyber že ktoré sa páči 🙂
@christina87 Si veľmi milá, ďakujem... tak teda to pexeso 🙂
@maryennn1 Môžu byť tieto tvary a farby 🙂
@christina87 jasné a ak by sa dal ešte obdĺžnik, ale ak nie nevadí, ďakujem veľmi pekne 🙂
@maryennn1 Jasnačka idem si to hneď aj napísať lebo poslednej dobe mám deravú hlavu 😀
@llela
@cicamica1980
@luckadominika
@kiariq
@sticza
@majuska0407
@eca12
@denkadenka
@vampgirl
@lesy
@smolinka024
@arwen12
@rienok
@christina87
@silsil
@kajka18
@maryennn1
@hutyna
@michalajulka Ktorý sa vám páči 🙂 obrázok 1 alebo 2 🙂
@silsil mozem sa teda aj ja spytat,ak dam zalaminovat A4 a budem ju chciet rozstrihat na karticky, nerozpadne sa to teda?!
@christina87 č. 2
@christina87 č.2

@cicamica1980 myslim ze uz teraz je vacsina za..a ja som rada ze budeme mat aktivitku aj od teba..;)