Zbieranie a výmena postavičiek z Kinder vajíčok
Uz pevnych par rokov nas drzi zbieranie figuriek z Kindervajicok. Poslednu dobu je to strasne. Kedze si vyberam tie tazsie vajicka, nejako sa nam namnozili niektore postavicky, napr. zo serie Atronautov mame asi 3 korytnacky, 3 medvedov a ziadneho papagaja. Zo starsej serie Natoon mame napr. troch hrochov. Ma zaujem niekto povymienat?
@nisa7
Dobrý deň, prosím vás, máte ešte tie dve obímajúce sa líštičky? takú tú šedú a oranžovú. Budem rada za odpoveď 🙂 ďakujem
@tinafarkas
Dobrý deň, prosím vás máte ešte také tie dve obímajúce sa líštičky? takú tú šedú a oranžovú? Dakujem
@nisa7
Dobrý, máte prosím ešte takú tú oranžovú a žltú obímajúcu sa líštičky prosím? 🙂 ďakujem
@janula1987
Dobrý, máte prosím ešte toho leoparda a tigra prosím? ďakujem
@klarinko Mam zaujem o rysa, leva a kvietkovu vilu z prvej fotky a psika s rysavým fliackom, bieleho psika a fialovu velrybu. Mas ich este? Ak ano, IP. Vdaka
@klarinko aj kacicky zlte, co sa obíjmaju by som poprosila 🙂
@ghostsgirl vila je zatial rezervovana
@petra01234 mala by som ich mat, ale pozriem az rano, tie postavicky su v detskej izbe, nechcem buntosit teraz. 🙂
Dobrý deň, mám na výmenu tieto figurky zo starších serií 🙂 dá sa aj na predaj ale radšej by som bola na výmenu 🙂
@petra01234 Dobrý deň .Líšky nemám.Mám len kačky tie obímacie
@petra01234 Ahoj
Toho psika co si zakruskovala by som velmi rada vymenila alebo kupila. Prosim napis mi. 🙂
@wqxy toho psíka nemám toho som práveže zháňala :D
@wqxy mám tie mládatka, zhánate ešte? vymenila by som za modrého poníka, mám 3 ks alebo aj iné kinder, dam zan aj viacero kinderiek
@patrga k maliarovy lyšiak máš aj kufrík?
@patrga prepáč, zle som pozrla, prosím namiesto toho hrdinu môžem poprosiť papierik od lyšiakov? prosím pekne...tu bosorku a papierik. dakujem
@maladada Dobrý, mala by som moc veľký záujem o niektoré tie šelmy prosím 🙂
@maladada mám vážny záujem, prosím rovno napíš sumu do správy, prosím si lasycu, tučniaka, draka červeného so šedýma krídlami

@patrga zakruzkovala som o ktore mam zaujem 🙂