8 mesačnému synovi som privrela kožu na krku do zipsu
Ahojte dnes sa mi stala taka nemilá vec, ked som 8 mesacneho syna vyzliekala z overalu neviem ako sa mi to podarilo ale tak nestastne som potiahla pri krku zips ze som mu tam privrela kozu na krku 😞😞 plakal chudak strasne muselo ho to hrozne boliet ma tam taku cervenu ranku ako vystipnutu kozu, krv nastastie netiekla.. ja vobec neviem co robit manzel povedal ze s tymto v ziadnom pripade na pohotovost nejdeme, ale strasne sa bojim ci som mu nejako na hrdielko neublizila, dufam ze je to len povrchove 😟 poradite prosim aspon co by som mu na to mohla dat? Nejaku masticku? Citim sa strasne, ked sa maly ukludnil tak ja som revala dalsiu polhodinu co mi to bolo tak luto 😢
@smutna21 🤦🏼♀️ Odpadnem akože s týmto na pohotovosť? Akože toto sa stáva a podľa tvojho opisu to určite nie je na vyhľadanie lekárskej pomocí..netreba to tak prežívať..manžel má pravdu..klidek pohoda za pár dni na krku nič nebude
@lenkakravcova
@nelca84
@beata_k
Dakujem vam dufam ze to bude ok 😩
Nebooooj ❤️ 🙂
Moj muz pricvakol malemu zapinanie na prilbu na bicykel do krku, ked mal 10 mesiacov, a sme sa cudovali,ze co tak place,ze asi sa mu to nepaci,az neskor sme zistili prečo 😅
Náš syn mal pár týždňov, keď mu moja mamka skúsila ostrihať nechty a jasné, že mu trošku zastrihla do prsta. A môjmu mužovi sa to už žiaľ podarilo. Nie veľká rana, ale trošku krvi bolo. Nič mu nebolo 🙂 Teda synovi, muž to chudák schytal odo mňa :D
@beata_k ja viem len ked ja som strasny stressmen v takychto situaciach hlavne ked tak strasne plakal, nemohli sme ho vobec utisit,, prve co ma napadlo som namocila plienku do studenej vody ze mu prilozim na to studené no plakal este viac asi ho to stipalo 😟 uz teraz ked je dobre a spí si tiez poviem ze krava s tymto na pohotovost 🤦🏻♀️😅 ale v tej chvili ma proste vselico napadalo
@smutna21 Chápem, že ťa napadla pohotovosť, sama som šialene vystresovaná za každú drobnosť, čo sa stane alebo nestane, len si nahováram, ale keď ide o syna, strácam zdravý rozum :D aj preto by som nemohla mať ďalšie dieťa, ja som zistila, že na tehotenstvo a materstvo som príliš úzkostlivá povaha.. ;) ale práve aj ja ti hovorím, že toto je fakt v kategórii "v pohode". Nech nič horšie sa nestane 🙂 On už aj zabudol, že mu niečo bolo pricviknuté na krku, a za tú mokrú plienku plakal preto, lebo to bolo nečakané, mokré a studené - zanadávať vám ešte nevie, tak to povedal plačom :D
@oblecenie99 hovoris mi uplne z duse 🙂 aj ja som vzdy chcela dve deti ale myslim ze ostaneme len pri jednom, absolutne to nedavam niektore situacie strasne ma to materstvo stresuje, ta zodpovednost za toho maleho cloviecika..tehotenstvo to bolo pre mna tiez len 9 mesiacov strachu a pozorovania sa, kedze sme predtym uz o jedno babo prisli..neviem ci by som do toho sla odznovu 🙂 niekedy si zelam aby mal maly uz aspon 18 rokov ze uz sa nebudem onho tak strasne bat :D ale to asi neprejde nikdy
@smutna21 po prečítaní tohto nadpisu som sa ocitla v detstve 😄 moja mama mi snáď každý deň aspoň raz privrela kozu na krku do zipsu. Dodnes mam na podpradku z toho jazvu a vždy ked je príležitosť, vytknem jej to, teraz sice už len zo žartu ale neodpustim si poznamku. Prosim ta prestan stresovat, co myslis ze si mu so zipsom hrtan natrhla? Nic mu nebude.
nestresuj sa vies ako sa hovori radsej krk ako vajko
@smutna21 To isté som zvykla hovoriť, že kedy už bude mať osemnásť, aby som videla, že všetky tie vývinové stupne zvládol ako má, prežil v zdraví a mne sa (snáď) trošku už uľaví :D
@oblecenie99
@smutna21 neulavi, budete sa báť este viac. 😃😃
Preboha 🙈🙈🙈🙈 a to by si co na tej pohotovosti povedala? Ze co sa stalo?
@erickatt Toho sa bojím, mama mi na to povedala, že aktuálne je v strese 31 rokov :D
A ze za v 18tich nebudes o dieta bat? Ja rozhodne viac nez sa bojim o svoje rocne deti teraz.
@oblecenie99 asi tak, ako je to aspon u mna v ramci normy, ale moja mama (75) fuu tak to je cele zle
@h_petra Nemyslela som to ani tak, že sa oň nebudem báť, ale budú strachy ktoré pominú.. ale máte pravdu, prídu nové.
Už som sa dlho nezasmiala takto že na potohovosť 😃😃 sestričky by mali radosť😂😂😂😂
@smutna21 Tie deticky praveze nemaju ziadny krk, tak je to dost tazke a hlavne ked neposedia... clovek s nimi zapasi a zaroven oblieka a to sa hned stane. Asi ta to vyplasilo, lebo to bolo na krku... ale je to len kustik koze, neboj.
Ja som nasmu pricvikla stehienko ked som ho zapinala do jedalenskej stolicky.. bolo leto a on bol len v tricku a tie pracky su nesmierne pevne. Mala si vidiet ako nadskocil chudak ked som to zacvakla... aj krvavu podliatinu mal... skoro ma slak trafil.
Ja som jej pricvikla aj do bundy, aj do mikiny, aj do prilby. A neboj, zije. Priprav sa, ze za chvilu bude chodit, potom lietat a to este len budu urazy.

@smutna21 Nestresuj. Mne sa to stáva tak raz za pol roka keď rýchlo obliekam deti. Nikdy im nič nebolo. Je to síce nepríjemné ale len povrchové poškriabanie.