Hrča na čele a následky. Poradíte?

nikusssik
16. okt 2014

Ahojte.dnes sa mi dcerka 19 mes. prevratila cez postielku ale kedze mame hned vedla postel a aj som na nej sedela tak nespadla ale udrela si celo o tycku z postielky.navrela jej hrca.cchvilu plakala.bol to sok.inak sa spravala normalne.papala behala.zavolala som lekarke.vraj len sledovat....a potom som tu zacala citat a hrozne sa bojim...vraj nasledky mozu byt rozne.dokonca aj krvacanie do mozgu?treba naozaj vysetrenie po kazdom buchnuti dietata?strasne sa bojim aj ked sa sorava standardne.

fuvola
16. okt 2014

Takéto nehody sa často stávajú, tým si preskáče každé dieťa a každá mamina. Ak sa takéto niečo stane mojim deťom, okamžite im priložím na udreté miesto studený obklad (vreckovka namočená v studenej vode alebo nejaký vhodný predmet, ktorý je sám osebe studený) a nechám ho tam, kým navretá hrča nebude mať takú voskovú farbu. Potom dieťa sledujem 24 hodín, či sa nespráva čudne, či nezvracia. Pri zdravom dieťati by nemal byť problém, nestresuj sa zbytočne a hlavne nečítaj negatívne príspevky. Držím palce!

siska53
16. okt 2014

Kedze mi vymazalo prispevok..tak len strucne-uplne suhlasim s tym,co napisala fuvola.
Ja som dospela a tiez vecne do dacoho narazim,najma co sa hlavy tyka..
Jedine s dcerkou sme sli na pohotovost,ked preletala cez odrazadlo a spadla na beton. Tam nebolo o com rozmyslat,mala krvavu pusu,posunute zubky a bola malatna. Ale otras mozgu sa nepreukazal. Inak sme nechodili.

kofoluska
16. okt 2014

Necitaj tu nijake hororove pribehy. 🙂 Nas maly sa vkuse kde tu tresne, sama modrina a hrca. Sa vzdy smejem, ze raz na nas zavolaju socialku. 🙂))) Sleduj ju, ale ak sa chova normalne, nezvracia, nie je malatna, chuti jej jest, tak je v poriadku. Urcite by som ju zbytocne netrapila hned vysetreniami. 🙂