icon

5 mesačný synček má problém so zaspávaním

augustovkaa
16. jan 2014

Ahojte mamičky, mám takmer 5 mesačného syna, prvé tri mesiace mal koliky, preto som ho uspavala na rukách. Mesiac bol pokoj, pri zaspavani chvíľu poplakal a zaspal. Posledný týždeň každé zaspavanie je utrpenie pre oboch. Na rukách plače, v postielke plače, keď ho dám do kočíka plače aspoň hodinu a potom od únavy zaspi. Je najedeny, prebaleny. Cez deň je zlatý, ale keď mám ísť uspavat mám strach. Cumel nepoužíva, nechce ho. Ako ho uspat bez plaču?

Strana
z2
matulinuska
16. jan 2014

@augustovkaa skuste tomu nechat len cas,vies mozemti napisat ze mozno babatku nieco vadi,moze to byt hocico a vacsina deticiek je cez den kludna a usmievava a akonahle pride cas spania sa premenia na nespokojne a uplakane deticky :/ nie vzdy sa najde pricina no trpezlivost ruze prinasa a nebude vam to predsa robit navzdy. P.S. vzdy ked malaa nechcela spat a vrieskala som sa ukludnovala tym ze ved raz musi zaspat. A ked uz som bola ozaj v koncom,dala som ju do postielky,poplakala par minut,sama sa ukludnila ja tiez a isli sme dalej. Hlavne klud a mysliet pozitivne ;)

Strana
z2