Aké je to mať tretie dieťa?
Mamičky,ktorá s Vás bude mať 3.dieťa.Ja stále nad tým s manželom rozmýšľam že by sme spravili tretie len sa toho strašne bojím či to náhodou nieje už veľa 3.deti lebo ja mám 5 a 2.roč.chlapcou a strašne túžim po cérke tak neviem čo mám spraviť poradte?
@stastnamamulka ďakujem,len sa strašne bojím toho že by som mala do tretice ďalšieho chlapa a to by som asi nezvládla :(
To aj my sme skusili do tretice babu a teraz by som nedala mojich troch chlapov ani za nič. Muž si robí srandu,že skusime znova babu-ale ja by som ďalšie tehu psychicky nezvladla..a treba aj vychovávať a aj na seba jetreba myslieť. Ja som mala dost komplikovany vzťah s mamou,tak som aj rada že to je takto
@luka21 Tak sa pridaj k nám https://www.modrykonik.sk/forum/tema/chceme-die...... stačí si pozrieť detičky zakladateľky témy Jamajky a uvidíš, ako to pekne vychádza 😅 . Samozrejme, že každá by sme niečo chceli, niekto chlapca, iná, dievčatko, niektorej by stačilo zdravé dieťa, ďalšej dokonca LEN dieťa.. bohužiaľ karty tu rozdáva niekto iný a nie vždy práve podľa našich predstáv.
Ale na veselšiu nôtu: s babami z témy je naozaj radosť kecať - napríklad vieš, aký je jeden zo základných predpokladov pri pokuse o dievčatko? Nemilovať sa v ponožkách! 😀
@zajo79 Keď sa mi najmladčší syn narodil tak som plakala bola som smutná že to nieje to vytúžené dievčatko ako mi doktorka tvrdila a na druhej strane zas som bola smutná stoho že celých 9.mes.som sa prihovárala Lilianke tak sa malo volať dievčatko a pritom tam bol synček Erik a to mi prišlo tak strašne ľúto jak keby som ho nechcela a stále som mala v hlave iba dievča a dnes by som ho nevymenila ani za 5 dievčatiek strašne ho ľúbim je to taký môj malý ľúbezný pokladík stále iba somňou,ten strarší syn ten zas stále od mala s manželom. 🙂 😉
@luka21 vidis ty mas 3rocny rozdiel medzi chlapcami ja 2😀 ale je to odrzku....inak je to pekne hlavn eked tu povacsine citam otych co masju tri deti ze uz tie dve alebo apsom jedno maju odrastene tak to verim je to aj lahsie aj ja som mala susedu ktor adve velke kocky anarodil sa jej potom chlapcek aj baby ho beru zo skolky a tak..lenze si zober ze urcit emas toho dost ked maju takyto vekovy rozdiel no aspom ja mam teda strasne a mi sme od rodiny odstahovany 50km takze keby aj mame tretie tak by som skoncila v blazninci alebo by sa k nam musel niekto pristhaovat lebo asi by som to nezvladla....
@luka21 ale ved to je podla mna parada mat troch chalanov 😉 su vdacnejsi ako dievcata a ver mi,ze su lepsi partaci ako dievca.Ja mam 2 baby v puberte a nechcela by si prezivat to co ja mam s nimi.Kamosky co maju chalanov take starosti nepoznaju.Kamoska ma uz dospelych 2 synov a ty sa tak o nu staraju,ako o kralovnu.No a chalani su poriadkumilovnejsi ako baby.Mala by si vidiet izbu mojich bab.
A ked budes chciet,tak este ti popisem vyhody chalanov 😀 😉
@zajo79 tak to teda vobec nie, moj muž má syna z prveho manželstva takže jemu syn nechyba a ja si stojím za tým čo si myslím ja , viem že nemat dceru by mi vadilo viac ako nemat syna, ale ak sa nám teraz podarí je mi jedno čo to bude 😉 viem čo cítim , dcera je dcera a tá by mi chybala
@peony popís aj mne tie vyhody bo ja nepoznam len par 😀
Ja mam troch princov a je to nadherné 😀

@maminuska ty aspoň máš aj dievčatká,ale ja si to neviem predstaviť mať dalšieho chlapca.