icon

Konflikt na ihrisku. Ako by ste reagovali?

1. júl 2025

Ahojte, príde vam nižšie popísaná situácia v poriadku?
Bola som so synom na ihrisku a pridala sa k nám mamicka s 2r dcérou. Hrali sa deti spolu, my sme nejak extra nekomunikovali, onaze super že sa hrajú, ja že hej a zas bola ticho. Sa zdvihla a šla preč, ešte mi vraví,že na minútku ockom pozrieť na jej decko, vravím ok. Odišla, deti sa hrajú a ona nikde..15m, 30m..45m...no trebalo nám ísť domov, dieťa mi začalo byt nespokojné, vzala som syna do trojkolky, jej dieťa za ruku, išli sme sa poobzerať po okolí kde je jej mama. Po 5 minútach beží onaz druhej strany oproti vrieskauci že som jej chcela uniesť decko, ziapala ako neprcetna, deti revali. Jej dcéra dočurana plienka,smadna, Nicki nezaujímalo, hlavne že po mnebľačí. Poslala som ju do teplých krajín, nie vulgárne a chcela som odísť a ona mi svojim telom bránila ďalej ziapala že nie nie moja zlata,počkáme na políciu, chcela si mi uniesť dieťa. Nechcela som,aby moje dieťa muselo na toto pozerať, tak som sa vytrhla a odišla. Podľa vás som mala ostať do príchodu polície napriek všetkému? Ak ju teda vôbec zavolala.

januska12323
1. júl 2025

Keby niečo bude to slovo proti slovu a nič z toho.

pieksamaki
1. júl 2025

Ako dôkaz mas svoje GPS na mobile.....nič sa neboj....pokiaľ ta nepožiadala pisomne o stráženie dietata......by jej bolo k záveru odobraté dieta.....bola by som v kľude. .. ak by sa vypovedalo na sude.....bezne si ľudia myslia ze zodpovedané za druhych......ani topiacemu nie sme povinny pomahat.....zial je to tak.....ak by bolo ohrozene tvoje dieta...najsoor riesis jeho........konkrétne tento priklad ukazuje, ze dieta nechala na pospas.....aj ked si tam bola......je ine ak by reagovala ze ti ďakujem....uz z diaľky....zjavne nebola psychicky v poriadku nadstavená.....

esmeronka
1. júl 2025

No toto keby spraví volám políciu ja ... že nejaká cudzia žena, ktorú absolútne nepoznám pri mne nechala svoje dieťa a odišla

annm81
1. júl 2025

Myslím, že šanca je veľmi malá, keďže ťa tá žena našla skôr, ako by prišla na ihrisko a zistila, že dieťa je preč a následne volala políciu. Nabudúce, ak "nájdeš" stratené dieťa, volaj tú políciu ty, potom bude úplne zrejmý tvoj úmysel.

autor
1. júl 2025

Nechcem robiť nejaké unáhlené závery, ale nie som si istá, či nebola pod vplyvom..niečoho.. mám chuť ísť na políciu ja, myslím na to dieťa..ale neviem jej meno ani nič

betulinka1
1. júl 2025

Akoze nezávidím ti takuto situaciu ale ak ti zaklope policia, co nezaklope sa neboj, tak im normalne podpíšeš situaciu. Ze matky nebolo 45 minut a isla si ju hladat. Ak by su ju nenasla, volas policiu. Ze matka bola bud opitá alebo pod vplyvom liekov ci drog. Nechala dieta na ihrisku a ty vobec netušíš, kde bola. Vybavene. Ak su tam kamery, tak policajti by si ich pozreli a videli by, ze dieta je na ihrisku same. Mozno nakoniec cakala, ze jej das nejake eurá aby nevolala policiu a robi to pravidelne.

thereisabear
1. júl 2025

Vôbec nič zlé si nespravila, nemáš si čo vyčítať. Ani ti nič nehrozí.

muchotrafka298
1. júl 2025

Hlavne sa uz do toho nestaraj. Nie je to tvoje dieta, matku nepoznas. Mas ponaucenie do buducnosti.

heni79
1. júl 2025

Kam tá žena vlastne šla? Povedala? Kam si akože odbehla? Do obchodu? Na WC? Či vôbec nepovedala. Ja by som ju hneď zvrátila, nech si dieťa berie so sebou.

226lenka
1. júl 2025

Nečítala som diskusiu, len úvodný príspevok, no ale cudzia žena, keby ma poprosila, aby som jej na minútku dozrela na dieťa, a po minúte, dvoch by sa nevrátila, tu políciu volám ja

alica110
1. júl 2025

Milujem, keď niekto začne písať že téma je vymyslená 😂 Akoby sa nič také stať nemohlo 🤦‍♀️

zuzanita1609
1. júl 2025

Nechcem to nejak hrotiť,ale teraz si predstavte situáciu,keby prišiel k nej nejaký pán,alebo úplne iná osoba a predstavil by sa ako rodina,otec, strýko a prišiel by si po dieťa,že matka sa ešte zdrží (ak niekde pomimo sedel nejaký čudák a čakal na svoju situáciu... vážne ma napadla taká situácia paranoidná v dnešnom čudesnom svete...čo by mala urobiť mamička, nechať to dievčatko odísť s ďalšou cudzou osobou,aj keby sa predstavil ako niekto známy,rodina? Alebo by to mohol byť muz,s ktorým môže mať ťa matka problém,konflikty....Normálne ma až striaslo,pri nejakej takej situácií. Akú by mala istotu,že dieťa tú inú osobu pozná, keďže nebol problém a to dievčatko ostalo v pohode aj s autorkou a tým pádom cudzou osobou...

maranco
1. júl 2025
@zuzanita1609

Nechcem to nejak hrotiť,ale teraz si predstavte situáciu,keby prišiel k nej nejaký pán,alebo úplne iná osoba a predstavil by sa ako rodina,otec, strýko a prišiel by si po dieťa,že matka sa ešte zdrží (ak niekde pomimo sedel nejaký čudák a čakal na svoju situáciu... vážne ma napadla taká situácia paranoidná v dnešnom čudesnom svete...čo by mala urobiť mamička, nechať to dievčatko odísť s ďalšou cudzou osobou,aj keby sa predstavil ako niekto známy,rodina? Alebo by to mohol byť muz,s ktorým môže mať ťa matka problém,konflikty....Normálne ma až striaslo,pri nejakej takej situácií. Akú by mala istotu,že dieťa tú inú osobu pozná, keďže nebol problém a to dievčatko ostalo v pohode aj s autorkou a tým pádom cudzou osobou...

@zuzanita1609 stačí doniesť psíka a dieťa pôjde samé

https://www.youtube.com/watch?v=gGIDHrYKJ2s
ismarela
1. júl 2025

Nemohla byt v poriadku, asi si išla za ten cas niečo dať.

zuzanita1609
1. júl 2025
@maranco

@zuzanita1609 stačí doniesť psíka a dieťa pôjde samé

@maranco veď práve... úplný ďes toto. Kto by bol potom vinný? Matka ktorá "odbehla",alebo matka ktorá "postrážila"? Mamička by bola v dojme,že dieťa naozaj pozná ďalšiu osobu, ktorá by sa prihovorila,alebo aj taký prípad,že sa o dieťa súdia s otcom, ktorý sa takto "pomstí" matke dieťaťa,že dieťa si vezme... situácie v rodinách sú naozaj rôzne, ktoré iní zainteresovaní v takýchto prípadoch nepoznajú. A ešte keď autorka tvrdí,že sa s tou mamičkou ani nejak nebavili. Moja analytická povaha sa prejavila (pre niekoho to môže byť aj paranoja) 😏.

ankare
1. júl 2025

Za dobrotu na zobrotu.
Políciu si mala právo volať Ty.
Neboj, Ty sa nemáš čoho báť.
Chudiatko to dieťa, toho mi je najviac ľúto. 😔

ha_ha
1. júl 2025
@annm81

Vziať cudzie dieťa bolo to najhoršie, čo si mohla spraviť. Keby ste sa minuli a ona by zavolala políciu, ktorá by ťa našla s jej dieťaťom, tak by si mala riadne opletačky. Videla si ju odchádzať niekde preč z ihriska? Bol tam aj niekto ďalší? Bolo by dobré opýtať sa okolia, či ju niekto nepozná a následne volať na políciu - a to nie po 45 minútach, ale už podstatne skôr, aj keď si ešte nepotrebovala odísť.

@annm81 Hlavne by tá mamička mala vysvetliť polícii, ako došlo k tomu, že jej dieťa bolo úplne samé na ihrisku, že ho mohla vôbec autorka odviesť, nemyslíš?

annm81
1. júl 2025
@ha_ha

@annm81 Hlavne by tá mamička mala vysvetliť polícii, ako došlo k tomu, že jej dieťa bolo úplne samé na ihrisku, že ho mohla vôbec autorka odviesť, nemyslíš?

@ha_ha to, že by nemala som snáď niekde napísala? Kde prosím ťa?

ha_ha
1. júl 2025
@annm81

@ha_ha to, že by nemala som snáď niekde napísala? Kde prosím ťa?

@annm81 Keď by im autorka vysvetlila situáciu, jednoznačne by sa polícia ako prvé zaujímala, prečo nechala matka dieťa samé na ihrisku s úplne cudzou osobou.

annm81
1. júl 2025
@ha_ha

@annm81 Keď by im autorka vysvetlila situáciu, jednoznačne by sa polícia ako prvé zaujímala, prečo nechala matka dieťa samé na ihrisku s úplne cudzou osobou.

@ha_ha netuším prečo mi to píšeš, lebo ja som nikde ani len nenaznačila, že by matku neriešili... Teda?

sense
1. júl 2025

Ja by som jej povedala nech kľudne tu políciu zavolá a ženjabzatial zavolám na sociálku keďže opustila svoje dieťa.
Osobne by som ale nesúhlasila s tým že dohliadnem na cudzie dieťa ktoré áno nepoznám

iwesska
1. júl 2025

Zaklope ti policia? A kam prosim ta? Napisala si tej matke adresu? Ci ako by ta nasli?? Pusti to z hlavy. Podla mna si nereagovala zle,do chvile,kym do teba nezacala skakat. Rychlo by som jej vysvetlila,ze tu policiu zavolam ja.

taktotedanie
1. júl 2025

Akoze cudujem sa ze si tolko cakala, ja by som volala policajtov ze opustila dieta a nech ju hladaju oni a nie ty so svojim nervoznym dietatom

dannieja
1. júl 2025

Presne pre toto nepostrážim cudziemu človeku dieťa. Nie, ani na päť minút. Lebo za ten čas sa okrem toho čo ty opisuješ, môže decko zraniť a budeš ty zlá. Dobre, že si odišla. A viac cudzie deti nestráž.

xena0
1. júl 2025

Masaker....ako fakt čo to bolo za poruchu preboha 🤐🫣

basulaak
1. júl 2025

Pozitivne je ze dieta uz nikomu cudziemu strazit nenecha. 🤣

tilly
1. júl 2025

Ja by som jej povedala nech okamžite tú políciu volá, lebo ju zavolám ja a poviem im, že nechala dieťa bez dozoru 45 minút samé vonku. Par. 212 trestného zákona...

autor
1. júl 2025
@zuzanita1609

@zuzanita1609 šialené že? Mne tiež hlavou preletelo xy scenárov...

autor
1. júl 2025
@ismarela

Nemohla byt v poriadku, asi si išla za ten cas niečo dať.

@ismarela tiež si myslím...pôsobila tak.. divne

autor
1. júl 2025
@heni79

Kam tá žena vlastne šla? Povedala? Kam si akože odbehla? Do obchodu? Na WC? Či vôbec nepovedala. Ja by som ju hneď zvrátila, nech si dieťa berie so sebou.

@heni79 nič nepovedala,len či hodím očkom na minútku najej dieťa