Ktorý krém na zapareniny by ste mi poradili ?
Máme neustále problém so zapareninami. Skúšal sme niekoľko krémov..
Cistou vodou umyvat ritku jemne osusit prilozenim latkovej plienky ziadne vlhke vreckovky a nechvat co najviac vetrat a krem imazol plus 3 x denne a potom calciova mast pripadne bepanten ktore pokozku premastia a neupchavaju ju.
Sudocrem vysusuje pokožku tým len viac podrazdis pokožku, masť z lekárne pýtaj rybaciu masticku na zapareniny. Nie je drahá a je účinnejšia nez tie čo sú v reklame.. Môj názor..
odkedy nepoužívame žiaden krém žiadne vlhčené utierky len látkovu vreckovku opláchnem teplou vodou umyjem malú nemáme problém žiadne zapareniny nič, aj začnem používať vlhčene utierky hned je zle, prejdme na čistú vodu a zase nič, odporúčam čistu vodu žiadne krémy...no aj ušetríte 😉
Jednoznačne Bepanthene. Zaparenie vymizlo za 2 dni. Odporúčam.
Ja pouzivam iba prirodnu kozmetiku z Aloe Vera.. ochranny krem chrani a upokojuje pokozku.. je to kvalitna nemecka znacka. Ak mate zaujem o naozaj neskodlive veci napiste mi a poradim..nie len pre deti ale aj pre dospele..
Bepanthen jednoznacne. Odskusane na obidvoch detoch a zabera na 1*
Určite odporúčam Bepanthen. Mám to vyskúšané u obidvoch a som 100% spokojná
Nie je zaparenina ako zaparenina. Na bezne drobne zapareninky staci Bepanthen, pri horsich Sudocrem a ked nezabera ani ten, tak potom Imazol krempasta - len pozor, nesmie sa uzivat dlhodobo. Ak sa silne zapareniny vracaju je potrebne zmenit znacku plienociek (urcite nepouzivat parfemovane) alebo ak naozaj nic nezabera, tak zatat zuby a prejst na latkove plienky. Nas latkovky zachranili.
Imazol jednoznacne dasa kupit v lekarni a da ti ho aj pediatricka na predpis vtedy je lacnejsi odaco.Nasa ked mala vecer vystipanu ritku pokupani som jej natrela a rano ani stopy po zacervenani.IMAZOL odporucam
Imazol
Imazol mne ho predpísala detská doktorka neni ani dráhy a vždy pomohol aj pomáha. 🙂
Uz som sa naucila vdaka svojej skusenosti ze ziadne mozem odporucit a bla bla nemoze byt,pretoze kazde dieta je ine kazda matka je ina.kazde pokozka,preto skus vyskusat co tvojmu drobcovi robi fajn.nedrz sa rad.mne hovorili sudocrem naj na svete nic lepsie neexistuje.a potom som prisla na to ze to je nespravne a malemu to robi este horsie.skusala som km som neprisla nato co mu pomaha.. a to bez rad a odporucani a kecov okolo toho.a toto a takto a hento.poskusaj uvidis.jedine co mu urcite neuskodi je cista voda a nechat prevetrat zadocek.na ostatne musis prist sama co je dobre pre drobca 🙂
mne pomohl Imazol, ked bolo najhorsie.
ALE zapareniny boli vsledkom toho, ze mala prilis kyslu stolicu z neznasanlivosti laktozy. Pomohlo az ked som upravila stravu. Zapareniny nevznikaju iba tak, zvycajne za tym je nejaky problem.
Ak nepomoze nic, skuste prejst na latkove plienky aspon na urcity cas a uvidis, ci mu to nepomoze.
ja som pri všetkých troch používala Iecorisovu rybaciu masť a nikdy sme zapareniny nemali,takže ja mám s tou dobré skúsenosti
Klasicky ritual: poriadne umyt, ususit ,vyvetrat a natiet 😉. Ja pouzivam Bepanthen, ten sa mi osvedcil najviac.
My sme mali velky problem so zapareninami,mala ich ako cervene chrasticky a nam pomohlo Bebe klorane,od vtedy honpouzivam stale.
Ja som vždy klasika sudocrem, bepanthen alebo aviril krém taký žltý ako púder.. Ked bolo horšie tak imazol alebo masť na predpis z lekárne zarobeny, Dr.mi vždy v pohode predpísala ak niečo alebo ešte fialku.. Tá pekne zadoček vyšší a pupaceky zahoji..záleží asi aj od toho ako dlho a vážne to už je a čím sú zapareninky vyvolané.. Ak nie jedlom a pod.skús aj plienky zmeniť
Bepanthen, sudocream a rybilka
Sudocrem ,ja ho pouzivam pri obydvoch detoch
Ja tiez odporucam IMAZOL nam pomahal najviac
sudocrem
bepanthen je o nicom
a imazol urcite neni na kazdodenne pouzivanie, zabere super, ale da sa davat len obmedzene
ja mam dobru skusenost s Babycream so zinkom
My sme mali zapareniny.. zadocek umyvame cistou vodou a pomohol BEPANTHEN.. sudokrem nam vobec nepomohol ani rybia mast..
Nam sudocrem vobec nepomohal,,, tak sme skusili bepanthen a uz by som nemenila,odporucam
My sme este zapareninu nemali. Pouzivam plienky pampers sensitive, prebalujem kazde 2-3 hodky, ak sa pokaka rak hned. Utriem vlhkou utierkou, ak je prekadena umyjem ritulu aj vodou, osusit a krem bud Sebamed wundelcream alebo bepanthen extra... Oba su naparadu.
Ja odporúčam niečo v čom je rybí olej.. My používame rybilka neo, kedze ta tak nesmrdi
U nas sa osvedcil bepanthen krem a imazol
jednoznacne sudocrem 🙂
Jednoznačne nechtíkový dojčenský krém od Weledy. Zoženieš v DMke, prípadne priamo v ich eshope http://www.weleda.sk/starostlivost-o-dieta/154-...
Mávajú aj rôzne akcie, tzv. dobrý nákup, skús aj tam pozrieť. 😉

Moj maly mal teraz neskutočne zápareniny, do krvi zodratu ritku , akokeby pluzgiere ked odlupnete, take kruhové rany do mäsa, mokvave nic nezaberalo bola som nestastna a nakoniec mi jedna pani odporučila pouzit štvorkombinaciu masticiek INFADOLAN, PITYOL, SUDOCREAM, CALCIOVA MASŤ ...z kazdeho som si na ruku kúsok vytlačila ,priblizne rovnake mnozstvo, rozotrela/rozmiesala prstom, na ruke a natrela na ritku, ktoru som predtym utrela s repíkom -namocila som si gazu v repíku a poprikladala na postihnuté miesta, vyhodila som vlhcene , s vlhcenymi som nesla do tych ran, iba okolo co mal okakane , nechala uschnut a naniesla štvorkombinaciu. ....za dva dni nebolo ANI STOPY po tom JE TO ZÁZRAK