Mám odkladať veci pre sestru?
Caute Maminy, zaujima má vás názor. Sestra má 36 a nemá deti, je vydata a dnes mi povedala, že ich plánuje až po 40tke🙈. Čo samozrejme sa jej nemusi podariť. Ja mám obe pohlavia a mám dilemu, či jej veci pre deti odkladat. Keďže mám v nich aj kopec penazi, pretoze kupujem značkové, kvalitne v top stave, ktoré by som určite predala za polovičné ceny. Na veľa veci mi povedala, to je krasne, to mi odloz pre moje.. ale však kým jej všetko budem odkladat, tak už nebudeme mat ani kde byvat, čo tie veci budú všade. Čo by ste robili vy?
Ja mám po synovi odloženú jedine čiapočku prvú 😆 inak všetko ide preč hneď ako mu je to malé. Vidí sa mi to zbytočné škrečkovať, kým sestra porodí tak sa jej aj veci páčiť prestanú, a navyše oblečenie tiež nevydrží večne. Tiež mám sestru ale neodkladam, a ona to úplne chápe
Ja by som neodkladala .Ja sama mam dcerku vsetky veci toop stave drahe ,niektore nenosene .....Vela veci som predala, rozdala ked som sa dozvedela ze som tehotna tak som odlozila par kuskov a uz ked bolo ze bude dalsie dievca tak som odkladala vsetko ale to bolo len tych 9 mes.skladnene takze veci boli top stave.Sestra ma 36 r otehotniet chce po 40 tke .Takze chces veci odkladat 5 ci 6 r niekde .Ani nevies ci otehotnie hned .Veci budu skladovane,samozrejme ze uz za 1r je nova moda a nie za 4 ci 6 r.podalsie veci budu uz prelezane ,tym ze sa nebudu prat, vetrat atd...budu zazlknute hlavne biele .Dalsia vec je co sa dnes sestre paci po 4 r sa jej paci nebude tomu ver .Takze moja rada predaj aj ked pod cenu vsetky tu tak predavame pod cenu az na vynimky.Ale mozes detom kupit zasa nieco co sa ti vrati .
Ja mam 30 rokov, 17 ročnú sestru a nechala som jej odložené len top veci drahšie alebo vzácne , aj keď ešte dlhá doba ale mam to vo valende uložené, nechala som jej fusaky drahšie, zavinovacky klasické ale aj retro zavinovacky 32 ročne vyšívané v top stave, ostatok son rozdala kamoškam, skúšala som predávať veci fakt za smet a niektoré top stav oblečenie znackove a žiadny záujem, tak som podarovala 1 kamoške a 1 známej - akože usetrenych majú kopec peňazí za oblécko.
Ja som po dieťati všetko dala preč. Ad 1 nie som zástancom skladovania veci...
AD 2 podľa mňa majú byť detské vecičky v obehu, je ich dosť.
AD 3 teraz pri druhom predpokladám že poposúvane veci sa mi nejako povracaju nazad a určite aj s množstvom po ostatných deťoch v rodine.
Keby bola sestra tehotná tak jasne. Počkám kým prezradí pohlavie a zbalím jej co sa da. Takto možno ani deti nikdy mat nebude a tebe to doma bude zbytočne zaberať miesto a hnit...Ja by som to pekne popredala / darovala a potom keď bude ona tehotná tak jej pozháňala z bazariku par pekných kúskov.
Ja mam mladšiu sestru ktorá sa snaží o dieťa už niekoľko.rokov. A vecickami by som ju len podráždila 😂🤦♀️
Dakujem baby, majú minimalisticky byt, nemá skladovacie priestory, tak to naozaj spravím tak, že odložím nejaké neutrálne veci, par pekných siat, čo sa jej vyslovene pacili. zvyšok popredam a neznackove veci darujem ekocharite. Veď keď bude tehotna, tak jej kupim par kúskov aj nových, len aby bola, lebo až tak po detoch netuzi🙈
A to jej nevies takto povedat. Nie nic by som neodkladala mozno par kuskov. Kym ona bude mat deti,budu sa ine nosit a bude si chciet sama nakupit
Dala by som na predaj, čo predám predám co nie odložím.... Okrem toho co je pekne a moderné teraz o pár rokov byť nemusí
😁 V 40 môže zabudnúť na dieťa je veľmi malá pravdepodobnosť ze sa jej narodí nejaké dieťa žena v takom veku už nemá dobre vaječníky ani celkovo tu maternicu stavanu na dieťa a tobôž nie prvé.. A keď tak môže byt problém ci s nou alebo dieťaťom.. Veci neodkladaj predaj hocičo po toľkých rokoch už nebudú mať takú cenu a teraz aspoň dačo zarobíš na tom
Dievcata, veď nechcem. Ale keď už mi 100x povedala, že toto mi odloz a toto mi odloz. Toto je nadherne, aj toto mi odloz, tak mi je to blbe predávať. Rada jej podarujem veci, ale je mi luto, aby mi tu sprachniveli nejaké drahsie veci, ak by tie deti realne nikdy nemala. Na vajce a kocik som jej povedala, že predam, lebo mám v tom veľa penazi, nech si kupi podľa svojho gusta. Na to povedala Ok. Ale na nosic, ktorý má stal 150 EUR mi už viackrát povedala, že ten mi odloz. Je to limitka, určite by sa rýchlo predal. No a dilema, či predať, alebo nie.
@zuzana212722 ja som nemala problem s otehotnením, ani naša mamina, tak možno preto si mysli, že to ide lahko. Ona netúži po detoch, trosku k tomu pristupuje, že mat deti je jej len povinnosť, preto to odkladá. Je krstnou mojim detom, aj sa o nich zaujima, majú pekný vzťah, rada sa s nimi vyhra, ale to jej stačí. Preto aj ju moc do toho nechcem tlacit a citovo ju vydierat, že keď do roka neporodí, tak všetko predam.
V dnešnej dobe otehotnieť vie málokto len tak ľahko.. Ja mam 30 a čakala som skoro 4 roky.. Moja mama nie ni nevie ako a sestra to isté zrazu tehotná.. No to je na inú debatu..

Neries,predaj, kupi si svoje....mne sestra odkladala ale nam sa dlhe roky nedarilo, nemala na to.miesto, tak dala vsetko prec a ja to plne chapem...🙂