Spí s vami dieťa v jednej izbe alebo v posteli?

terez253
5. feb 2016

Ahojte mile mamicky,

vsade okolo seba pocuvam, ze deti spavaju s rodicmi v jednej izbe alebo dokonca v posteli. Mna to celkom udivuje, lebo si myslim,ze je dobre ucit dieta spat vo vlastnej posteli, ak je moznost vo vlastnej izbe. Co ma vsak zaujima je, ze ako prebieha vas sexualny zivot s partnerom, ked mate v posteli alebo v izbe dieta? Milujete sa pred nim alebo sa milujete cez den? Ale zas, ak prichadzate domov z prace vecer unavení tak na to asi moc priestoru nie je.
Prepacte, ze sa na to pytam, ale naozaj ma zaujima ako to je v ostatnych rodinach.

Pekny den prajem : -)

zuzanadringus
5. feb 2016

My mame maleho v izbe (domcek este staviame), ma vlastnu postel. A vzdy to robime vecer, ked maly zaspi... Skor by som v nasom pripade povedala, ze cez den na to nie je priestor ☺

yanni
5. feb 2016

@zuzanadringus vsetky (4) deti maju vlastnu izbu a vlastnu postel. Najmladsia ma 6 mesiacov a od troch mesiacov spava vo svojej postielke vo svojej izbe. Takze u nas ziadny problem.
S dietatom v jednej izbe (jedno akym starym a ci spi) by som mala pri tom blby pocit.

jana_eyre
5. feb 2016

moj muz spi so starsim synom, dcera spi somnou.. ked sa narodi tretie, starsi budu mat spolocnu decku a muz bude mat postel pri nich..

moj muz totiz strasne chrape a ja mam velmi slaby spanok.. ked su deti male a kazdu chvilu sa budia, mam potom problem zaspat pri chrapote mojho muza.. /ked sme nemali deti, tak ma jeho chrapot vyrusoval len kym som dlho zaspavala, potom som uz nevnimala/

dcera bola na to tiez hakliva, ale uz jeho chrapot nevnima, pretoze ju uspava a vzdy pri nej zaspi, tak si myslim, ze to ze bude spat pri nich v detskej nebude problem..

ja rada spim tak, ze mam pri sebe dceru, a som tiez rada, ze ani syn nespava sam v izbe.. su este mali a tak ako ja mam rada pri spanku spolocnost, tak maju podla mna radi spolocnost aj deti.. podla mna manzelske postele nevymysleli kvoli sexu /aj ked zvacsa ludia ho tam praktizuju/ ale preto, ze aj v spanku radi pocituju blizkost niekoho koho lubia..

samozrejme, ako si kto zariadi a ako to pocituje - je to jeho vysostna vec, ale u nas to funguje takto..

no a sex? ten praktizujeme v inych castiach domu.. nikdy ani pred detmi sme neboli postelovi, sme spolu na gauci a ak chceme velky priestor, je dobra aj zem, alebo hostovska roztahovacia postel.. my mame velky dom, takze si mozeme vyberat kam pojdeme.. neviem si predstavit milovat sa vedla dietata, aj ked - ked nie je priestor, tak co sa da robit.. /napr. moja sestra byva v garsonke, takze deti urcite neplodili na balkone 😀/

no a cas? hlavne mojho muza to chyta zvacsa v noci, okolo 11-12 - vzdy to tak bolo, cez den sme na to nikdy nejako nepomysleli, skor vynimocne..

alaguema
5. feb 2016

@terez253 v dome/byte sú okrem spálne aj rôzne iné miestnosti ako obývačka, kúpeľňa (tá je mimoriadne vhodná na manželské hrátky) a tak rôzne😉 Ak ale nechceš, aby dieťa s vami spalo v spálni, tak načo vôbec taká otázka...iba zvedavosť?

moni244
5. feb 2016

@terez253 a preco by to neslo, ked dieta je v spalni? Ved nemame len jednu izbu 😉

siska53
5. feb 2016

@terez253 vsak je este obyvacka. 🙂

My so sestrou sme mali vlastnu izbu,no sestra a obcas aj ja za nimi dost dlho behala. Takmer kazdu noc. Takze sa museli mat na pozore 🙂.

alietam
5. feb 2016

kedze mame 2 izbovy byt tak spia s nami v jednej izbe ale vo vlastnych posteliach ale ked prerobime dalsi byt tak potom budu mat nielen vlastnu izbu ale rovno vlastny byt a co sa tyka sukromia tak bud obyvka alebo ked nie su deti doma ale pri starkych tak potom nasa postel 😀

zuzanadringus
5. feb 2016

@yanni a co sa mam s muzom zavriet do kuchyne a robit to s nim na stole? 😀

majka99999
5. feb 2016

@terez253 Starsi spi v detskej, krpan s nami a sexujeme v obyvacke. Ono mame super postel, dobre matrace, nebudeme si ju nicit sexom, aby vrzgala. Predtym sa nam aj dosticku z rostu podarilo zlomit. Takze u nas je naj obyvacka, to aj keby obe deti uz spali spolu v izbicke. Navyse, ked mas 2 male deti, zena na rodicovskej, doma 4 roky, muz v robote v kuse, tak urcite netreba pohyby robit kazdy vecer. Ale tesim sa, ked raz budu chalani vyspavat, ze si dame ranne cvicenie v posteli. 😀

horana
5. feb 2016

@terez253 😀 😀 😀 My uz spime nejaku dobu sami, ale pred detmi sme sexovali vselijak, ale trochu nudnou klasikou pred spanim v posteli este najmenej, tak to ostalo s malymi detmi a aj teraz ked uz priestor je, tiez na toto prostredie nie sme nijak naviazani 😉 Ja skor nechapem ako niekto vidi len tuto moznost a to az tak, ze ma v prvej chvili napadlo ze to zalozil uchylak co chce len pocuvat rozne sposoby, ktore sice uplne bezne ale chce citat take navidomoci jasne veci online aby sa mohol aktualne vzrusovat 😠 😀

gala79
5. feb 2016

@horana hlavne ak sa jedna o dnesnu registarciu 🙂 ale posledne dva dni tie temy na konovi za 100 bodov 😝

jana_eyre
5. feb 2016

@horana vidis, mna to vobec nenapadlo, uz mi asi nepali 😀 a ja som sa tak rozpisala.. no ak je to tak, ako pises, tak snad som mu pomohla a nikdy sa to nedozviem 😀 😀

majka99999
5. feb 2016

@horana vsak nech sa vzrusuje 😀 v lete je tu tiez sranda

j.a.n.e.7
5. feb 2016

@jana_eyre Teším sa tejto odpovedi, necítim sa tak hlúpo, že pre chrapot manžela s ním neviem spať v jednej izbe a nieto ešte posteli, praktizujeme presne takýto model - on je so staršími v detskej a ja s bábätkom v spálni 🙂 A čo bude potom neviem, ale ja sa fakt pri ňom nevyspím, tiež som na to precitlivelá odkedy máme deti 🙂

terez253
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jana_eyre
5. feb 2016

@j.a.n.e.7 tiez som nad tym uz premyslala, co bude potom.. podla mna ked uz budu deti spat uplne same a my sa vratime do spolocnej spalne - snad to bude tak isto ako predtym, ze budem nervacit len do casu kym zaspim 😀 😀 aj som uvazovala nad stuplami do usi, ale zas neznasam ked neviem co sa deje okolo mna - ja totiz spim len tak naoko..

tiez som rada, ze nie som sama taka "citlivka" na chrapanie.. (najlepsie je take to necakane najhlasnejsie, to je pocut aj cez stenu - vzdy vyskocim z postele, co sa deje 😀 😀 )

jana_eyre
5. feb 2016

@terez253 este sa nam ani raz nestalo, ze by nas decka isli hladat.. pretacaju sa, pomrmlu, ale uz sa nebudia /ak nie je zla noc, take sa stava malokedy/.. ked spim pri dcere, tak ona len hlada v spanku moju ruku, najma nadranom..

majka99999
5. feb 2016

@terez253 starsi nepride, len raz za cas rano, ze musi ist cikat a kedze nedociahne na svetlo na chodbe, tak to ideme s nim. Ale poznam aj taky par, co im dieta spalo aj v skolskom veku v ich posteli a teda ti maju jedinacika.

zuska2001
5. feb 2016

moj 10 mesačný synček spí so mnou v izbe, občas aj v mojej posteli sa pritulka. manžel spí v obyvačke. inak, rozumiem tomu, že detičky nechcu spať samé - ja som mala obrovský problém, ked som spala sama doma alebo v izbe na intráku.

j.a.n.e.7
5. feb 2016

@jana_eyre ano, ja som si už aj dávala štuple a vadilo mi to, ono keby to bolo také že "rytmické" chrápanie, ale to graduje až do apnoe potom začne rozprávať, vrtieť sa a stále sa to nejako inak strieda a mám aj od švagrov potvrdené, že spať s ním v izbe bolo za trest - kto nezaspal pred ním potom už ťažko 🙂

lulupilatova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ella2014
5. feb 2016

To myslíš fakt, že ťa zaujíma ako sexujú cudzí ľudia? Myslíš , že sa niekto ,,trepe,, pred deťmi? Možno keď sú staršie ich natáčajú do domáceho archívu.. 😎 Ktovie.. Zaujíma ťa iba kde sa ,,trepú,, alebo aj ako?

beatrix1985
5. feb 2016

Aj nas syn spava s nami. No A? Je vela miestnosti kde sa da. Syn je uz vacsi a vie sa zahrat aj sam, rozpravky si pozrie, aj tablet teraz dostal k narodeninam. Ma decku izbu. Ja robim vela nocnich smien a manzel tiez nechce byt sam v posteli. A ja tiez je mi smutno ked muz ide na noc na ryby. Syn zaspi aj vo svojej izbe. Ale vela krat pride za nami v noci.

terez253
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stascha
5. feb 2016

@j.a.n.e.7
@jana_eyre tak super nie som sama co takto riesi soanie, lebo moj manzel desne chrape. A ja nechapem ako moze nasa Miska pri nom spat. Ja by som zavrela este aj tie dvere ktore nemame 😉 a co sa tyka sexu preco zrovna vecer v spalni. Je tolko moznosti. 🙂 treba vyuzit vzdy cas ktory sa ponuka ked je chut 🙂

vydrnik
5. feb 2016

Nas syncek zatial spi s nami vo spalni vo svojej postielke,

somavi
5. feb 2016

Ja spavam v spálni s obom dcérami v posteli (5 rokov a 7 mesiacov) a manžel v detskej. Nikomu to nevadí A sme spokojní. Keď mladšia podrastie, tak uvidíme, asi ich už takmer vysikujem do izby🙂 nemáme žiadne manželské problémy ak by to niekoho napadlo. 🙂

bonaqa2013
5. feb 2016

syn v jednej spálni, dievčatá v ďalšej spálni a najml. dcéra s nami v izbe na svojej posteli, ktorá je pri manželskej. Dcéra má zdr. problémy - preto je s nami. vek 5,5 roka.

zupap
5. feb 2016

@terez253 to je nejaka anketa? Mne to pride uplne ale uplne scestne pytat sa na nieco taketo ! Nepride Ti to hlupe? A ked je to naozaj ,tak gratulujem k tomu, ze Ta nic vaznejsie netrapi ako pytat sa cudzich ludi na takuto intimnu vec.
A teda ked uz sme pritom ,tak aj moj najmensi spi s nami v spalni a ja sa tesim jeho pritomnosti. Deti tak rychlo vyrastu , uzivam si to kym je malicky a citim ho pri sebe. Ja zas nepochopim rodicov, kt.pomaly od narodenia davaju deti do druhej izby.

margarita
5. feb 2016

@terez253
precitaj si Timravu a jej Tapakovcov, ti boli v jednej vlhkej izbe domu 16 ti 😀
a napriek tomu rodili deti...