Ste za, alebo proti používaniu chodítka - pavúka?
Mile mamicky, chcem vas poprosit o zahlasovanie za ano, ci nie, ci by ste dali svoje deti 6-mesacne a starsie do choditka. Dajte sem dve prve mamicky ANO a NIE a potom len hlasujte. Nepiste vlastne odpovede, len dajte paci sa mi to tej odpovedi, ktoru uznavate. Dakujem
to je taka provokačna anketa ako - stahovat predkozku,alebo nie ? davat kravske mlieko,alebo nie ? ... 100 ludi,100 nazorov . Moje deti v choditku boli , --- nie priskoro , nie dlho a nie často a ani jedno nespičkovalo , zacali chodit ako ich rovesnici , stvornožkovali od 7mes , neboli a niesu šmatlaví .
väčšina z vas,čo tu pišu boli v chodakoch a nemyslim si,ze ste nejake kaliky , ale samozrejme - všetkeho vela škodí , aj vydumovania čo sa smie a co nie
som si vedomá toho, že bolo treba iba hlasovať ;) k otázkam sa vyjadrujem málokedy, ale tu mi to nedá, napriek požadovanému "iba" hlasovaniu. Bola som zásadne proti, ale podľahla som, veď čo, vyskúšame... Vydržali sme týždeň, malá sa v tom skoro prizabila, dvakrát pri náraze na prah sa skoro prevrátila, ďakujem, už neprosím...
čo sa týka názoru, že deti kvôli tomu nešpičkujú, prosím, môže byť. my sme ich ako deti mali tiež a sme tu a nešpičkujeme, ok. ale problém je v tom, aký dopad to má na naše chrbtice! tam je ten horší následok, preto tvrdím, že chodítka určite NIE!
fascinuje ma ako vsetky "super matky", ktore hned kydaju na tie, ktore choditko pouzivaju, ze je to len "odlozenie" dietata a bla bla bla 😖 Moja dcerka jednoducho nechce lezat... alebo teda vydrzi len chvilu a potom mrnci a dozaduje sa inej polohy. Do choditka ju sice zatial nedavam ale pravdepodobne budem ak sa jej to bude pacit. A nech mi kludne niekto povie, ze som hrozna matka lebo nenecham placuce dieta v posielke ked sa potrebujem ist vysr.t. alebo nieco urobit 🙄 pretoze pre vsetky "dokonale" ja som doma SAMA, mm v praci, rodicia 200 km daleko a nema sa mi kto o dieta postarat a moje creva nepracuju na povel 😠
Ano a neviem co je na tom zle maly sa sem tam poprechadza a hotovo nedavam ho tam na 24 hodin denne tak neviem co by malo vadit....zacala somho tam davat ked sa naucil sediet
Simonka davam od10.mesiaca...odkedy sa vie postavit a chodit popri nabytku. Tak dva trikrat denne na par minut. Lepsie akoby sa mal niekde udriet ked nieco robim. Od polroka je podla mna skoro...

nie.