icon

Sušičky prádla

evka_s
27. dec 2017

Ježíšek mi donesl poukaz na sušičku prádla, už jsem přečetla milion testů a recenzí a pořád nevím, jakou vybrat. Rozhoduju se mezi značkami Siemens, Bosch a Beko, konkrétně asi tyto

https://m.heureka.sk/susicky/siemens-wt47w590/

https://m.heureka.sk/susicky/beko-dpy-8506-gxb1/

https://m.heureka.sk/susicky/bosch-wtw87467cs/

S jakou sušičkou máte vy nejlepší zkušenost? Aby prádlo bylo fakt suché, měkké a aspoň běžné věci na nošení (trička, tepláčky) se nemusely žehlit. A aby se hned nepokazila a neřešily se uživatelské komplikace.

Díky moc 🙂

Strana
z2
evka_s
autor
27. dec 2017

Jej, děkuju všem, pomohly jste. Nakonec vyhrál Bosch, já jsem s tou značkou spokojená u jiných spotřebičů, tak snad bude fajn 🙂

hettinka
27. dec 2017

ja mam AEG a suším v nej úplne všetko, aj pulóvre. Majú tam záruku, že sa nič zaručene nezbehne, ani sa mi nezbehlo
dokonca aj tričká s potlačou prežili v pohode
teraz na vianoce som v nej sušila aj všetých plyšákov a vankúše, nič sa nestalo

akurát záclony som tam nedala, a ešte plavky, silonky a takéto veci

lubka72
28. dec 2017

@hettinka prosím ťa mám pračku 8 kg a aj sušičku 8 kg, to tam mám dať rovno všetko z pračky sušiť, či na dva krát

hettinka
28. dec 2017

@lubka72 toto neviem poradiť, ja mám pracku na 5kg a sušičku na 8kg. Niekedy robím aj rak že 2 dávky z prania suším naraz. Ale na dušičke mám aj programy, kde je max 3kg alebo aj len 1kg.

ludka140281
28. dec 2017

@lubka72 ja mam na 8 kg a dávam všetko naráz...stane sa že niečo ostane vlhkajšie,ale len máličko

lenka_samorin
28. dec 2017

my, máme bosch, podľa obrázka vyzerá podobne ako ten tvoj výber, ale nie som doma, tak to neviem skontrolovať podľa typu a som spokojná. Nežehlím nič, čo usuším v sušičke a prádlo je suché až na niektoré kúsky, ktoré majú napríklad zvlnenie alebo dvojitú látku. Ale to nevadí, po chvíli mimo sušičky to doschne. Som veľmi spokojná.

dusiatko
23. aug 2019

@misinka0611 este stale spokojna? vies dat recenziu aj po rokoch?

vamajka
16. okt 2019

@evka_s ako si spokojna s tou susickou pradla?

evka_s
autor
16. okt 2019

@vamajka Velmi. Už si to bez ní nedovedu představit. Je potichu, údržba v pohodě, suší jak má a to, co jde ze sušičky, nežehlím 🙂

lucyka1
16. okt 2019

prosim vas aky program pouzivate ked chcete len prevetrat napr. deky z gauca, kvoli zbavenia prachu a podobne.. zaujima ma ktore mate bosch. dakujem za reakcie

lucyka1
16. okt 2019

@lenka_samorin ahoj, ty mas bosch a pouzivas niektory program cisto len na prevetranie??? dakujem za odpoved

galioska
16. okt 2019

@evka_s Naj vziať takú ktorá sa ti pozdáva najviac, o značke to vôbec nieje,každá sa vie pokazit

lenka_samorin
16. okt 2019

@lucyka1 ahoj, to som ešte neskúšal.vlastne používam na všetko len jeden program🙂

lubka.xz
4. feb 2020

@hettinka ahoj, mozem sa spytat, ci sa ti v spodnej časti, kde je kondenzator robí vlhkosť?

hettinka
4. feb 2020

@lubka.xz občas áno, raz za týždeň otvorím, nechám vysušiť a prach odtiaľ povysavam.

Strana
z2