icon

Tretie bábo

kvietok227
15. mar 2016

Ahoj baby chcem vediet vas nazor mam dve male deti jedno ma len rok , chcela by som tretie babo uz posledne . Mame znamu co vypocitava podla datumov pohlavie a vela ludi si to k nej dava a vzdy mala pravdu ani raz sa nepomylila ze ako roku bude mat pohlavie chlapca a dievca . Mame dve baby a chcela by som chlapca ten to rok ak by dom otehotnela maly by sme chlapca , muz by chcel strasne chlapca . Aky je vas nazor neni vela 3 deti ? 🙂

kvietok227
autor
15. mar 2016

@tani03 poslem zistim od svokry je to jej kamaratka

anjelicek26
15. mar 2016

@kvietok227 neblazni, ze ako na romku pozerat 😀 😀 Dve deti do kocika a tretie normalne za ruku, hovorim, ze ma byt vacsie. Tri malicke su skutocne chaos. Pre mamu a pre deti. Ked sa stane je to vec jedna, ked sa planuje, tak chlpok inak sa to robi 😀 Hlavne mysli aj na svoj zdravotny stav. Ja napr. nakupujem vecer, cez vikend, s dcerou, zvysok doma spi za dozoru tatina... obchod otvoreny do 11tej vecer... pocas dna len drobnosti, doobeda, ked su starsi v skole a skolke a to problem absolutne nie je... vec planovania a organizacie...clovek rastie na vyzvach... netreba sa toho bat.

lulu369
15. mar 2016

@kvietok227 ahoj, rozhodnutie ci mat/nemat 3 babo je na tebe a tvojom manzelovi. Spoliehat sa na "vypocty", za mna urcite nie aj ked je tam 100% uspesnost 😉 to, ze si mala prve dve tehu rizikove, nemusi platit pri tretom...
Aj my mame 3 deticky. Je to krasne a narocne zaroven. Najmä ked je manzel v praci (pracuje v zahranici) a ja som na vsetko sama. Su dni ked padam na hubu od vycerpania, no ked sa pozriem na tie moje lasky mam pocit, ze zvladnem aj nemozne aj ked som unavena.

kvietok227
autor
15. mar 2016

@anjelicek26 nebojim sa len niekedy tie pohlady ludi . Len neviem ci nepokazim detom detstvo ked sa budem musiet venovat inemu babu lebo vyzaduju vela pozornosti

maminkajanka84
15. mar 2016

@kvietok227 Vsetko sa da vyriesit, podla mna to nie je hamba ist niekam s troma detmi.Ano v dnesnej dobe je asi prepich mat tri deti ,ale hamba urcite nie.Ja som pysna mamina a velmi!!!a napr. ten nakup absolvujeme bez deti ,nechavame starym rodicom:o)

kvietok227
autor
15. mar 2016

@lulu369 moj muz je doma kazdy den v noci ide v noci dojde ale pomaha mi tiez robil v zahranici bola som sama boli dni ked som plakala ale ked je doma je to ine

pips
15. mar 2016

ahoj ja mam tri je to super 10,8,4, pocet sa zmesti este do auta (bezne auto-pozor na velkost autosedaciek)ale je potrebne si uvedomit je to neparne cislo..cize detske dynamika vyzera vecsinou 2 proti 1 v roznycvh obmenach🙂 styri je najlepsie_) dva proti dvom 🙂 neboj sa toho, to je zivot len vela sil to vyzaduje,ak ta muz podporuje a chce, preco nie? ked sa ma v trolejbuse pytaju ci su vsetky moje vecsinou odpoviem ze ich mam z pozicovne na 30 rokov dopredu 🙂 nevenujem pozornost co si kto mysli, nech si pomysli co chce..to ma stastnou neurobi. 🙂))) ked to tak v srdci citis, urob to!!

kvietok227
autor
15. mar 2016

@maminkajanka84 viem len teraz pozeraju tak divno ked ideme do obchodu s dvoma . Lem mam strach ci bude moje tehu ok , zahojena som aj zotavena len neviem ako by rodina reagovala tym vadilo ked som bola znova tehotna a tak . Otehotnenim nemam problem u mna je to rychle prve po mesiaci a pol druhe po mesiaci . Len mam obavi aby som baby meobmedzila a nepokazila detstvo

kvietok227
autor
15. mar 2016

@pips citim len je viac proti u mna ako pro . Je to vazne rozhodnutie lebo neni to ako nievo si kupit ale splodit novy zivot len v tej to dobe je to hrozne same nasilie a tak bojim sa len muz by chcel mat svojho partaka aj dedkovci by chceli tiez chalana vnuka

kamilka48
15. mar 2016

@kvietok227 môžem poprosiť kontakt aj ja, rada by som si dala tiež vypočítať 🙂

kvietok227
autor
15. mar 2016

@kamilka48 poslem ked budem snou

bonaqa2013
15. mar 2016

my máme 4 deti . je to dosť, ale zvládame.
S tým pohlavím pomaly, pri 3 tehu sme si boli na 99 perc. istí že to bude chlapec. Mali sme vybraté len a len chl. meno. už na pôrodnej sále sa ma pýtala sestrička, aby som povedala mená a pri dievčenskom vravím nemáme, lebo to bude chlapec. O pár minút sa dieťa narodilo a DIEVčATKO. to bolo prekvapenie - 2 noci sme nemohli z toho spať. Meno dal lekár. V súčasnosti dcéra chodí do 2 tr. ZŠ.

maminkajanka84
15. mar 2016

@kvietok227 da sa rozdelit aj cas medzi detin,napriklad mne ked sa narodila najmladsia, tak napriklad pri kojeni, sme si citali,alebo sa hrala pri mne. a predstav si ,ze nas svokrovci dost odsudzovali ,ked sme im povedali ze cakame tretie, predsa len dcera mala 10 mesiacov ,ked som bola uz tehotna....
ze sme nezodpovedni a tak mojho manzela sa to velmi dotklo, no napriek vsetkemu to rozdychali a velmi nam pomahaju a detom sa ukazkovo venuju bez rozdielu:o)pisem len svoje skusenosti 😉 😉 😉

kvietok227
autor
15. mar 2016

@bonaqa2013 heh som sa zasmiala muselo byt radosti . Teda to poviem ze ja by som si netrufala povedat naisto pri prvej som vedela isto ze je to dievcatko. Pri druhej som nevedela . Zajtra vola svokra tej vestici a povie mi roky kedy bude mat chlapca uvidime co poviem

kvietok227
autor
15. mar 2016

@maminkajanka84 viem len kazdy je iny uvidim zajtra co povie vestica a podla toho rozhodne vsetko dam vediet

maminkajanka84
15. mar 2016

@kvietok227 jasne, kazda sme ina,no drzkam ti palce, tesim sa na tvoje spravy a peknu nocku nechaj si snivat svoj sen:o)) 😉

timea7
15. mar 2016

@kvietok227 neupínaj sa na známu, ktorá vypočítava pohlavie, ako si môžeš byť istá jej 100% úspešnosťou? Ty vieš o všetkých ženách, ktorým to počítala? Hádam fakt neveríš takýmto kravinám. keď som bola tehotná, tiež mal jeden člen rodiny zaručený výpočet podľa dátumu narodenia rodičov. Počítal nám to na mne, na mužovi, na našich súrodencoch, bratrancoch, napodiv to pri všetkých vychádzalo. Až na môjho manžela, ale on sa narodil v ôsmom mesiaci, no aj keď sme to brali do úvahy, aj tak vychádzalo, že mal byť ženou...mne to bolo fuk, prvé dieťa, nevedela som, čo čakám, ani som to nechcela vedieť. A nechcela by som to vedieť ani pri štvrtom. No a mne sa narodilo dieťa opačného pohlavia, ako bol výpočet 😎 😎 😎 😎 Keď sa ti narodí tretia dcérka, urobíš čo? A ak sa narodia dcérky dve? Ak si pripravená aj na toto, ste finančne zabezpečení natoľko, že vás nepoloží ani to, že ty budeš na MD a muž by prišiel o prácu, choď do toho. Veľa šťastia.

ukulela
15. mar 2016

1. Metóda vlastností spermií – malé, rýchle a tučné, pomalé
Pri každom pohlavnom styku je v ejakuláte vyprodukovaných približne rovnaký počet spermií s genetickou informáciou o tom, či z nich bude chlapček alebo dievčatko. Ak teda túžite po konkrétnom pohlaví vášho bábätka, mali by ste vedieť vlastnosti a charakter práve tých spermií, o ktoré máte „záujem“ a nesú v sebe informáciu X alebo Y.
- ako na chlapčeka...
Spermie Y sú oveľa rýchlejšie ako spermie X, z ktorých by bolo dievčatko. Rozmerovo sú tiež menšie, obratnejšie, svižnejšie, avšak nevýhodou je, že žijú kratšie. Ak teda túžite po mužskom potomkovi, tieto informácie môžete využiť vo svoj prospech tak, že budete mať pohlavný styk presne v deň svojej ovulácie (resp. tesne po nej), teda v najpravdepodobnejšom období počatia. Aby ste zároveň skrátili cestu spermií za vajíčkom mali by ste zvoliť polohu styku odzadu.
- ako na dievčatko...
Ak naopak túžite po dievčatku, odporúčame styk pred ovuláciou. Najlepšie je využiť dni nasledujúce tesne po menštruácii. Kým dôjde ku ovulácii, spermie Y uhynú, lebo žijú kratší čas, kým spermie X prežijú. Sú síce objemnejšie, väčšie, pomalšie, komótnejšie a menej obratné, ale zato dlhšie žijú a počkajú si na vytúžené vajíčko potrebný čas do ovulácie. Výsledkom teda bude logicky dievčatko.
2. Princíp prostredia pošvy
Ďalšou z metód je princíp prostredia pošvy. Po menštruácii má žena niekoľko dní kyslé prostredie pošvy (lebo je pred ovuláciou), práve preto je najvhodnejšia doba na oplodnenie vajíčka spermiou X, čoho výsledkom bude dievčatko. Naopak, spermie Y priam neznášajú kyslé prostredie. Chcú len zásadité, ktoré je v období ovulácie a tesne po nej, preto sa zase darí splodiť viacej chlapčekov. Toto zistenie ph prostredia pošvy celkom korešponduje s vyššie opísanými vlastnosťami spermií X a Y. Spermie X „milujú“ kyslé ph prostredie pošvy, ktoré je v nej po menštruácii. Preto na svet prichádzajú skôr dievčatká. Zaujímavé je tiež, že ph v tele ženy sa dá do istej miery ovplyvniť aj stravou.
.... ale teda ked vestica, takvestica ;) Hadam berie menej,ako Jonas.
... a k tomu cislu 3 - ved to je paradne cislo, preco by sa na teba mali cudne pozerat, resp. cudne pozeraju uz s dvoma detmi? to si nepripustaj a hotovo. 3 detisu krasna particka.
(en na okraj, moj otec raz zo srabdy tvrdil ammosovi, ze jeden chlap s jednou zenou mozu mat predsa len dievcata, alebo chlapcov. ako dokaz mal svoje tri dcery aj a ineho kamosa 3 synov - celkom rozruch v krcme vyvolal🙂

kvietok227
autor
15. mar 2016

@ukulela vyskusame aj to heh uvidime co povie .

kvietok227
autor
15. mar 2016

@timea7 sme zabezpeceny . Inak by sme nemaly ani jedno dieta . Uvidim co povie a skusim vsetky metody aby bol muzsky potomok

timea7
15. mar 2016

@kvietok227 tak i držím palce!!!Inak mne nevyšiel ani Jonáš, asi som z inej planéty, aj keď u nás nešlo o výpočet pohlavia, ale o to, ako vôbec počať....

kvietok227
autor
15. mar 2016

@timea7 viem je to 50 na 50 uvidime skusime . Dakujem dufam ze sa podari

jolinka
16. mar 2016

@kvietok227 ta metoda styku pocas ovulacie je hadam najefektivnejsia, my sme tak splodili chlapca po dvoch dievcatkach v den ovulacie. V lekarni sa daju kupit ovulacne testy, pri ktorych sa da zistit priebeh ovulacie.

Ani pri tychto metodach vsak nie je pohlavie zarucene, je to daleko od 100 percent. A vestica? no...podla mna vsetko to vestenie je jedna velka blbost za ucelom zblbnutia ludi a vytahovanie penazi z vrecak. Ti co sa im "netrafila" /presne o to tu ide, o "triafanie" 😉 / sa s tym vacsinou nepriznaju , ze naleteli 😉 😉 😕

jolinka
16. mar 2016

@kvietok227 a teda ak ste aj zabezbeceni, tiez by som odporucila vacsi odstup, pockat kym to najmensie bude mat aspon 2 roky. Ja som mala tak 4 po sebe cca v 2rocnych odstupoch, posledny odstup 2,7 roka. A bolo to velmi narocne obdobie., hlavne ten prechod z 2 na 3 deti. To stvrte uz bolo jednak s trosku vacsim odstupom jednak uz dcery mali 5 a 7 rokov a uz aj trosku pomohli, hlavne najstarsia.

Teraz to uz mame super, v dome mame 2 detske , chlapcensku a dievcensku a deti by ani nechceli byt po sami, i tak sa furt zgrupuju dokopy 😉 Viac deti prinasa iny rozmer zivota, ale to tazko vysvetlit tym co to nemaju 🙂

suz20
16. mar 2016

@kvietok227 ...my mame dve baby a necakane cakame tretie.a co sa tyka pohlavia budem velmi rada aj za dievca len nech je vsetko v poriadku.

katyt
16. mar 2016

My máme tiež 3 deti, ja som zase po dvoch chlapcoch veľmi túžila po dievčatku, našťastie nám to vyšlo, aj bez nejakých výpočtov. Ja som sa totiž chystala k Jonášovi, že si dám u neho vypočítať, ale už sme nestihli, podarilo sa skôr a som strašne šťastná. 🙂 Poznám mamičku čo si dala vypočítať pohlavie pri oboch deťoch u Jonáša a všetko jej do bodky vyšlo, ešte aj čas narodenia, ale zase poznám aj takú čo si dala vypočítať a nevyšlo to. Podľa mňa recept na chlapca je snažiť sa v čase ovulácie.

Pre mňa sú 3 deti také optimum, či už máš dve deti, alebo 3, 4 to už je jedno, po dvoch deťoch sa už tie ďalšie stratia, ja som najťažšie zvládala to prvé dieťa.
Keď vidím ako sa majú radi a ako sa pekne spolu hrajú, tak som rada, že nemám len dve deti. 🙂

luciferkax
16. mar 2016

Podľa mna tri deti je akurát 🙂 nemám skúsenosť, kedže tretie je u nás zatial "ibA" na ceste, v bruchu 🙂 🙂 ale dve detičky sú málo :D

kvietok227
autor
16. mar 2016

@jolinka ved skusime aj to mavam 29 dnovy cyklus kedy sa kupuju ovu testy este som nikdy ziaden nepouzila . Ja viem ze neda sa verit nicomu aj ked niekedy je vsetko mozne :D

kvietok227
autor
16. mar 2016

@suz20 ano zaklad je zdrave dieta viem

suz20
16. mar 2016

@kvietok227 ...ale aj moj muz v kutiku duse dufa,ze to bude chlapec....