Ako zvládnuť, keď dcéry chýbajú na spoločných triednych fotkách?
Ahojte. Ako ste zvládali keď vaše deti neboli na spoločných fotkách, keď sa fotili v škole. Dcéry mali dnes jarné fotenie. Jedna z nich je predškolacka takže už spoločnú fotku mať nebudú. Ide už do školy. Je mi z toho smutno. Aj vy ste mali z toho také pocity ? A zároveň bola aj spoločná fotka triec.
Normalne zavolas fotografovi, posles fotky dcer a photoshop raz dva vybavene, vie ich pridat... je to o komunikacii... alebo kupis fotku triedy a das si to spravit nejakej fotografke, co s tymi programami vie robit, este niekde extra... toto sa da vyriesit.. ja som takto "pridavala" syna kvoli rovnakemu problemu...
V dnesnej digitalnej dobe, ked pomaly doma clovek mobilom spravi lepsiu fotku? Ale no tak...hlavu hore, sprav im doma spolocnu fotku a uzivaj si zivot 😁👍.
Ja som už dnes kôli tomu doma aj plakala no asi to moc prežívam.
@anonym_autor Hej MOC to prezivas 🫣...
@anonym_autor vyrabas si problem tam, kde nie je…
Asi by som sa psychicky zrútila a išla do Hronoviec 😂 Nieeeee. Ani by mi nenapadlo to riešiť, vlastne ani nechápem kde je problém
ja nemám rada spoločné fotky, kde ti ani nevidieť hlavu, po rokoch zabudneš na všetky tie deti s ktorými tvoje chodili do škôlky... urobte si vlastné fotky
A zažili ste to už aj vy, že vaše deti nemohli byť v škôlke kôli chorobe a nemali spoločne fotky s triedou ?
Ja spolocne fotky zo skolky mam v albume a to bol rok asi 1968..a vieš načo mi sú? Takze asi tak....
Kúpili ste si potom fotku aj bez vášho dieťaťa alebo ste si nekúpili ?
A zažili ste to už aj vy, že vaše deti nemohli byť v škôlke kôli chorobe a nemali spoločne fotky s triedou ?
@anonym_autor Moj syn zmeskal zatial v skolke vsetky fotenia, tak zatial nema ani ziadnu sam, nie to este spolocnu 😅 a vsetcia sme to prezili bez traumy.
@anonym_autor samozrejme, ze ano. To zazije kazdy, nie? Nerob z fotky dramu…
@anonym_4d928f ako zo škôlky ja nie, ale zo zš poznám všetkých doteraz ... a jedna moja kamoška aj zo škôlky pozná 😒
V dnesnej digitalnej dobe, ked pomaly doma clovek mobilom spravi lepsiu fotku? Ale no tak...hlavu hore, sprav im doma spolocnu fotku a uzivaj si zivot 😁👍.
@oceanahory ona myslela spolocnu fotku so spoluziakmi, nie dve sestry spolu 🙂
@anonym_autor ja by som kúpila, áno. tiež mám doma fotky zo školy kde ja nie som ...
@belllinka V konecnom dosledku je to uplne jedno 🤷 ...
@belllinka myslela som aj ja. To bolo zároveň že fotili deti kto chcel jarné fotenie každé dieťa zvlášť a my sme chceli aby odfotili aj dcéry spolu aj keď nejsu v jednej triede no a potom sa robila spoločná celej triedy 😔
Ja sa s nikym zo zakladky nestretavam, fotky mam z kazdeho roka, naposledy som ich videla pred 5 rokmi, ked som upratovala a vacsine uz neviem ani mena, no a?
Ako co cakas, ze jej tie fotky daju do zivota?
Ja sa s nikym zo zakladky nestretavam, fotky mam z kazdeho roka, naposledy som ich videla pred 5 rokmi, ked som upratovala a vacsine uz neviem ani mena, no a?
Ako co cakas, ze jej tie fotky daju do zivota?
@maranta_leuconeura tuto autorka riesi este len skolkarske foto 🙂
@maranta_leuconeura tuto autorka riesi este len skolkarske foto 🙂
@guudy Zo škôlky dokopy mám asi 3 fotky 😂
@anonym_autor moja sestra to tiež prežíva takto pre mňa extrémne ako ty
Ja som z tých , že mavnem rukou a nie nekupujem si fotku, keď tam dcéra/syn nie je
@anonym_autor prepáč, mat tvoje problémy...
Jasný príklad: nemám problém vyrobím si.
Ani moja nebola na fotkách. V tej dobe sme ležali v nemocnici. Ani ma nenapadlo toto riešiť.
@anonym_autor A teraz mi povedz, koľkokrát za život si vytiahla svoje triedne fotky.
@anonym_autor len preistotu….nevysmievam sa ti, len je tvoje prezivanie trosku usmevne 🙂
Raz to, s odstupom casu, pochopis…

a nebudú mať fotku prečo? neboli v škole?