icon

Dcérka sa ostrihala

inull5
16. júl 2013

ahojte, riešila niektorá z vás už takýto problém? moja takmer 2,5 ročná dcéra sa sama ostrihala..varila som obed a ona za mnou prišla že aká je krásna...mi to pripadá ako z filmu S tebou ma baví svet..len u nás to dopadlo tak že má zástrihy všade a to také na ježka, ofina nikde, a copček už vôbec..vyriešila to detskými nožnicami macko pooh o ktorých som si ja doteraz myslela že ani nestrihajú...

Strana
z2
helsinka
17. júl 2013

no tak ju zober mašinkou na "trojku - šestku" a vlásky jej dorastú . . aspoň budete mať na čo spomínať 😀

anjelicek26
17. júl 2013

@ani3012 - jj ale to vdaka bohu nebolo vtedy este take strasne, len sme na to dorastenie museli cakat pol roka dlhsie 😅 Noznicky su veru nebezpecna zbran xixi

monyccka
17. júl 2013

@anjelicek26 spominam si spravne, ze si Saska ostrihala aj mihalnice? Pamatam, ze to tu niekto pisal, lebo som to urobila aj ja ako dieta 🙂🙂🙂

Ako decko som ostrihala seba, o 5 rokov starsieho brata, spiaceho ocka, macku, dve babiky, strapce na koberci a tahacku v pribehu pol hodiny, co mamka zavarala a zabudla noznice v chodbe 🙂🙂🙂 takze tym prejde asi naozaj vela deti.. mimochodom, najhorsie vyzeral ten koberec a ocino. Mali podobny strih 🙂

sissy27
17. júl 2013

@inull5 no bože, sú to vlasy, dorastú 😀 😀 😀 buď ku kaderníčke, nech napraví ak sa dá a spraví z toho nejaký krátky letný zostrih, alebo veď je leto, tak kúpiť slušivý klobúčik a hotovo...

miriem
17. júl 2013

To je asi bezna "zabavka" u deti. Pamatam si, mala som uz asi aj 5-6 rokov, ked ma starsia sestra ostrihala na "mnicha". Vsetko mi nechala len hore na hlave mi vyholila koleso 😖 A to sa nijak zamaskovat nedalo 🙄 🙄 tak som sa potom hanbila a nikdy som sa uz sestre ostrihat nenechala. Chudera babka, ktora nas vtedy strazila, skoro dostala zhradnik, ked to videla...

briketa
17. júl 2013

Veru aj my sme sa nedavno ostrihali, a to len na jednej strane a do ofiny ako sa jej podarilo zacvaknut. Nespravili sme s tym najprv nic a predvcerom, asi po siestich tyzdnoch sme jej kusok skratili aj druhu stranu a skratili vzadu a uz je to proporcnejsie.

kvieta
17. júl 2013

@briketa Celkom jej to vyšlo 🙂

monyccka
17. júl 2013

@briketa ved to je stylovy zostrih, mala je prirodzeny talent, pekne to prestrihala, odlahcila..na leto super 🙂

anjelicek26
17. júl 2013

@monyccka - veru aj mihalnice, to mi skoro srdce zastalo, ked som si predstavila, ako to tam strihala 😝 Tu je to tusim aj vidno 😀

kvieta
17. júl 2013

@anjelicek26 Otcovi ostrihala mihalnice babka - povedali jej, že potom narastú dlhšie 😕 😀

monyccka
17. júl 2013

@anjelicek26 ano ano presne tuto fotku som pamatala.. moja mama vravela, ze v prvom momente nevedela, ci ma ma zrezat, vystiskat alebo si nechatnukazat, ako sa mi to podarilo bez vypichnutia oka 🙂🙂🙂 dnes tusim, ako sa citila a dufam, ze to nezistim ori dcerach..

monyccka
17. júl 2013

@kvieta ja som si ich tiez preto ostrihala..

kvieta
17. júl 2013

@monyccka No, otec má kratučké, akoby mu nedorástli, zato ja mám dlhé... žeby babkina robota? 😀 - čo malo zaúčinkovať na neho, prenieslo sa na mňa?.... 😕

kvieta
17. júl 2013

@monyccka A zabralo? Podľa mňa to neplatí, či hej?

monyccka
17. júl 2013

@kvieta jasne, ze nieeee 🙂 ale v styroch rokoch sa mi to zdalo ako mudry napad 🙂

kvieta
17. júl 2013

@monyccka ahá,,, v štyroch... ja že ako dospelá, preto ma to zmiatlo. Tak ale moja babka mala trošku viac 😀

michaelamilan
17. júl 2013

jéééj, normálne som si myslela, že túto tému založila moja maminka 😀 😝 Ja som to robievala pravidelne, keď som nebola "spokojná" so svojim účesom 🙂 Mno veď čo už.....vlásky dorastú.

kris557
17. júl 2013

@inull5 naša si tiež nejako pri hre cca v 4 rokoch zastrihávala do vlasom, tam kam práve zasiahla. Nebola by som to zistila, keďže dĺžka jej zostala rovnaká, len si ich zriedila. Ale som ju česala začali jej z hlavy vypadávať obrovské chumáče a baby nebolo mi všetko jedno, myslela som si, že má tu najhoršiu chorobu.....myslím, že nemusím písať, že čo. Potom som zbadala nožničky, tiež ale detské a som sa jej pýtala, či sa strihla a ona s potmehútskym úsmevom, že ÁNO a mne vtedy spadol balvan zo srdca, pri mojich desných myšlienka, že to IBA takto dopadlo 😀

maryem
17. júl 2013

@briketa ved to ma krasne🙂taky chick letny strih.

dadika2504
17. júl 2013

jasné, aj ja som riešila, dokonca aj ja osobne mám z detstva takúto krásnu
fotku 🙂 Ja som to poriešila nožničkami z manikúry 😉 Myslím, že každé dieťa týmto prejde 😎

monika15
17. júl 2013

@anjelicek26 och mihalnice ta to jaaaak?? ale vidno vidno......

hajajanka
17. júl 2013

@inull5 😀 😀 😀 Stava sa. Podstatne je, ze si neodstrihla usi alebo nevypichla oci, je sikulka. Vezmi ju kadernicke, aby z toho urobila uces a ked sa neda, tak to nechaj tak. Ved vlasy dorastu same. A straaaasne sa zasmejete, ked bude dcerka dospela. Samoostrihanie neminulo mna, ani moju sestru, ani moju neter a ratam s tym aj pri mojej dcere. Ja mam na vianocnych fotkach trojuholnik uprostred ofiny, sestra podobne, neter si skratila ofinu asi na 2 mm a vsetky mame krasne vlasy 🙂
Strihacky mihalnic - tak to je uz iny level 🙂

anjelicek26
17. júl 2013

@monika15 - noznickami na nechty :( No vravim, deti robia strasne somariny a to u nas noznicky nikde nelezia, vytiahla si ich z mojej kozmetickej tasky, co mam hore na policke..

monika15
17. júl 2013

@anjelicek26 och noznice na nechty atakto presne strihat och........... a pri ociach...... 🤐 🤐 🤐

donkacik
17. júl 2013

ženy, presne toto tu som si pri mojej dnešnej blbej nálade potrebovala prečítať, rehotala som sa ako kôň 😀

osobne aj keď ma teraz kaderníčka ostrihá nejak nedobre, tak si poviem, že dorastú, nevadí. ale predstavujem si teda, že sa s účesom nedá nič robiť, malá bude chodiť taká dokatovaná po ulici a ľudia sa budú asi riadne diviť (možno aj nad vkusom matky 😀 ) prepáč, že sa na tom smejem. časom sa budeš isto aj ty 🙂

wifina
17. júl 2013

@briketa malá je veľmi šikovná, ja som si myslela, že toto je účes už opravený od kaderníka 😀 😀 😀 , paviel je málo 😀 .

inull5
autor
17. júl 2013

Ďakujem všetkým vám za "podporu", nerobím z toho tragédiu, zasmejeme sa na tom. A hlavne malá je spokojná že je krásna..Netuším ako dlho bude trvať kým sa to vráti aspoň do dlžky ktorú mala, ale nevadí.Som zvedavá čo vyvedie nabudúce, či nevymyslí nášmu psovi nový strih.

patkobo
17. júl 2013

Napisem svoju skusenost z detstva .. pamatam si to sama, nie z rozpravania, takze uz som bola asi vacsia, hrala som sa na piesku, piekla kolace a tie kolace som chcela niecim ozdobit .. nic lepsie ako ostrihat si vlasy a ozdobit kolaciky nadrobno nastrihanymi vlasmi ma v tej chvili nenapadlo .. neboj, vlasky dorastu .. mate aspon milu spomienku 🙂

Strana
z2