icon

Môžu byť červené náramky pre bábätká nebezpečné?

10. jan 2025

Všimla som si to dokonca už aj na úplne maličkých bábätkách že to maju… neviem čo si o tom mysliet, nemôže si tým bábätko nejako ublížiť že si to nešťastne stiahne? Alebo niečo? 😁 maju to aj vaše detičky? Od akeho veku?

klarissa25
•
10. jan 2025

Moje dieta to nemalo a nema, neverime na chobotiny

autor
•
10. jan 2025

@klarissa25 ja mám pocit že veľakrát to ľudia davaju len “pre štýl” 😁 Ale neodsudzujem, zaujima ma len pohľad iných mám…

morusha
•
10. jan 2025

Nemajú a nikdy ani nemali, neveríme poverám ale dôverujeme Bohu.

zooeynka
•
10. jan 2025

A prestrelene usi na mini babatkach nikoho neseru? Ale cervena snurka na ruke je problem....

tanyan
•
10. jan 2025

Podľa mňa je to rovnaké rozhodnutie ako náušnice, retiazky, zlaté náramky... Niekomu sa to páči, niekto tomu verí...

martul
•
10. jan 2025

@zooeynka a náušince sa dávajú kvôli poverám? Nie.
To sú dve rozdielne veci.

kika845
•
10. jan 2025

Pred tym nez sa rozhodnes musis vediet co ta snurka znamena
https://christianitas.sk/okultizmus-v-kostoloch...

ivanakal
•
10. jan 2025

Ze je to kazdeho vec.

dskjhfdlkdjhl
•
10. jan 2025

Moje deti to nemali, lebo na to neverime. Ked na to niekto veri, tak nech to ma a hlavne nech sa nezabudne po prichode domov poutierat ocikanou plienkou😉

kp7333
•
10. jan 2025

@martul nausnice su ale ovela nebezpecnejsie - z hladiska infekcie aj rizika natrhnutia ucha pri obliekani. ja som celkovo proti sperkom na najmensich detoch, nevidim na to dovod.

colsami
•
10. jan 2025

Myslim si o tom to iste, co o cervenych naramkoch u dospelych, ci cervenych stuzkach na kociku.

Za mna, nosia to len povercivi ludia. Co mi pride zvlastne na nase storocie, ale ked chcu 🤷

lucia13022023
•
10. jan 2025

Nepáči sa mi to. Neverím tomu a na tak malých deťoch sa mi nepáčia žiadne náramky, náušnice, retiazky... Príde mi to gycove.

cukroska
•
10. jan 2025

My sme to nikdy nemali ani moje deti. Kto nato verí a pomáha mu to na orieknutie je to ok. Každý to má inak. Niekto len preto aby išiel s davom.

stanulienkat
•
10. jan 2025

Skor co si myslime o rodicoch, co to davaju detom a veria na chobotiny. A mnohi sa este tvaria, ze su veriaci. A pritom je to pre nich hriech.😁

kat_
•
10. jan 2025

to iste si myslim, co o ocikanych plienkach cez oci, zapalkach do vody a podobnych bludoch... akurat, ze tie snurky su pre niekoho len esteticky a neskodny doplnok

mimi3008
•
10. jan 2025

Ze je to uplne hrozne takto uz male deti zapliest do carodejnictva a okultizmu

sagitta33
•
10. jan 2025

V r. 2025 a (zatial) v EU?

gladys_07
•
10. jan 2025

Myslim si o nich to iste co o krizikoch alebo tych modrych okach 🤐

zuzitko74
•
10. jan 2025

Neviem, ako často to vymieňajú, ale ak nie denne, tak je to lapač baktérií.

martul
•
10. jan 2025

@kp7333 čo sa týka nebezpečnosti tak je to na rovnakej úrovni.

balerina2025
•
10. jan 2025

neverim tomu.

ronie338
•
11. jan 2025

Malý mal odkedy sa narodil. Potom sme dali dole lebo menej používal ruku a keď ideme niekam kde je viac ludi davam mu niečo naopak už automaticky. Ja mám na ruke roky. Niektoré dlhšie, najkratší som mala týždeň a sa roztrhol. Kto tomu neverí nech nedáva. Ale my sme v rodine citlivy na mnoho vecí.

evaachesa
•
11. jan 2025

Myslím si že veľa matiek dáva šnúrky a stuhy na kočík len preto že sa im to páči a možno ani nevedia o poverach. Musím ale povedať že tieto blbosti som už dosť dlho na babatkach ani kočíkoch nevidela. Asi to už nie je veľmi "in".🙂