Odkedy vám dieťa prespalo celú noc?
Chcem si len urobit taky maly prieskum.... 🙂
kojila som 13 mesiacov,dovtedy nepsavala ☹ ked sa sama vtedy odstavila(dostala som menzes a nechutilo jej už) od vtedy začala spavat celu noc 🙂 ..teda 13 mesačna
medzi 6-tym a 10-tym tyzdnom pekne prespala noc. O 22.00 posledne dojcenie, buvanie 23.00-07.00. No potom sa to pokazilo. Sice nepapame, no chodim malickej podavat dudlik alebo pohladkat ju viac krat za noc. Niekedy 2 krat, niekedy 12 krat... 🙂
U oboch deti to bolo niekedy po druhom roku. No stale nie su ochotne ani jedna spat sama a v noci sa sem-tam budia, ze su smadne alebo im treba cikat. Ale tak jasne, ze uz je to oproti tym sialenym babatkovskym nociam lepsie 🙂 Ach, no o chvilu ma to caka znovu ☹
v 6 mesiacoch ....trvalo to do 11 mesiacov a teraz v 12 mesicoch sa 2 krat zobudi ☹
moj mal v júli 2 roky a len teraz sa mu konečne zlepšil spánok.vždy sa v noci budil a hľadal moju ruku.potom sa s ňou hral aj 2 hodiny kým znovu zaspal.min.týždeň sme sa vrátili z dovolenky a odvtedy - klop klop- jeho spánok sa o 100% zlepšil.takže moj syn začal konečne normálne spať až teraz .
dcéra zase spala krásne celú noc približne od 9 mesiacov. aj teraz spí dobre.až na to uspávanie 😠
Starsi v 6 mesiac vtedy bol este kojeny, mala ma 26 mesiacov je stale kojena a este neprespala ani 4 hodiny vkuse nieto celu noc
Dcéra v cca 10. mesiacoch, hneď po odstavení, syna práve odstavujem od nočného kojenia a už prespí od večera do cca 5- tej rána 🙂
prvy raz obe v 5. mesiacoch, ale to neznamena, ze by to odvtedy bolo pravidlom... dodnes je prespata noc skor svetlou vynimkou...
Dcera ma 17 mesiacov a vzdy sa v noci viac krat zobudi ani jednu noc neprespala celu...dojcila som ju 14 mesiacov...uz neviem co robit aby spala...teraz cakam druhe...
dcéra má 26mesiacov a ešte celú noc neprespala!! Budí sa priemerne 4x za noc!!!! Ufffff ☹ a to bola dojčená presne 24mesiacov!!!
Niekedy ked sa pomyli tak sa mu to stane 🙂 neberiem to ale tak ze uz spava celu noc lebo to je tak raz za mesiac.. Ma 21m
14 ročná spí ako dudok cca od 1 roka sama vo svojej posteli a svojej izbe, 2 ročná sa budí 1x za noc -spiačky pripochoduje do manželských postelí cca o 2 30hod a najmenšie je každe 3 hod "kojené" - ale myslím si ,že ma len kontroluje či som blízko.
najmladší bol kojený do dvoch rokov,tak to bol hore asi 4x za noc. potom ešte asi rok vstával aj 3-4x...takže do troch rokov nespal v kuse celú noc.
od 5 mesiacov, nepozname ani nocny nepokoj a budenie sa koli zubkom, sama sa v noci aj napije z flase, ked je smadna, chvalabohu! 😀
moj synček bol do 6 mesiacov plne kojený a celú noc mi prespal v troch mesiacoch bez problémov.. zostalo mu to doteraz (klop,klop,klop) 🙂

este som taku noc nezazila 😀 a to mame uz cez tri roky