Čo by ste si vybrali z ponuky reštaurácie počas tehotenstva?
Čo by ste si odtiaľto ako tehotné vybrali? Vždy sme sem chodili na steak z daniela, no keďže ten momentálne nemôžem, neviem sa rozhodnúť čo si vybrať z ponuky 😀
Steak nie je predsa surové mäso. Steak býva prepeceny, jedine ak požiadať o krvavý, tak ti ho tak pripravia.
Ja by som si ho dala médium, ty si ho dáš prepeceny.
aké surové mäso? Steak z čohokoľvek ti pripravia tak, ako si povieš. Síce very-very-well-done bude ako podošva, ale zas budeš šťastná, že neješ krvavý
Môžeš aj steak len nie krvavý, ja si dávam vždy medium Well.... Nie je krvavý ale ani suchy
Prepeceny steak? To by som si k tomu mäsu nikdy nedovolila. To si rovno môžem dať rezeň
Ty si na výmenu za tehotenskú knižku odovzdala OP?
Veď si daj, na čo máš chuť. Modrý kôň ma rozhodnúť, čo ty budeš počas tehotenstva jesť?
Ja by som si dala koleno, rebierka alebo tu panenku so zemiakmi a bryndzou...jaj bryndzu by som vynechala
Normalne si daj steak, akurat povies, ze musi byt well done. To je cele. Bude to cele prepecene
Akooo.. uz som videla fakt vsetko. Ja som tiez z tych, co im dlho trva rozhodovanie sa, co za jedlo si vybrat. Ale aby som to fotila niekde na forum a pytala si, co vybrat... toto je uz mega level, neviem, lenivosti? Blbosti? Strhnutia pozornosti?
Preco nemôžeš steak?Tehotne nemôžu jesť?Ja som myslela ,že aj počas tehotenstva ma zena jesť .Nieco mi ušlo?
Steak by som si tiez nedavala, ale inak vsetko. Speciality, ryby, kuracie, salaty...
Medium je úplne vpohode. Ja by som sa vyhla bryndzi a ostatným nepasterizovanym výrobkom.

Prečo by si nemohla steak z daniela? Všetko čo tam majú si môžeš dat.