icon

Je zníženie stravy v tehotenstve bezpečné?

arninka
31. júl 2025

Dnes som zjedla na raňajky dva rožky s maslom a kávu zalievanu bez cukru. Obed bol broskyňa už nejdem nič dnes zjesť aby som nepriniesla. Čo si o tom myslíte?nechcem veľa pribrať v tehotenstve tak sa snažím menej jesť

sisa_s
31. júl 2025

🍿🍟🍹

gejb
31. júl 2025

@arninka koľko máš rokov?

denkabemommy
31. júl 2025

@arninka to koľko priberieš nesúvisí až tak s jedlom, súčasne to či sa ti narodí zdravé dieťa súvisí aj s jedlom, z ktorého ma živiny. Snáď je toto len troll, lebo by sa pred tehotenstvom mali začať robiť IQ testy

polovnicka92
31. júl 2025

Mysli na to dieťa, jedz normálne na obed polievka aj druhé na co máš chuť, mozes si týmto veľmi uškodiť a aj malému..

jaskolka
31. júl 2025

@arninka že jedz normálne.🙈 Broskyňa na obed a už nič viac? A si tehotná ? Matka Zem,teraz nie je čas na nejaké diéty.
V tehotenstve sa nemáš prejedať,ani jesť za dvoch...ale určite nie hladovať o rožku a broskyni!

viestta
31. júl 2025

Bielkoviny mas kde? A vlakninu, ovocie zeleninu? Nepribrat mozes aj ked budes jest normalne, hlavne potrebujes vyvazenu stravu, ktora obsahuje vsetky ziviny, lebo dnes si mala akurat rychle sacharidy a tuky. Ta broskyna je jedine normalne co si zjedla

zojazoja
31. júl 2025

A s kamoskami si uz bola dnes vonku? Mame si pomohla v kuchyni nieco? Smeti su vysypanej?

arninka
autor
31. júl 2025
@gejb

@arninka koľko máš rokov?

@gejb 22

januska12323
31. júl 2025
@arninka

@gejb 22

@arninka si mentálne zdravá? Alebo decko na prázdninách?

gejb
31. júl 2025
@arninka

@gejb 22

@arninka vieš si predstaviť vychovávať postihnuté dieťa? Ak áno, tak pokracuj s tvojim jedalnickom.

anonym_964349
31. júl 2025

ale kľudne pokračuj, keď budeš hladná sa naješ. 🙂
či sa narodí postihnuté dieťa nemá nič s hladovaním matky.

anonym_41a519
31. júl 2025

Nie si normálna. Ak je toto reálna otázka a nie si troll, tak si jedna sebecká žena, čo myslí viac na postavu ako na dieťa. Každý aj menej gramotny človek vie, že dva rožky a jedna broskyňa je málo pre hocikoho, aj malé dieťa. Toľko jedia možno anorektičky. Takže pekne teplý obed, polievka, mäso, bielkoviny, vláknina, zdravé tuky. Z tohto sa to len postihnuté dieťa narodí, lebo nebude sa mu z čoho vyvíjať mozog, nervova sústava a orgány. Zobuď sa a mysli na dieťa a nie na postavu.

oceanahory
31. júl 2025

Ja som cele tehotenstvo prelezela, takze pohyb ziadny...z toho viac ako polku v nemocnici pri "vyvazenej" nemocnicnej strave rohlik, jogurt, chlieb, pomazanka, buchty, cestoviny a pod....manzel mi nosil nejake jedlo do nemocnice, ale zial kvoli Covid obmedzeniam aj to bolo iba naozaj vynimocne. Pribrala som iba 12 kg, z toho som 8 nechala po porode v nemocnici 😁.
Takze sa poriadne najedz a nevymyslaj!

anonym_07d220
31. júl 2025

Baby, tato kreatura tu pravidlene prispieva blbiny. Nemrhajte cas

dskjhfdlkdjhl
31. júl 2025

@arninka A co Ti aj mozog vymietol, ked Ta oplodnil?

slniecko39
31. júl 2025

Dúfam, že to je troll, ale ak nie, tu nájdeš jednoducho vysvetlené stránky o výžive v tehotenstve:

https://www.union.sk/strava-v-tehotenstve/

https://www.hipp.sk/tehotenstvo/sprievodca-teho...

https://www.benulekaren.sk/priebeh-tehotenstva-...

simsalabim
31. júl 2025
@arninka

@gejb 22

@arninka pozor, aby si neprisla o vsetky zuby. Ten genialny jedalnicek nas odkial?

lucia13022023
31. júl 2025

A toto sa ďalej množí? Pomoc

sisska96
31. júl 2025

Broskyňu na obed? ČO si totálna hlúpa? Keď Máš vyváženú stravu, nepriberes 20 kíl

nyusika
31. júl 2025

@arninka ty si ta dvanastrocna z Karlovarskej oblasti, co ju nabuchal 16 rocny brat ??

renab
31. júl 2025

@arninka ja som jedlo neobmedzovala kvoli vahe, ale pri vsetkych troch tehotenstvach som sa uspesne prevracala od pocatia k porodu, rodit som isla o 10 kg lahsia ako pred otehotnenim a deti mam zdrave. Svojvolne by som vsak asi ziadne experimenty s jedlom nerobila.

anjelicek26
31. júl 2025

Bez ohladu na vsetko ostatne - aj ked v tehotenstve nebudes jest, tvoje dietatko je ako "parazit", ono si od teba vezme vsetko... takze rataj s odvapnenymi kostami, zubami, silnou anemiou a rizikom krvacania po porode, silnou unavou, problematickym dojcenim (stovky eur vrazat do umeleho mlieka velka radost) a a a... Prejedat sa ti nikto nekaze, mas jest rovnako ako pred tym... ja som mala prve dietatko v 22 rokoch, pribrala 12 kil, posledne v 39 rokoch, pribrala 8 kil, bola vzdy na uplne rovnakej porodnej vahe a rovnako po mesiaci po porode ta vaha bola zasa prec... pretoze som pribrala, kolko trebalo, jedla NORMALNE dalej ako pred tym, zdravo, pravidelne, bez blbin... ziadne jest za dvoch, ale ani ziadne "nechcem pribrat, tak nejem. Pribrat je blby nazov celkovo - ty nepriberas, ty sa zväcsujes... budujes dom babätku...

arninka
autor
31. júl 2025

Ide o to že ja vážim 72kil a bojím sa že budem oveľa viac na konci takže treba aj to v mojom prípade brať do úvahy. Blbé komentáre mi tu píšete

arninka
autor
31. júl 2025

Navyše teráz som si dala cestovinu so mozzarellou A šunkou

arninka
autor
31. júl 2025
@nyusika

@arninka ty si ta dvanastrocna z Karlovarskej oblasti, co ju nabuchal 16 rocny brat ??

@nyusika prosím a na to si ako prišla moja zlatá?. Nie nie som

anonym_b37148
31. júl 2025

Mala by si jest každý deň bielkoviny (vajíčka, tvaroh, cottage cheese) aj mäso, komplexne sacharidy, ovocie a zeleninu kvôli enzymom. Neprejedaj sa prázdnými kaloriami, nanukmi, chipsami, sladkostami.
Ja som málo jedla, aj keď som sa snažila a varila som pre rodinu, ale zo všetkého mi bolo zle, deťom našťastie nie je ani mentalne ani zdravotne.

arninka
autor
31. júl 2025
@anonym_b37148

Mala by si jest každý deň bielkoviny (vajíčka, tvaroh, cottage cheese) aj mäso, komplexne sacharidy, ovocie a zeleninu kvôli enzymom. Neprejedaj sa prázdnými kaloriami, nanukmi, chipsami, sladkostami.
Ja som málo jedla, aj keď som sa snažila a varila som pre rodinu, ale zo všetkého mi bolo zle, deťom našťastie nie je ani mentalne ani zdravotne.

@anonym_b37148 čipsy vôbec nemám rada nikdy mi nechutili a sladkosti vôbec nejem ani nanuky nič ako som tehotná mi to nechutí a kávu bez cukru maximálne jednu lyžičku si dávam do kávy ráno

jamidea
31. júl 2025

@arninka a potom sa v inej teme pytaju, preco posielame ine zeny k pstchologovi.

zobaka
20. aug 2025

rasej namiesto dvoch rozkov na ranajky si daj maso a zeleninu na obed a veceru