icon

Môžem bezpečne piť kávu počas tehotenstva?

4. jún 2024

Ahojte pili ste pocas tehotenstva kavu? Mne gynekolog povedal ze mozem.. Ale vidim ze plno zien nepije pripadne si davaju tu cakankovu kavu.. Preco?

Strana
z2
viestta
4. jún 2024

@vakatko dnu sposobuje dedicne podmienena porucha metabolizacie purinov. Nespravna strave to moze len zhorsit, ale ked tam nie je predispozicia, tak su puriny metabolizovane a metabolity bez problemov vylucene cez oblicky

adka3321
4. jún 2024

Ja som nepila kavu pocas oboch tehotenstiev, ale iba z toho dovodu, ze len som zacitila vonu kavy a uz som utekala 🤮🤮 brutal mi kava smrdela a nadrapovalo ma z toho, dokonca este aj 3-4m po porode 🙈 Az potom sa to akosi utriaslo, ale kebyze mi z kavy nie je zle tak si urcite jednu salku denne dam.

denithestrange1993
4. jún 2024

@stanulienkat akoze je to na uvazeni. Niektore zeny maju strach z kofeinu tak bezkofeinova je dobra alternativa. Ja som v druhom a tretom trimestri pila asi jednu denne,v prvom nie to som ledva vodu v sebe udrzala.

cookie29
5. jún 2024

@stanulienkat nevysvetlis, je to biznis, reklama a zrejme si nechce pripustit, ze podlahla. A mozno ma sama na tom zalozeny biznis

viestta
5. jún 2024

@cookie29 ano, toto su "odborne" rady a argmenty rychlokvasenych "vyzivovych poradcov", ktori absolvovali dva vikendove seminare u "uspesnej nadnarodnej MLM firmy zaoberajucej sa zdravo vyzivou"

cookie29
5. jún 2024

@viestta a ktori nemaju ani sajnu o procesoch v tele ci nejakej anatomii

leidin
14. aug 2024

Ja som sa dočítala, že denne môžeš aj viac len nie doppio.

Strana
z2