Budú z prijímačiek na stredné školy predbežné výsledky?
Prosim vas, budu aj predbezne vysledky z prijimaciek? Kto ako dopadol na danej skole este pred spustenim automatu. Toto cakanie nas ubija.
@anonym_98bdf2 ďakujem, medzičasom som sa doklikala 🙂
@ivanina23 ja som stále nenašla výsledky na našich školách. Ty si našla priamo na škole, alebo v nejakom centrálnom systéme (eprihlasky)? Lebo ani tam mi nič nenašlo podľa kódu. Ďakujem.
@ivanina23 ja som stále nenašla výsledky na našich školách. Ty si našla priamo na škole, alebo v nejakom centrálnom systéme (eprihlasky)? Lebo ani tam mi nič nenašlo podľa kódu. Ďakujem.
@martinka13 predbezne poradie prip. ziskany pocet bodov nezverejnili vsetky skoly, skor len par. Ja som telefonicky zistovala znamemu ci je predbezne prijaty a poskytli mi info.
@martinka13 predbezne poradie prip. ziskany pocet bodov nezverejnili vsetky skoly, skor len par. Ja som telefonicky zistovala znamemu ci je predbezne prijaty a poskytli mi info.
@anonym_autor áno. Takto som to zistila aj ja. Ale nie je to normálne.
@anonym_autor áno. Takto som to zistila aj ja. Ale nie je to normálne.
@martinka13 su to neoficialne vysledky, kedze nebol spusteny automat. A co mi hovorili, tak skoly mali zakazane zoznam verejne zverejnovat. Tiez si myslim, ze predbezne poradie mohli zverejnit vsetky skoly, alebo aspon info, ci je predbezne prijaty. Len zdoraznit, ze sa to este zmeni po spusteni automatu. Ale aspon by sme vedeli, ci mame niekde 100% istotu prijatia. To cakanie je velmi dlhe.

@ivanina23 Ten harmonogram je z ministerstva školstva minedu.sk a platí to pre všetky SŠ, nerozdeľuje sa 4 a 8 ročné štúdium.
@anonym_98bdf2 ďakujem, medzičasom som sa doklikala 🙂