Budú z prijímačiek na stredné školy predbežné výsledky?
Prosim vas, budu aj predbezne vysledky z prijimaciek? Kto ako dopadol na danej skole este pred spustenim automatu. Toto cakanie nas ubija.
@anonym_c80e0a akú má tretiu voľbu ? Ak by ho neprijali na prvé 2.prioritne.
@anonym_773d77 Neviem, vyberieme z toho,co zostane 🤷♀️
@iwesska A to teraz napríklad keď neurobil tak pôjde za murára? Veď sa super učil , mal len 2 dvojky na vysvedčení a monitor na 93,3% …. To je strašne
@maruska78 na tvojom mieste by som sa nebala, dvojkar s takymi vysledkami sa na SPSE dostane. Hlasia sa tam aj trojkari. MOj syn napr. 🙂 mal hrozne znamky a ide mu len matika. SJL asi nespravil prijimacky. Má dys. a SJL neznasa. 3 doucovania nepomohli,, igornoval to cele. Dnes ma nasa skola zverejnit na svojom webe vysledky, od rana tam klikam, zatial nič. tak neviem ci posluchnu Ministerstvo, a zverejni sa to naozaj az 1.6.
@iwesska A to teraz napríklad keď neurobil tak pôjde za murára? Veď sa super učil , mal len 2 dvojky na vysvedčení a monitor na 93,3% …. To je strašne
@maruska78 isiel na Zochovu? ved su tam dake vysledky uz https://moja.zochova.sk/prijimacky/overenie
@maruska78 isiel na Zochovu? ved su tam dake vysledky uz https://moja.zochova.sk/prijimacky/overenie
@zipsy to sú len body
@zipsy žiadne iné výsledky ani poradie
Ja od rana cakam tiez na vysledky, zatial na ziadnej skole nie su zverejnene, aj ked tam su info, ze 15.5.budu. ..
@maruska78 na tvojom mieste by som sa nebala, dvojkar s takymi vysledkami sa na SPSE dostane. Hlasia sa tam aj trojkari. MOj syn napr. 🙂 mal hrozne znamky a ide mu len matika. SJL asi nespravil prijimacky. Má dys. a SJL neznasa. 3 doucovania nepomohli,, igornoval to cele. Dnes ma nasa skola zverejnit na svojom webe vysledky, od rana tam klikam, zatial nič. tak neviem ci posluchnu Ministerstvo, a zverejni sa to naozaj az 1.6.
@zipsy ale mal zo zs priemer 1,2 a pred ním je strašne veka deti čo malo priemer 1 a 1,1 …. Som fakt zúfalá . To už fakt decka s dvojkami sú súce len na učňovku ? Ja som chodila na učňovku a bolo to celé zle. Človek len lajdačí a zlenivie. Ja som potom musela 6 rokov makať aby som dobehla zameškané .
@zipsy ale mal zo zs priemer 1,2 a pred ním je strašne veka deti čo malo priemer 1 a 1,1 …. Som fakt zúfalá . To už fakt decka s dvojkami sú súce len na učňovku ? Ja som chodila na učňovku a bolo to celé zle. Človek len lajdačí a zlenivie. Ja som potom musela 6 rokov makať aby som dobehla zameškané .
@maruska78 ale tie deti co mali lepsi priemer sa urcite hlasia prioritne na gympel a ine skoly. Toto maju ako horsiu alternativu. Bohuzial, dnes je taka doba...Moj syn na skolu kasle, takze take ma znamky, testovanie napisal lepsie ako ma znamky, ale co uz mu to teraz pomoze. No, drzime si palce. Kolko deti beru na jeho odbor a kolko sa hlasi? my sme hladali skolu presne podla tych kriterii, ze ako beru do uvahy znamky, a kolko deti sa hlasi na aky odbor a kolko beru. Aby mal co najvacsie sance. AJ ked je trojkar.
Ja od rana cakam tiez na vysledky, zatial na ziadnej skole nie su zverejnene, aj ked tam su info, ze 15.5.budu. ..
@anonym_29e8a6 ktoru pozeras? ja SPSE Halova ...
Ahojte neviete mi poradiť ?dcéra na prioritnú školu neurobila prijímačky.Na druhu školu je na 18tom mieste a berú 20.ma tu druhu školu istú aj keď to bola jej druhá priorita?
Ahojte neviete mi poradiť ?dcéra na prioritnú školu neurobila prijímačky.Na druhu školu je na 18tom mieste a berú 20.ma tu druhu školu istú aj keď to bola jej druhá priorita?
@anonym_7e3af0 tu ma 100% istu, uz na nej moze skoncit len vyssie.
@anonym_4b42d9 Tam,kde si podal syn,beru z 200 len 26, na druhej 30. Sikovny chalan,cely cas sa pripravoval,mal doucko,monitor najlepsie z triedy a dosiel nestastny,ze tak tazku matiku necakal a uz len s malou dusou cakame,ci rovnako na tom boli aj ostatni a ujde sa mu miesto. Inak bude musiet studovat co ho nebavi. Parada👌
@anonym_c80e0a a co je to tazka matika? co konkretne sa mu zdalo tazke? niekedy to skoly robia mozno zamerne a tak si vyfiltruju tie naj deti z naj...mozno aj pre ostatnych to bolo tazke...nik nemusi mat plny pocet bodov za predmet... len aby ich potom neprevalcovali body za znamky- to je na niektorych vyberovych ss sialene...ze body za znamky tvoria 50-80 percent hodnotenia...
@maruska78 len z jedneho predmetu urobil na 93? lebo inak mal ist bez prijimaciek, nie?
@zuzana76 áno , len matiku mal 93,3% a Sj mal len 70%. Škoda. Ale na SPŠE Zochova musel robiť prijmacky ….aj keby mal zo SJ dobrý výsledok . No strašne sa bojím. Výsledky bodov mame ale kto vie aký bol limit na prijatie…. To sa dozviem až 1.6. a dovtedy sa môžem aj zblázniť .
@anonym_c80e0a a co je to tazka matika? co konkretne sa mu zdalo tazke? niekedy to skoly robia mozno zamerne a tak si vyfiltruju tie naj deti z naj...mozno aj pre ostatnych to bolo tazke...nik nemusi mat plny pocet bodov za predmet... len aby ich potom neprevalcovali body za znamky- to je na niektorych vyberovych ss sialene...ze body za znamky tvoria 50-80 percent hodnotenia...
@anonym_4894cb Aj moj mal tazku matiku,aj jeho spoluziaci co boli s nim to tvrdili a to mali naskusanych fakt veeela testov aj zo skoly, aj z douciek,ale ze neboli medzi nimi ulohy,ake mali na prijimackach. Proste nejako tych par deti vybrat musia. Preto to zvladnu len ti top. Mna viac mrzi,ze ich na prijimackach namotali,ze 15.5 budu priebezne vysledky a nie su🤬
@anonym_4894cb Aj moj mal tazku matiku,aj jeho spoluziaci co boli s nim to tvrdili a to mali naskusanych fakt veeela testov aj zo skoly, aj z douciek,ale ze neboli medzi nimi ulohy,ake mali na prijimackach. Proste nejako tych par deti vybrat musia. Preto to zvladnu len ti top. Mna viac mrzi,ze ich na prijimackach namotali,ze 15.5 budu priebezne vysledky a nie su🤬
@iwesska u nas to iste . Stale to tam na ich stranke pisu(15,5) a stale tam nic neni . Ale co som citala teraz neviem v ktorej diskusii ,ze to moze nabehnut od 00.00 do 23.59...🤷♀️
@anonym_autor kde si ho prosím našla? Zaujímali by ma 8rocne gymnázia. 🙂
@ivanina23 Ten harmonogram je z ministerstva školstva minedu.sk a platí to pre všetky SŠ, nerozdeľuje sa 4 a 8 ročné štúdium.

@maruska78 tak sa tam asi stretneme ...
@martinka13 presne ako ten moj. Berú 26 a hlásilo sa 141 a hlási sa 141. na druhu berú 26 a beru 76. A to sa fakt dobre uci .