icon

Isli by ste tretíkrát na prijímacie skúšky na medicínu?

22. jún 2026

Ahojte.

Isli by ste na medicinu aj po 2.neuspesnom pokuse, po 2 rokoch na platenych pripravnych kurzoch alebo by ste sa na to uz vykaslali?

Strana
z2
thirstymonk
23. jún 2026
@abbey1

@thirstymonk Kde robil ústne prijímacie skúšky?

@abbey1 V Martine, pokiaľ viem... ale možno sa mi to len zdá, je to už dosť vzdialená rodina, nie som s ním bežne v kontakte.

lapersefona
23. jún 2026

Ak cítiš vnútorné a taha ta to k medicine chod za tým! Nedaj sa odradiť. Všetko čo za niečo stojí, niečo stojí ( čas, namahu)
Drzim palce. 💗
Slovensko potrebuje lekarov

anonym_781e7f
23. jún 2026

pozri Alena Pallova skoro skolu neurobila, anatomia bola jej nocna mora, pravdepodobne sa tam ajtak dostala len po znamosti .. a ako jej ide business 🙂

abbey1
23. jún 2026
@taktotedanie

@abbey1 zda sa mi ze 2 a 3 lf karlovka

@taktotedanie Asi skutočne len tie 2. A len na tie 2 sa dotyčný opakovane hlásil?

luccija
23. jún 2026

@anonym_autor určite ano

domiklik
23. jún 2026
@anonym_781e7f

pozri Alena Pallova skoro skolu neurobila, anatomia bola jej nocna mora, pravdepodobne sa tam ajtak dostala len po znamosti .. a ako jej ide business 🙂

@anonym_781e7f toto nebude veľmi dobrý príklad. Alena pallova urobila školu presne takým istým štýlom ako vyhrala miss. Tam je v hlavnej úlohe otec. Slabý priemer, ale doktorky ma šikovné.

taktotedanie
23. jún 2026
@anonym_781e7f

@anonym_781e7f anatomia je nocnou morou drvivej vacsiny studentov, staci si nalistovat prve stranky a obycajny laik sa strati v case a priestore 🤷🏻‍♀️

anonym_f3973c
23. jún 2026

@anonym_autor Ty musíš vedieť či to je to, čo chceš robiť

kikazat123456
23. jún 2026

@anonym_autor dosť závisí aj po akých prípravných kurzoch....ja som mala dva - od Namedicínu a od Nauč sa pomáhať. A ten od Nauč sa pomáhať bol neporovnateľne lepší v porovnaní s tým od Namedicínu. Boli naozaj diametrálne odlišné, aj keď oba sú prípravné kurzy (a je mnoho iných, medzi ktorými som sa rozhodovala), ale ten od Nauč sa pomáhať by aj tak pravdepodobne nijaký neprekonal - učia to naozaj erudovaní lektori, ktorí vedia ako na to, robia to pravdepodobne dosť veľa rokov a naozaj to vidieť. Lebo nových kurzov je ako húb po daždi, ale aj tie, ktoré tu sú dlhšie ako napr. ten od Namedicínu, ktorému som dôverovala, nestál za moc, naozaj ten od Nauč sa pomáhať bol neporovnateľný kvalitovo. Aj som potom ľutovala, že som u nich nemala oba predmety - biológiu aj chémiu, ale už som to nevedela zmeniť, už mali plno. Teraz aktuálne študujem medicínu a určite mi tie veci, ktoré mi hovoril lektor v Nauč sa pomáhať, veľmi pomohli aj na skúškach, ktoré som doteraz mala, naozaj odporúčam, v kurzoch sú veľké rozdiely.

Strana
z2