icon

Kto zo školstva už teraz nevládze? Ako vydržať?

Včera o 09:11

Kto zo skolstva uz teraz nevladze? Ako vydrzite do prazdnin? Co Vas motivuje?
Dakujem.

anonym_7751e9
Včera o 11:11
@anonym_7f8e9c

@anonym_7751e9 deti? Však niektorí v skupine boli už dospeli

Chlastat fajčiť ziapať to áno. No chudacikovia a potom plackat do kamery
Ja tej zene tlieskam 👏👏👏👏👏 a keby moje decko robilo hentaky bordel tak by ho doma čakali iné manévre

@anonym_7f8e9c dospel? Vieš, že dospelým je clovek považovaný oficiálne od 21 rokov? Boli to žiaci školy, ktorí boli ponechaní v zahraničí. Preco sem davaš taký príklad, ktorý sa sem absolútne nehodí???

zuzana76
Včera o 11:12
@anonym_7751e9

@zuzana76 však ok, to viem. Ale to je jedno, kto tie deti tam nechal, nechal ich tam. Ide o to, že prispievatelka sem dala dosť nevhodný príklad.

@anonym_7751e9 ale ako odstrasujuci priklad dobre, aspon si rodicia a ziaci nebudu uz mysliet, ze su nedotknutelni, ale ano, zavolat na nich policiu by bolo asi ucinnejsie a urobit rodicom problemy aj an slovensku, nech ich riesi socialka.

anonym_7751e9
Včera o 11:12
@anonym_90df8e

@anonym_7751e9 boli upozornení, nezmenili svoje správanie ale sa z toho rehotali, musia znášať následky svojho správania
neostali napospas, ostal s nimi ich učiteľ
organizátorka zájazdu to mala inak riešiť, mohla radšej za rušenie nočného kľudu zavolať políciu a nechať nech to vyrieši polícia

@anonym_90df8e keď upozornenie nestačí, tak to mali reiesiť hneď, ale urcite nie tým, že tie deti tam nechali. A je úplne jedno, že tam mali 1 uciteľa, nechali ich tam!

anonym_7751e9
Včera o 11:13
@zuzana76

@anonym_7751e9 ale ako odstrasujuci priklad dobre, aspon si rodicia a ziaci nebudu uz mysliet, ze su nedotknutelni, ale ano, zavolat na nich policiu by bolo asi ucinnejsie a urobit rodicom problemy aj an slovensku, nech ich riesi socialka.

@zuzana76 neviem, co by si robila ty, keby tak tvoje dieťa niekde takto nechali

zuzana76
Včera o 11:13
@anonym_7751e9

@anonym_7f8e9c dospel? Vieš, že dospelým je clovek považovaný oficiálne od 21 rokov? Boli to žiaci školy, ktorí boli ponechaní v zahraničí. Preco sem davaš taký príklad, ktorý sa sem absolútne nehodí???

@anonym_7751e9 dospelym a za seba zodpovedajucim je clovek nad 18 rokov

zuzana76
Včera o 11:14
@anonym_7751e9

@anonym_7751e9 mne by sa to nestalo

anonym_7751e9
@zuzana76

@anonym_7751e9 mne by sa to nestalo

@zuzana76 nikdy nehovor nikdy!

zuzana76
@anonym_7751e9

@anonym_7751e9 rodicia, co maju nevychovane deti maju znasat dosledky, ich deti su mozno buduci nasilnici

anonym_7751e9
Včera o 11:16
@zuzana76

@anonym_7751e9 rodicia, co maju nevychovane deti maju znasat dosledky, ich deti su mozno buduci nasilnici

@zuzana76 ako píšem, nikdy nehovor nikdy. Nemusí to znamenať, že deti sú nevychované. Spomeň si na to, ked aj tvoje dieťa bude ovplyvnené kolektívom a zo srandy nieco vyvedie (neboli k nikomu násilné)

zuzana76
Včera o 11:17
@anonym_7751e9

@anonym_7751e9 a keby sa mi to stalo, tak by moje dieta uvidelo, moje deti sa nenechaju strhnut kolektivom, a to je jedno, takto sa nechali strhnut aj ti co zabili Ludmilu Cervanovu, tiez sa mali vyhovarat, ze to kolektiv? tiez to boli studenti

anonym_7751e9
Včera o 11:18
@zuzana76

@anonym_7751e9 a keby sa mi to stalo, tak by moje dieta uvidelo, moje deti sa nenechaju strhnut kolektivom, a to je jedno, takto sa nechali strhnut aj ti co zabili Ludmilu Cervanovu, tiez sa mali vyhovarat, ze to kolektiv? tiez to boli studenti

@zuzana76 čo tu splietaš niečo iné??? Bavíme sa o tomto konkrétnom prípade, tak uz nepreháňaj.

Ako sorry, neschvaľujem co spravili ale nikoho nebili, neublizovali, nesikanovali. Rusili nočný kľud

zuzana76
Včera o 11:19
@anonym_7751e9

@zuzana76 ako píšem, nikdy nehovor nikdy. Nemusí to znamenať, že deti sú nevychované. Spomeň si na to, ked aj tvoje dieťa bude ovplyvnené kolektívom a zo srandy nieco vyvedie (neboli k nikomu násilné)

@anonym_7751e9 drzostou a aroganciou to zacina, nech si vypiju do dna pohar horkosti, arogancia uz nema hranice, aspon niekto mal odvahu nieco podniknut, moj nazor je jasny, kto sa nevedel spravat, ma znasat dosledky

anonym_7751e9
Včera o 11:20
@zuzana76

@anonym_7751e9 drzostou a aroganciou to zacina, nech si vypiju do dna pohar horkosti, arogancia uz nema hranice, aspon niekto mal odvahu nieco podniknut, moj nazor je jasny, kto sa nevedel spravat, ma znasat dosledky

@zuzana76 lenže ten trest bol neadekvátny! A nevhodný. A čokoľvek by moje decko spravilo, nenchala by som to len tak, že v cudzine nechajú neplnoleté deti (aj také tam boli)

zuzana76
Včera o 11:21
@anonym_7751e9

@zuzana76 lenže ten trest bol neadekvátny! A nevhodný. A čokoľvek by moje decko spravilo, nenchala by som to len tak, že v cudzine nechajú neplnoleté deti (aj také tam boli)

@anonym_7751e9 boli tam s ucitelom, o adekvatnosti bude rozhodovat sud, nie my, organizatorka bude znasat dosledky rozhodnutia sudu a rodicia nech znasaju dosledky svojej zlej vychovy

anonym_7751e9
Včera o 11:22
@zuzana76

@anonym_7751e9 boli tam s ucitelom, o adekvatnosti bude rozhodovat sud, nie my, organizatorka bude znasat dosledky rozhodnutia sudu a rodicia nech znasaju dosledky svojej zlej vychovy

@zuzana76 fakt máš vyhrotený názor. A ano, verím že to súd vyhonotí ako neadekvátny a nevhodný trest.

anonym_7f8e9c
Včera o 11:23
@anonym_7751e9

@anonym_7751e9 dospelý je od 18 rokov !

zuzana76
Včera o 11:24
@anonym_7751e9

@zuzana76 fakt máš vyhrotený názor. A ano, verím že to súd vyhonotí ako neadekvátny a nevhodný trest.

@anonym_7751e9 tak ako vyhrotene je spravanie ziakov a nespolupraca rodicov pri vychovnych problemoch ich deti, bagatelizovanie vychovnych priestupkov svojich deti

zuzana76
Včera o 11:25

ak bude nejaka peticia a bude zaver z vysetrovania a organizatorka bola naozaj v prave, teda, ze ziaci naozaj konali v rozpore so skolskym poriadkom a rusili nocny klud, neuposluchli nariadenia zodpovednych osob, podporim v peticii organizatorku

anonym_7751e9
Včera o 11:28
@zuzana76

ak bude nejaka peticia a bude zaver z vysetrovania a organizatorka bola naozaj v prave, teda, ze ziaci naozaj konali v rozpore so skolskym poriadkom a rusili nocny klud, neuposluchli nariadenia zodpovednych osob, podporim v peticii organizatorku

Ved podpor, rob ako chceš. Škola má možnosť riešiť vážne priestupky napr.znížením.známky zo správania, vylúčením zo školy. Fakt mi
rozum zastáva nad tým, že je pre niekoho v poriadku, nechať deti v cudzine bez zabezpečeného odvozu.

abbey1
Včera o 11:29
@anonym_7751e9

@anonym_90df8e a ty si pri tom bola, že "vieš", ako to tam bolo? Podľa teba je primeraný trest pre neplnoleté deti, nechať ich na pospas v zahraničí? Mne skôr napadá otázka, ak mali rušiť nočný kľud, prečo to hneď niekto z dozoru neriešil vtedy??? A ako rodič by som tiež nielen že obhajovala deti ale aj riešila, ako môže niekto deti len tak nechať niekde. To, že nevhodné správanie detí by si mal každý rodič riešiť s deťmi, je vec druhá. Ale toto ako príklad je úplne nevhodné.

@anonym_7751e9 Áno, príde mi to primeraný trest. Nezostali bez dozoru. Bežne to funguje tak, že ťa vyhodia z ubytovania, lietadla, vlaku, z tábora, keď závažným spôsobom porušuje š pravidlá. Rodičia by sa mali zamyslieť nad svojou výchovou a nie hrať sa na obeť. Študenti boli na mieste upozornení, vysmievali sa z možného trestu. Tak tu majú následok svojho konania. Konečne niekto ukázal hranice.

anonym_7751e9
@anonym_7f8e9c

@anonym_7751e9 dospelý je od 18 rokov !

@anonym_7f8e9c právna dospelosť od 18, psychologická a biologická cca od 21

zuzana76
@anonym_7751e9

Ved podpor, rob ako chceš. Škola má možnosť riešiť vážne priestupky napr.znížením.známky zo správania, vylúčením zo školy. Fakt mi
rozum zastáva nad tým, že je pre niekoho v poriadku, nechať deti v cudzine bez zabezpečeného odvozu.

@anonym_7751e9 boli tam s ucitelom

anonym_7751e9
Včera o 11:30
@abbey1

@anonym_7751e9 Áno, príde mi to primeraný trest. Nezostali bez dozoru. Bežne to funguje tak, že ťa vyhodia z ubytovania, lietadla, vlaku, z tábora, keď závažným spôsobom porušuje š pravidlá. Rodičia by sa mali zamyslieť nad svojou výchovou a nie hrať sa na obeť. Študenti boli na mieste upozornení, vysmievali sa z možného trestu. Tak tu majú následok svojho konania. Konečne niekto ukázal hranice.

@abbey1 už som sa vyjadrila jasne, za svojím názorom si stojím. Nie je to primeraný trest

anonym_7751e9
Včera o 11:31
@zuzana76

@anonym_7751e9 boli tam s ucitelom

@zuzana76 aaa? Co to mení na veci, že ich nechali v cudzine, deti???

zuzana76
Včera o 11:31
@anonym_7751e9

@zuzana76 aaa? Co to mení na veci, že ich nechali v cudzine, deti???

@anonym_7751e9 ved isli do cudziny zamerne, jedine co museli, dopravit sa na vlastne naklady domov, nenechali ich napospas, isiel s nimi ucitel, povazujem to za adekvatny test, este dost mierny, kedze organizatorka zrejme utrpela aj ujmu a mozno vylety, co bude organizovat, tak uz v tom hoteli neubytuju vdaka tym studentom. Ona je privatny organizator, ked klienti neuposluchli, vzniesla nalezite dosledky.

anonym_7751e9
Včera o 11:33
@zuzana76

@anonym_7751e9 ved isli do cudziny zamerne, jedine co museli, dopravit sa na vlastne naklady domov, nenechali ich napospas, isiel s nimi ucitel, povazujem to za adekvatny test, este dost mierny, kedze organizatorka zrejme utrpela aj ujmu a mozno vylety, co bude organizovat, tak uz v tom hoteli neubytuju vdaka tym studentom. Ona je privatny organizator, ked klienti neuposluchli, vzniesla nalezite dosledky.

@zuzana76 nemali zabezpečený odvoz, nič, všetko si museli sami zhánať. Tato debata nikde nevedie. Ty nepresvedčíš mňa, ja teba. Pekný deň prajem.

zuzana76
Včera o 11:34
@anonym_7751e9

@zuzana76 nemali zabezpečený odvoz, nič, všetko si museli sami zhánať. Tato debata nikde nevedie. Ty nepresvedčíš mňa, ja teba. Pekný deň prajem.

@anonym_7751e9 aj tebe, ti studenti jej urobili v cudzine zle meno, tak konala, opravnene

abbey1
Včera o 11:34
@anonym_7751e9

@abbey1 už som sa vyjadrila jasne, za svojím názorom si stojím. Nie je to primeraný trest

@anonym_7751e9 To vlastne nie je trest. Je to následok ich konania. Rovnako by teba vyhodili z hotela, ak by si porušovali pravidlá i napriek upozorneniu.
Aký trest by bol podľa teba vhodný? Následne doma v škole pohroziť prstom?

abbey1
Včera o 11:35
@anonym_7751e9

@anonym_7751e9 Rovnako by to zavolali z akéhokoľvek tábora, aby si si prišla pre dieťa. Si rodič, si zodpovedná. A toto neboli 8 ročné deti.

anonym_7751e9
Včera o 11:35
@abbey1

@anonym_7751e9 To vlastne nie je trest. Je to následok ich konania. Rovnako by teba vyhodili z hotela, ak by si porušovali pravidlá i napriek upozorneniu.
Aký trest by bol podľa teba vhodný? Následne doma v škole pohroziť prstom?

@abbey1 ake ved som uz jasne napísala, ako môže škola postupovať pri zavažnom porušení šk.poroadku.