icon

Majú byť na výveske výsledky z oboch prijímačiek?

16. apr 2026

Prosim vas, ak bolo vase dieta na dvoch talentovych prijimackach, ma na vyveske vysledky z oboch? Lebo my mame uvedeny len 1 vysledok, kde je dcera prijata. Druhy vysledok nevidime a pritom tu skolu ma prioritnu. Tak nas zaujima na akom mieste skoncila, aj ked ju neprijali.

abbey1
16. apr 2026

Ešte vám nabehne i tá druhá škola.

rischina
16. apr 2026

Presne ako vy, úplne rovnako to máme. Ja čakám, že ešte nabehne aj druhý výsledok.

lajcika12
16. apr 2026

Cize realne nabehnu obe talentove skoly s vysledkami? I keby boli prijate, ci neprijate na obe? Alebo vybehne len ta skola, kde dieta prijate je?

anonym_73e03a
16. apr 2026

ja vidim obidve prihlasky v spracovani, dnes to nabehne?

lajcika12
16. apr 2026

Pozri cez elektronicku vyvesku. Nie v prihlaske

autor
16. apr 2026
@anonym_73e03a

ja vidim obidve prihlasky v spracovani, dnes to nabehne?

@anonym_73e03a treba otvorit elektronicku vyvesku

autor
16. apr 2026
@lajcika12

Cize realne nabehnu obe talentove skoly s vysledkami? I keby boli prijate, ci neprijate na obe? Alebo vybehne len ta skola, kde dieta prijate je?

@lajcika12 vsetky priebezne vysledky by tam mali byt. Aj ked by neprijali ani na jednu skolu.

autor
16. apr 2026
@rischina

Presne ako vy, úplne rovnako to máme. Ja čakám, že ešte nabehne aj druhý výsledok.

@rischina no som zvedava, kedy sa to dozvieme. Minuly rok niektore skoly uz v den prijimaciek mali vysledky na svojej stranke, niektore za par dni.

anonym_73e03a
16. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_73e03a treba otvorit elektronicku vyvesku

@anonym_autor ja ked otvorim elektronicku vyvesku, tak tam nevidim vysledok. Ak zadam nas kod a kliknem na Zobrazit vysledky, tak sa vobec nic nedeje 😒

nananka
16. apr 2026
@anonym_73e03a

@anonym_autor ja ked otvorim elektronicku vyvesku, tak tam nevidim vysledok. Ak zadam nas kod a kliknem na Zobrazit vysledky, tak sa vobec nic nedeje 😒

@anonym_73e03a takto aj mne

autor
16. apr 2026

Vychadza mi to tak, ze im nepresli udaje.

rischina
16. apr 2026
@anonym_autor

@rischina no som zvedava, kedy sa to dozvieme. Minuly rok niektore skoly uz v den prijimaciek mali vysledky na svojej stranke, niektore za par dni.

@anonym_autor no dúfam, že ešte dnes doobeda.

lajcika12
16. apr 2026

Podla podpory z info linky z eprihlasok, maju nahlaseny technicky problem.

Ti, ktori mate vysledky uz, prosim mate pri danej skolw uvedeny aj nazov skoly a vysledok?
Kedze sestra nema uvedeny nazov skoly len body, ktore synovec dosiahol a poradie. Nic viac, ziaden identifikator konkret skoly

rischina
Autor odpoveď zmazal
autor
16. apr 2026
@lajcika12

Ti, ktori mate vysledky uz, prosim mate pri danej skolw uvedeny aj nazov skoly a vysledok?
Kedze sestra nema uvedeny nazov skoly len body, ktore synovec dosiahol a poradie. Nic viac, ziaden identifikator konkret skoly

@lajcika12 otocte telefon na sirku…aj my sme rozmyslali, ze aka skola to je.

rischina
16. apr 2026
@lajcika12

@lajcika12 čítala som na FB, že treba otočiť telefon vodorovne,

autor
16. apr 2026

Uz nam nabehla aj 2.skola

anonym_73e03a
16. apr 2026

aj nam nabehli vysledky, ale vidim iba, ze nevyhovel a pocet bodov. Dozviem sa niekde aj poradie, kolky skoncil?

anonym_73e03a
16. apr 2026

ci iba "nevyhovel" bez poradia znamena, ze nesplnil min. pocet bodov za testy?

autor
16. apr 2026
@anonym_73e03a

@anonym_73e03a myslim, ze nemal minimum bodov, tak automaticky je teraz vyradeny. U nas jedna skola vysla, druha je pod ciarou. Po netalentovkach sa este moze dostat vyssie, kedze splna podmienky minim. bodov.

anonym_c041cf
16. apr 2026
@lajcika12

Tiez som sa nad tym pozastavovala, potom som to otvorila na PC, nie na mobile a vidim aj skoly. A mozno aj ako radia vyssie, otocit na sirku

anonym_ebb71d
16. apr 2026

My mame stále len jednu školu výsledky

abbey1
16. apr 2026
@anonym_73e03a

@anonym_73e03a Znamená to, že nesplnil potrebný počet bodov v niektorom testovanom predmete.

mirkie
17. apr 2026

Ste tu niektoré košičanky? A deti na 8rocny gympel?