icon

Vylúčili ma zo strednej školy: čo mám robiť?

dominikastaskova35
11. máj 2026

Dobrý deň vylúčili ma s strednej školy neviem co mam robit.

Strana
z2
anonym_9b4a8e
11. máj 2026

ďakujeme za oznam, a čo my s tým? ak sa ti nechcelo študovať začni pracovať.

curlyjanka
11. máj 2026

dovod?

dominikastaskova35
autor
11. máj 2026

Veľa vymešlanich hodín

anonym_e9d6ae
11. máj 2026

máš povinnú školskú dochádzku? ak áno, graulujem, môžeš začať zarábať 🤣🤣🤣

curlyjanka
11. máj 2026
@dominikastaskova35

Veľa vymešlanich hodín

dominikastaskova35
autor
11. máj 2026

Ale dá sa to aj bez vylucneho listu?

dominikastaskova35
autor
11. máj 2026

Mama o tom vie

anonym_e9d6ae
11. máj 2026
@dominikastaskova35

@dominikastaskova35 bez výučného? samozrejme že sa dá pracovať aj bez výučného listu 🤣🤣🤣

dominikastaskova35
autor
11. máj 2026

A kde študovala som na hotelovej akamedii

anonym_0ca5d4
11. máj 2026
@dominikastaskova35

@dominikastaskova35 hľadaj si prácu, budeš mať ťažký život, narobíš sa a dostaneš len málo platenú prácu

biba_18
11. máj 2026

dnes ťa vylúčili - zajtra nabehni za riaditeľkou že od septembra sa chceš vrátiť a budeš sa učiť a nevymeškávať - a budeš to myslieť vážne

dominikastaskova35
autor
11. máj 2026

Ale neviem kde mam ist rozmýšľam ze prestupim na inú

anonym_e9d6ae
11. máj 2026
@dominikastaskova35

@dominikastaskova35 ako čašníčka hockde, tak isto aj do kuchyne ťa všade vezmú, aj ako upratovačka sa zamestnáš všade, otvor si profesiu.sk

dominikastaskova35
autor
11. máj 2026

Aj bez toho ze nemám výučný list

dominikastaskova35
autor
11. máj 2026
@biba_18

dnes ťa vylúčili - zajtra nabehni za riaditeľkou že od septembra sa chceš vrátiť a budeš sa učiť a nevymeškávať - a budeš to myslieť vážne

@biba_18 ale to riaditeľka ma vylúčila a nedali my to ani vedieť až keď som vybrala list s pošty tak som zistila

dominikastaskova35
autor
11. máj 2026

Mam odbor cukar pekar

demartka
11. máj 2026
@dominikastaskova35

@biba_18 ale to riaditeľka ma vylúčila a nedali my to ani vedieť až keď som vybrala list s pošty tak som zistila

@dominikastaskova35 ty si nevedela, že nechodíš do školy? Nežartuj. Ak poslali list, znamená to, že inak sa s tebou nedokázali spojiť. Ak neskončíš školu, budeš mať základné vzdelanie. Smer fabrika, upratovačka, kuchyňa...

viestta
11. máj 2026
@dominikastaskova35

@dominikastaskova35 mozes ist riad umyvat do restauracie alebo skolskej jedalne.

anonym_c65d02
11. máj 2026

@dominikastaskova35 Ale ak aj do práce budeš chodiť tak, ako do školy, staneš sa nezamestnaní a podporu dostaneš len dočasne. Výber si, tvoj život - tvoja voľba.

dominikastaskova35
autor
11. máj 2026

Pošlem odvolanie

taktotedanie
11. máj 2026
@dominikastaskova35

Pošlem odvolanie

@dominikastaskova35 a este prezyvka s menom a priezviskom- dufam, ze fiktivne , inak to vedia uz cele kosice 🤷🏻‍♀️

anonym_094681
11. máj 2026

Pošlem odvolanie a uvidím

abbey1
11. máj 2026

@dominikastaskova35 Pozri, nie každý musí mať vysokú školu a dokonca ani maturitu nemusíš mať. V učení ti to nejde, do školy nemáš záujem chodiť. Začni pracovať, skus si dorobiť výučný list, kludne na nejakej večernej škole. A hlavne začni trosku zodpovednejšie pristupovať ku svojim povinnostiam.

anonym_325aee
11. máj 2026

Takto dopadol rodinný známy. Tiež ho vykopli z učňovky, lebo mal veľa vymeškaných hodín. Po rokoch si chcel školu dorobiť, len už to nešlo - už by musel odznova, tie roky čo chodil by sa mu už po rokoch nezapočítali. Pracuje ako robotník .
zisti si, dokedy musíš nastúpiť aby a ti započítali tie roky učňovky ktoré si doteraz absolvovala.

betulinka1
11. máj 2026

@dominikastaskova35 vsade ta cakaju so základným vzdelaním 🙈🙈🙈 neblázni. Obehaj školy, kde ta vezmú, cim skor. A neflakaj sa, zvladnes aj maturitu. Ak mas 18 rokov, tak urad prace. Pozor na povinnost platit si zdratovne poistenie.

martinmmartin
11. máj 2026

Mozes skusit armadu . Nerobim si srandu. Samozrejme nejaku nebojovu funkciu. Dnes sa tam mozes celkom slusne uchytit , zmeni sa ti pohlad na zivot , ziskas istotu ....

anonym_d04f30
12. máj 2026

Skusit prestupit na inu skolu a prestat blicovat. Alebo do prace, par rokov budes pracovat, ochutnas, co je to robit manualne rukami za maly peniaz, zivit sa sama a potom si dialkovo dorobis skolu a vyucny list. Samozrejme si to dodatocne studium zaplatis. Cim nizsie vzdelanie, tym nizsi budes mat prijem. Niekedy pubertakom nestacia dobre rady, musia sa poucit na vlastnej skode a vlastnej kozi.

anonym_0a6126
12. máj 2026
@dominikastaskova35

@dominikastaskova35 Super riaditeľka, že ťa kopla do zadnice. Veď dobrovoľne si nechodila do školy a ani ospravedlnenky ťa netankovali. Odvolanie ti nepomôže.

anonym_ff6761
12. máj 2026

Takže si chodila poza školu a nevedela si, čo ti hrozí? prečo si flákala školu? v ktorom si bola ročníku? neospravedlnené absencie sa určite riešili na pedagogickej rade školy pri 3/4- ročnom hodnotení a tam sa rozhodlo o tvojom vylúčení skrz porušovanie šk.poriadku. Načo bude škola držať niekoho, kto o to nestojí? tvoje miesto sa uvoľnilo pre niekoho iného.

lucik194
12. máj 2026
@martinmmartin

Mozes skusit armadu . Nerobim si srandu. Samozrejme nejaku nebojovu funkciu. Dnes sa tam mozes celkom slusne uchytit , zmeni sa ti pohlad na zivot , ziskas istotu ....

v prvom rade, vacsiu sprostost si urobit nemohla.

ja chapem, je to frajerina, nechodit do skoly, flakat sa..... vsak mne sa nemoze nic stat, na mna nemaju, proste urobit zo seba ........

ale predstav si, mozu.....

ano za mna urobili dobre, ze Ta vyhodili..... lebo toto je jedina moznost, ako sa spamatat......
a ked Ta nenakopne toto, tak nech sa paci, chod pracovat na cely zivot za minimalnku, lebo nikde Ta bez strednej skoly nezamestnaju......
vacsinou chcu vyucny list, alebo maturitu....

takze za mna:
- ist na skolsky urad, porozpravat sa, kde by si od septembra mohla nastupit, predpokladam, ze opatovne od 1 rocnika......
aby sis si tu skolu mohla dokoncit, lebo pochybujem, ze Ti uznaju nieco z tvojho oboru.....
platit strednu skolu nebudes, pokial nepojdes na sukromnu, ak pojdes na statnu, tam problem nie je.....
najdi si nieco co naozaj aj dokoncis, hlavne s maturitou, aj ked to bude nieco lahkeho. nikto sa Ta nikdy nebude pytat, co si ukoncila, ale hlavne je, aby si to ukoncila.

@martinmmartin do armady ist nemoze, nema maturitu, tam je povinna.

a ked chces ist pracovat, nech sa paci, mozes upratovat, robit v kuchyni za minimalku pomocnu silu, dokladat tovar

Strana
z2