Čakáme tretieho chlapca
Asi už podľa názvu tušíte, o čom bude tento príspevok..
Dnes sme sa dozvedeli, že čakáme tretieho chalana. Som z toho dosť mimo, lebo som si myslela, že to bude dievčatko. Nie som schopná vôbec normálne fungovať a čakám kedy to prejde a zmierim sa s tým. Ja som prvých dvoch chalanov chcela, popravde vždy som bola viac na chalanov ako na baby, ale teraz som zatúžila po dcére.. možno to bolo aj tým, že chalani si priali sestričku a na mňa to tak tiež doľahlo.. a myslela som, že by to mohlo vyjsť. A ďalšia vec, ktorá mi najviac vadí, je to, že celý život teraz budem počúvať ľútostné komentáre okolia o tom, že mame 3 chalanov.. viem, že je to banalita, ale aj toto mi úprimne dosť prekáža, lebo nemám chuť donekonečna každému vysvetľovať, že ja som s tým ok a že chalani sú super. Mam pocit, že všetci v mojom okolí skôr inklinujú k dievčatám.. chcem aby to už celé prešlo a začala som sa tešiť na bábätko :-/
@alchemilkazltozelena este dobre ze nie o 10ky. To by si asi dostala infarkt
@kittykat22
@alchemilkazltozelena
Toto som len tak, narýchlo, našla:
@datelinka31 ľútostne komentáre okolia?? To medzi akymi ľuďmi žiješ? Ja ked vidim rodinu aj so 4 deťmi rovnakého pohlavia a sú zdravé napadne ma, aka šťastná rodina a nie ze bože chudáci tolko chalanov alebo toľko dievčat.
@kittykat22 priznaj si chybu namiesto hlupych narazok, urobis lepsie
@h2 ano ja to viem, chlapcov sa roky rodi viac
@datelinka31 chlapci majú lepší život ako dievčatá. Ženy sú stále podcenovane, žiaľ bohu, musia sa pasovať s kopou problémov. Chlapcom je sveta žiť 😄😄😄bud šťastná a dufaj, že všetko dobre dopadne a chlapca bude zdravé.
@datelinka31 v našej rodine sú takmer samé baby, keď som čakala druhé babetko a dozvedeli sme sa, že to bude dievčatko, bolo mi to ľúto- aj som si poplakala. A aj som sa veľmi hanbila, pretože som čakala zdravé babetko a riešila som pohlavie- keby mi povedali, že s ňou niečo nie je v poriadku, určite by ma pohlavie vôbec netrápilo. Ale chapem Ťa. Ak Ti to možno v tejto situácii pomôže, keď sa mi mala narodila bola veľmi dobré babetko, aj teraz je veľmi zlata. Už si neviem predstaviť, žeby to bolo inak- podľa mna aj u teba to bude tak isto 😉
@datelinka31 Jeeeeeej, budeš mať 3 nevesty. 😅
Inak moja svokra bola tak. Tretieho syna sa pokúsila vymeniť v nemocnici s jednou mamičkou, ktorá porodila 3 dcérku. 😂😂😂 Ale toto ona vážne navrhla tej mamičke. 🙈
Teraz má od každého syna vnučku. 😉
@alchemilkazltozelena precitaj si prispevok na 1 strane, kde som to napisala 😅
Počkaj si na vnučky a prestaň premýšľať nad sprostosťami. Ja mám troch synov a ani štvrtý a piaty by mi nevadil. Keby som ovšem nebola už podľa mojich pocitov stará na ďalší pôrod a zotavenie sa. Vždy som sa počas tehotenstva obávala len dvoch vecí - či dieťa bude zdravé a či zvládneme pôrod. Jediné čo mi niekedy bolo ľúto, že stále dookola riešim len tanky, vlaky, autá a také tie hry pre chalanov. Ale zase kupujem darčeky a drobnosti dcéram kamarátok a tak si tie pocity kompenzujem 🙂))))) Takže... raduj sa so zdravého chalana a ... sem tam si zober dcérku kamarátky do parády 🙂 na výlet, na návštevu k chlapcom a prečo aj nespraviť inému dievčatku radosť. Ja kupujem sponky, tetovačky, šmínky a teším sa z toho že spravím radosť inému dievčatku.
@datelinka31 vaz si , ze budes mat zdrave dieta, na tom zalezi, na zdravi, nie na pohlavi. Asi nemas ziadne skutocne starosti, ked riesis taketo hovadiny.
známa ma 6 chalanov a sú perfektná partia a tiež pri treťom bola mierne sklamaná ale potom sa vždy tešila už.... ona však dievčatko vynosit nevie kvôli nejakej genetickej poruche
No tak si s nejakou buduvou rodickou vymen... Ja neviem co cakas.... Predsa budes obklopena samymi muzmi aj to ma svoje caro
Vymyslas si problemy.... Ved sa pizri okolo seba co su skutocne problemy!
@kittykat22 Dievčatá pištia a chlapci sa bijú. 😁
Pri dievčatách sa mamička bojí o svoje uši a pri chlapcoch sa bojí, aby sa nezranili. (srandujem)
Podľa mňa každá mama je šťastná, ak je jej dieťa šťastné. ☺️
Preco si bola nastavena ze to bude dievca? Ved to nikdy nevies...a tvoje deti tiez chceli sestricku asi koli tebe deti su vnimave..proste ti chceli dopriat to co chces ty..lebo oni uz maju jeden druheho rovnake pohlavie ..Moja mala tiez chcela sestricku aby mala kamosku tak prva reakcia bola sklamana 🙂 ze to neni fer ..a ze teda nech mame potom este 3tie dieta babu..som jej vysvetlila ze si nevyberame pohlavie..Ze to je osud.Ze to babatko si vybera nas. Ze jeden chlapcek chcel mna za mamu a ju za sestricku..My mame jedneho anjelika bol by chlapec (ale preslo ju to hnet v ten den a zas sa tesila na babatko..a miluju sa neuveritelne net od zaciatku a to je medzi surodencami to hlavne nie ake maju pohlavie ale ta laska ten vztah ako si sadnu povahy.)..tak nam poslal chlapca. Ja chapem tvoje sklamanie ono ked su deti male skoro je to rovnake ..hoci tie babske satocky su vacsia radost kupovat ako chlapcenske..A potom v dospelosti casto byva vztah mama dcera blizsi ako so synom. Chlapi sa s mamou tak nevykecavaju a ked tak ich hnet manzelky zhadzuju ze su mamin cecek :D Ale ty budes mat 3 chlapcou budes mat aspon s jednym vzdy blizko..aj ked budes mat 3nevesty 🙂 a raz budes babicka a budu mat dievcatka. A bude to super uzasne.Budes kupovat satocky..a rozmaznavat bez tych nervou co dievcata narobia :D Moja mala robila neplechu a zlotu uplne ako moja mama ked bola mala. Mozno tvoja vnucka bude cela ty. A keby si chcela adoptovat urcite si vyber dievca ..ty sa moc riadis tym co si druhi povedia pomyslia moze ti to byt fuk.Mozes povedat ze si chcela dievcatko nie len koli sebe ale aj aby jedno dievcatko co nema nikoho vyrastalo s 3 ritiermi co ju miluju a ochranuju.
Mna inak strasne zaraza, hlavne tu na MK ta preferencia dievcat..nemyslim tym, ked ma zena 2 chlapcov, tak chapem mozno tu tuzbu aj po dievcatku..ale zeny co cakaju prve,druhe..aj v tych terminovkach mam pocit, ze pomaly kazda chcela dievca a do poslednej chvile dufali, ze "odpadne" pipik..mne je to strasne luto, ked niektora nieco take napise..akoby chlapec bol menej alebo co..aj my sme 2 sestry a mama bola najstastnejsia, ze ona nikdy nechcela chlapca..tak to tiez ma tym dorazila..tak ked ocakavala prve vnuca, strasne chcela dievca, lebo ona na chlapcov nie je zvyknuta..aj to bola vnucka, ale po nej prisli 4 vnuci, tak si musela zvyknut 😀
@datelinka31 to myslis vazne, ze ti najviac prekaza, ze budu lutostne komentare okolia, ze mate troch chlapcov?! Prosim ta, to kde zijes? Este som taku sprostost v zivote nepocula, ze lutostne komentare kvoli trom chlapcom. Preco by si mala kazdemu nieco vysvetlovat? Ty nemusis vysvetlovat nikomu nic. Preco ta tak strasne trapi reakcia okolia, kto k comu inklinuje? Sorry, ale tieto pocity si vyrabas sama. Pomysli si, ze mohlo byt aj horsie - dvaja chlapci naraz.
Vies co, sorry ale mat tvoje problemy, mne zomrelo babatko na ktore som sa strasne tesila tak ty bud rada ze vobec nejake cakas ale ludia sa uz netesia ani z takejto veci ako to vidim velka hanba, sorry ale snazim sa pisat slusne inak by som tu vybuchla, bud rada ak sa ti narodi zive a zdrave dieta v dnesnej dobe a dakuj zato kazdy den
@janulka1802 jednu takú poznám v okolí..... Nechapem. Ako môže povedať žena že kým neporodim dievča nieje plnohodnotnou matkou:( chuda chlapec:( a @datelinka ja cakam druhého chlapca a prvá je dcéra a zas počúvam aká bude princeznicka medzi chlapmi, alebo že joooj dobre ze máš prvé dievča to sa postara vychova🤦♀️🤦♀️takže teš sa na babetko, nemysli na hlúposti a uvedom si ze hlupi ľudia na okolo budú mať poznámky furt... My sme si tým prišli keď sme oznámili niektr. 3.tehotenstvo.....zijeme si dobre a ľutovali nás ako keby ani na chleba nemáme a deti su chudence🤦♀️🤦♀️🤦♀️takže asi tak....
@hanka1505 smutné, preferovanie akéhokoľvek pohlavia. Rozum sa mi zastavuje, keď počujem, my sme chceli len dievčatká. Chlapci nie sú takí, hentakí... Je to hrozné... horšie ako stredovek...
Mne sa paci ked su 3 bratia alebo 3 sestry. Je to milè. Ak nechces mat 4deti tak sa rozluc s predstavou dievcatka a teš sa na chlapca. A ludom vrav ze si chcela troch chlapcov 😊ked Ta trapi ich reakcia. Je Covid Bud rada ked raz budes chodit veselo medzi ludi a budu komentovat pocet a pohlavie tvojich deti. Si predstav ako raz pojdes so svojimi chlapmi na hokej bez rušok.. do kaviarne na zakusok na kupalisko ..
Ber to z tej lepsej strany, aspon zostanes najkrajsia zena v rodine... 😉
Ja mám troch chlapcov a je to super. Je pravda že pri druhom tehotenstve som bola trochu sklamaná, že opať chalan, ale rychlo som sa s tym zmierila. Keď som čakala tretie, tak som dúfala, že to bude chlapec, bo ja by som dievča ani “vychovať” nevedela 😁. Z okolia ma neľutuje nikto, práveže mi hovoria, že dom ruža medzi tŕňmi 🙂. ... no a moji rodičia majú 7 vnúčat a všetko chlapci..
no tak budes skusat dalej. Jeden z nasej rodiny skoncil pri cisle 7. Potom to vzdali.
Ja som sa tak dozvedela pred par dnami malo byt dievčatko podľa ultrazvuku a zrazu bum narástli mi gulky 😁ale nie som sklamaná, hlavne nech je zdravý. Celý život som chcela dievčatko a budú 2 chlapci
Teda ženy vy viete byt kruté... vždy bude na tom niekto horšie než my. Ale to neznamená že musíme podceňovať čo niekto cíti... @datelinka31 v prvom rade klobúk dole, že si takto otvorene a neanonymne vyjadrila svoje pocity. Už to samo chce odvahu. A nepočúvaj ľudí, tí budú mat vždy komentáre. Nech je scenár akýkoľvek. A máš právo byt sklamaná. Každá z nás si svoje dieťatko predstavuje niekedy ešte pred pozitívnym tehotenským testom. U Teba to bolo spojené s nádejou že bude dievcatko. A je to prirodzený smútok... ktorý pomáha ísť dopredu... to neznamená že sa na dieťatko netešiš alebo že nie si šťastná alebo že ho nebudeš mat rada. Proste potrebuješ niečo zo seba dostať. A na rozdiel od mnohých iných ty si to priznáš...
@cookie29 je to opačne 🙂 rodí sa viac chlapcov, ale práve tí sú krehkejší a majú menšiu šancu na prežitie.. dievčatá sú silnejšie
@ivka21 chalani su super :D gratulujem

@kittykat22 to je moja vec s kym som doma, aspon nepisem hluposti
A nie je to "o par" ale o tisicky viac