Dievča a chlapec v jednej izbe
Ahojte...chcela by som sa spýtať,ako máte vyriešenú spoločnú detskú izbu ,ak máte doma párik ?
Paťko sa mi minule posťažoval,že všetko je tam dievčenské....neviem,ako ju zariadiť ,aby boli obaja spokojní-aj keď Evička ešte moc v tomto smere nekomunikuje,viem,že raz to príde.....
treba urobit izbu neutralnej farby, neutralnej podlahy... a naoko ju mozete skrinou alebo niecim predelit, aby synovi vznikol vlastny "kutik" ak bude chciet. A kazdy napr. nad postelou vlasnte policky kde si vylozia co chcu... teda hlavne syn, kedze dcerka to este neriesi asi 🙂
najlepším riešením bude nejaká detská izba s neutralnou farnou http://akoapreco.com/ako-zariadit-detsku-izbu/
@magda15 veď to ani nemusíš, nejak extra rozdelovať. My sme nábytok nakúpili v sconte, a majú tam krásne neutrálne zostavy detských izbičiek. Vyriešili sme jedine farebnosť steny, jedna je bledunko modrá, a druhá taká do žlta. A máš to, jednoducho 🙂
Ja by som dala na stenu neutralne farby - bielu,bezovu alebo sivu a farby do doplnkov a hraciek. Sievca hude mat napr. Ruzove paplony a chlapec modre, koberceky vankuse atd.. a hracky podelene nejak rozumne

ja más syna (17) a dcéru (11) izba je zelená a žiadne blbosti iba tam spia robia domáce nič viac