icon

Najťažšie obdobie u deti

8. jan 2022

Ahojte, tie čo máte vacsie deti, ktoré obdobie bolo pre vás najťažšie ? Keď boli novorodenci? Alebo keď išli zuby? Mám novorodenca a každý mi hovorí že bude len lepšie, ale ja sa naopak bojím že ma ešte to horšie len čaká 😅, predsa len novorodenci viacej spia ako tie vacsie deti..

Strana
z2
marlent
9. jan 2022

Akoze teraz ked si na to spomeniem je mi velmi smiesno ale vtedy to bolo psycho

autor
9. jan 2022

@marlent mne sa nepodarilo spustiť mlieko v pôrodnici, tak mi dali fľašku s umelým, ja som chytila paniku že ako to dieťa z tej fľaše nakŕmim 🤣🤣 musela som sa pýtať spolubyvajucej, lebo fakt neviem ako by som ju nakŕmila 😃 a že odgrgnuť potom, som sa bála že jej ublížim 😃 som sa cítila ako keby proste nie som predurčená byť matkou, všetci mi hovorili ako to príde samé, že budem vedieť čo s tým bábätkom, no ja som prvé dni mala fakt pocit že neviem čo robím .. ale som rada že nie som teda jediná .. lebo všetky tie mamičky s deťmi čo som tam videla, mi prišli úplne take prirodzene, take že vedia čo robia 😃 nehovoriac o tom ako zničená som bola po pôrode, sadnúť som si nedokázala, čiže dojčenie len v ľahu a aj z toho ľahu som ledva vstala ..

marrilyn
9. jan 2022

Mne zas vsetci, od kedy sa maly narodil, hovorili, ze bude len horsie.. Och, jak som to ja neznasala, maly bol velmi uplakane babatko, ja unavena, vystresovana, nervozna a tieto "dobremienene" ustipacne reci mi vobec nepomahali. Aspon som sa naucila, nikomu sa s nicim nestazovat. Na otazky, ako sa mame som sa len silene usmiala, povedala dobre a isla si dalej po svojom. Teraz ma 2,5 roka a zatial najtazsie obdobie pre mna bolo prave to novorodenecke. Takze z mojho pohladu to zatial ide prave k lepsiemu.

autor
9. jan 2022

@marrilyn no take reči dokážu teda “povzbudiť” .. tak hlavne že je už lepšie 😊

marlent
9. jan 2022

U mna sa teda napr ani ta materinska laska nedostavila hned ale az cca po mesiaci dovtedy ako robot...(s odstupom casu myslim ze to prave kvoli tej mojej neschopnosti a psych.nepohode)

lucka114
9. jan 2022

Najhoršie je, keď sú deti choré. V hocijakom veku.
A inak, nemala som rada ani pri jednom obdobie cca od dvoch mesiacov dovtedy,kým nemohli ísť do športového kočíka, lebo v tej vaničke mi furt vrieskali 😀

tianna
10. jan 2022

Ale figu, novorodenec je to najľahšie obdobie 😁🥰 máme 3 drobcov, začínajúcu pubertu, malého školáka a najmladší drobček má práve obdobie vzdoru kombinované so zúbkami. Ver ale že puberta je veru najväčšia pohroma.. 🙄

loginexistuje
10. jan 2022

male deti male starosti velke deti velke starosti (detto financne naklady atd

katulienkax
10. jan 2022

S detmi su problemy stale nejake, v detstve aj dospelosti - napriklad ta vec v , Miloslavove, to ked sa stane tvojej dcere tak neviem co to je problem na cely zivot, paneboze, hroza

saja1
29. mar 2022

Ja som mala velmi narocne babo. Asi od dvoch mesiacov do 3 rokov katastrofa. Ale potom zacala byt racionalnejsia a v podstate zo dna na den je to uzasne. Kamoska co mala dobre babatko je teraz uplne na nervy.... nie preto ze by bola horsia jej dcera od mojej... proste moja latka je uplne inde 😀

mimikarol
29. mar 2022

Pre mňa bolo najhoršie keď začalo obdobie prikrmov. Narodila sa v 39tt, 2150g takže kosť a koža, doslova. Malo priberala, nechcela nič jesť to bolo proste hrozne. Zuby do toho 😭 Teraz má 7 a to je úplne super. Veľká rozumná partacka ❤️

googwife
29. mar 2022

Myslím že každé obdobie je ťažké, ale zvaldnutelne a to ešte neprišla puberta 🤣

kate2167
25. sep 2025

@anonym_autor my máme teraz prvé dieťa 2 roky 3m najskôr som si myslela že zuby sú najhoršie ale už som si zvykla…od 5m zaspáva sama….prespí celé noci od 5m samozrejme pokým sa nám netlačia zuby že ju to občas zobudí…ale aj to zvláda super…dokonca ani nevieme kedy nám vyšli stoličky…teraz má menšiu separačnú úzkosť…
je to proste asi individuálne 🤗

Strana
z2