icon

Ako efektívne riešiť hluk z ulice v noci?

27. máj 2026

Ahojte, bývame na frekventovanej ulici v centre Nitry a v noci nás budí hluk áut a ľudí z barov. Okno máme plastové, ale aj tak to preniká. Uvažujeme nad lepším odhlučnením alebo iným riešením. Máte niekto skúsenosť, čo reálne pomáha? Vďaka

Strana
z2
cukricek4
18. jún 2026
@gaudina

@madliva asi by bolo najlepšie elektrické ovládanie, či? Skúsim to teda aj sama, vôbec som nevedela, že niečo také ponúkajú, idem to pozrieť

@gaudina ano, podla mna jednoznacne elektricke ovladanie. je to pohodlnejsie, praktickejsie a pri castom pouzivani ocenis, ze nemusis nic rucne nastavovat. pozri si moznosti, dnes uz ponukaju aj celkom sikovne riesenia s ovladanim cez mobil🙂

gaudina
19. jún 2026
@madliva

@gaudina tiež si myslím, že také ovládanie je naj. A podarilo sa ti to?

@madliva áno podarilo, nejakú cenu mi to vypočítala, len ešte uvidím či sa bude zhodovať s reálnom cenovou ponuke. Napísala som im aj e-mail tak uvidím🙂

gaudina
19. jún 2026
@cukricek4

@gaudina ano, podla mna jednoznacne elektricke ovladanie. je to pohodlnejsie, praktickejsie a pri castom pouzivani ocenis, ze nemusis nic rucne nastavovat. pozri si moznosti, dnes uz ponukaju aj celkom sikovne riesenia s ovladanim cez mobil🙂

@cukricek4 ďakujem ti za rady, cez mobil to nepotrebujeme mať, úplne mi bude stačiť keď to budeme mať len elektricky cez nejaký ovládač alebo len formou "vypínača"

cukricek4
22. jún 2026
@gaudina

@cukricek4 ďakujem ti za rady, cez mobil to nepotrebujeme mať, úplne mi bude stačiť keď to budeme mať len elektricky cez nejaký ovládač alebo len formou "vypínača"

@gaudina jasne, aj to je uplne v pohodicke a myslim, ze aj cenovo lacnejsie. lebo vsak kazda vychytavka nieco stoji🙂🙂

madliva
24. jún 2026
@gaudina

@madliva áno podarilo, nejakú cenu mi to vypočítala, len ešte uvidím či sa bude zhodovať s reálnom cenovou ponuke. Napísala som im aj e-mail tak uvidím🙂

@gaudina tak daj potom vedieť, ako to celé dopadlo a či si od nich objednala exteriérové žalúzie alebo ako to doriešiš, ďakujem

gaudina
26. jún 2026
@cukricek4

@gaudina jasne, aj to je uplne v pohodicke a myslim, ze aj cenovo lacnejsie. lebo vsak kazda vychytavka nieco stoji🙂🙂

@cukricek4 veď práve preto nechcem nič špeci vymýšľať, lebo už aj bez toho to bude dosť peňazí. Strašne je to všetko drahé ale tak človek keď už kupuje, tak chce aspoň poriadnu kvalitu a za tú si musí zaplatiť

gaudina
26. jún 2026
@madliva

@gaudina tak daj potom vedieť, ako to celé dopadlo a či si od nich objednala exteriérové žalúzie alebo ako to doriešiš, ďakujem

@madliva oki, píšem ti potom😉

cukricek4
30. jún 2026
@gaudina

@cukricek4 veď práve preto nechcem nič špeci vymýšľať, lebo už aj bez toho to bude dosť peňazí. Strašne je to všetko drahé ale tak človek keď už kupuje, tak chce aspoň poriadnu kvalitu a za tú si musí zaplatiť

@gaudina to mas pravdu a je fajn, ze tak rozmyslas a nekupujes najlacnejsie na trhu, lebo tie zas tolko vela rokov nevydrzia. myslim si, ze s isotrou budes spokojna, oni maju dobre tienenie. vsak po urcitom case mi napises, ze co hovoris a ci to je lepsie

gaudina
2. júl 2026
@cukricek4

@gaudina to mas pravdu a je fajn, ze tak rozmyslas a nekupujes najlacnejsie na trhu, lebo tie zas tolko vela rokov nevydrzia. myslim si, ze s isotrou budes spokojna, oni maju dobre tienenie. vsak po urcitom case mi napises, ze co hovoris a ci to je lepsie

@cukricek4 verím, že áno a potom ti budem písať, snáď nezabudnem🙂😀

cukricek4
3. júl 2026
@gaudina

@gaudina oki douky😉

ali_mora
Včera o 10:29
@gaudina

@gaudina a akú farbu ste si zvolili? Ako postupujete?

gaudina
Dnes o 04:12
@ali_mora

@gaudina a akú farbu ste si zvolili? Ako postupujete?

@ali_mora vieš čo mi sme si objednali antracitové, nakoľko aj okná také máme a máme bielu fasádu, takže sa nám budú také najviac hodiť. Však teraz je takých veľa domov a keď som vždy okolo takých išla, tak sa mi to páčilo🙂 Momentálne čakáme😇 Objednali sme si ich a čakáme, kedy nám ich prídu namontovať

Strana
z2