Ako zabrániť parkovaniu áut pred domom?
Ahojte, prosim vas, neviete poradit, co robit v pripade, ze potrebujem buduci tyzden na jeden den zariadit, aby mi neparkovali auta pred domom (pride nam tazka technika nieco prerobit a pan nam vyslovene povedal, ze potrebuje pristup z ulice, inak sa neda). Je to na frekventovanej ceste a blizko centra, takze auta nam stoja pred domom skoro stale. Ide o dve miesta, na jedno by som mohla dat nase auto, ale s druhym neviem co. Nejake upozornenia povesat na plot, myslite, ze by si to ludia vsimli a nezaparkovali tam? Pripadne vedela by pomoct nejako policia?
Neviete poradit? Dakujem.
@anonym_25dc61 však ale je to na pár hodín, nie navždy takže nevidím problém... Ak aj by to niekto nahlásil myslím že ak prídu policajti a vysvetlí situáciu-že je to kvôli tomu že príde auto niečo robiť a potrebuje miesto voľné bude to ok.
@marsmykkok to je úplne jedno či na pár hodín. Nie je to Vaše,tak sa podľa toho správajte.Keby to tak robili všetci,tak kam by to dospelo? Tu smetiak,tam beton,tam nápis...
Tak neviem.. byvam v ulici kde sa stavia, auta chodia.. aj stroje... a nikto nikdy nic neriesil, proste obidu a hotovo... nepises ze by blokovali celu cestu, len parkovacie miesta budu obsadene aby sa otocil atd...
Dala by som tam auto a zabrany nejake, stolicku zahradnu s odkazom, hocico, a nech pride pan cim skor, pockam ho a pripadnych netrpezlivcov by som pekne osobne poslala prec, ktory by sa tam chceli pichnut.
Ani na stahovakov, ani kamiony, ani nic nikdy sa nepyta specialne povolenie... zastanu vylozia a idu... a tu fakt,ak nezaterasi celu cestu, tak co nahalsit?
Ahojte, dakujem vsetkym za rady, tak mi to nedalo a obvolala som dnes urady+mestsku policiu, ziadny problem ani ziadnu ziadost a podobne veci nemusim riesit. Do cesty nebudeme zasahovat, jedna sa len o tie dve miesta, chodnik a nasu predzahradku. Mame si tam dat upozornenia, kedy nemaju parkovat. Dokonca mi policajti navrhli, ze ak by tam predsa niekto parkoval a prekazal, mam im zavolat a oni budu kontaktovat majitela auta podla SPZ. A vraj ani pokutu mi nikto neda, ako ti niekto spominal, ze prva hliadka co pojde okolo nam napari pokutu za prekazanie.

Moj muz raz opravoval chodnik pred nasim domom, daval tam dva kyble hore dnom, nejaku pasku, aby do toho niekto nestupil, kym to vytvrdlo. Niekto tie kyble ukradol🤣
@0silvia0 nám ukradli štipce na prádlo z tých pások... snáď pomohli 🫠