Kúpa domu s rozlohou 66 m2
Viem že to nie je téma na nový rok, ale do pondelka musíme dať vedieť, či áno či nie. S mužom čakáme bábätko, tak už istí čas hľadáme domček. Dom je dobrej v lokalite na dedine 5km od okresného mesta, kde obaja pracujeme. V tichej ulici, nie pri hlavnej ceste. Jeden čo sa nám obom páčil nám už na jeseň vyfúkli pred nosom.
Tento konkrétny domček má iba 66m2 (11x6m). Ale žiaľ má iba kúpeľňu obývačku a spálňu. Pozemok cez 1000m2. Tie izby sú za mňa zbytočne veľké. Kameňom úrazu je za mňa kuchyňa, ktora v dome absentuje. Je v samostatnej budove, veľkosťou 47m2, a pri nej špajza a ďalšia miestnosť spolu 40m2. Výhodou je ozaj výhodná cena keďže dedič sa ho chce rýchlo zbaviť.
Muž ma presviedča že dom sa dá prerobiť aby sme mali viac miestnosti, že by to zvládol do pôrodu. Máte niekto dom podobných rozmerov?

@laila22 áno, muž šiel ešte na ďalšiu obhliadku bral bratranca stavbára. Ešte zjednali z ceny.
@bambula0282 malý dvor ?
Pre teba je pozemok cez 1000m 2 malý ? Vy máte doma zrejme 5000m2 dvor a 100000m2 záhrady. Však?
@anonym_autor Blahoželám vám k tomuto rozhodnutiu a želám vám veľa radosti v novom prostredí.